Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2009 Pazartesi

GALATASARAY ve SARI LACİVERT FORMA !!!

http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=1370515497008802409&postID=4096810044435178989

Kim düşünebilirdiki bu takım, sarısının yanına ezeli rakibinin lacivertini alacak. Bir arkadaşımın gönderdiği resme bakınca gözlerime inanamadım. Beyaz üst, pek lacivert olmasada mavi renk şort ve sarı çoraplar... Bu takımın kalbinin üzerinde ise bir Galatasaray amblemi. Hikayesini bilemiyorum, kaç yılı olduğundan da haberim yok, 90 senesinden öncesi ile ilgili pek forma bilgim yok açıkçası, fakat GS li futbolcunun üzerine çullananın Ankaragüçlü Erman Toroğlu olduğunu söyleyebilirim. Belki bir dostluk havası yakalanmak istenmiştir sebebini bilmiyorum, nasıl izin vermişler, taraftarlar bu takım sahaya çıkınca nasıl tepki vermiş onu da bilemiyorum ancak o armaya o renkler yakışmamış. Tanıyamadım takımımı, birdaha olmaması dileğiyle ki eminim olmaz.


resim büyük boyutta tıklarsanız büyük halini görebilirsiniz...

1 yorum :

beton dedi ki...

Selo, Erman Toroğlu'nun imha ettiği vatandaş, adıyla sanıyla Metin Kurt'tur. 70'lerde, bilhassa başlarında Birch'lü üç yıllık şampiyonluk döneminin önemli orta saha/hücumcusu. O dönemlerde başarılı bir kariyeri olmasına ve daha da ilerletebilecek olmasına rağmen "sivri" ve "aykırı" siyasi duruşunda israr edince, GS'de de duramamıştır. Kendinden ve inandıklarından dönmeyen adamların yurdumda artması dileğiyle.

NOT: esas konuyu unuttum iyimi ;) Allah yazdıysa bozsun, bi daha bize bööle formalar nasip etmesin. Sapkınlık resmen be! Bu da tarihin sayfalarında bizim bir lekemiz olarak kalsın (hatta aramızda kalırsa iyi olur!) keh keh

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır