Bu Blogda Ara

7 Haziran 2011 Salı

2011-2012 SEZONU GALATASARAY FORMALARI - SON TAHMİNİ ÇİZİMLER #1

Bilgi kirliliği almış başını gidiyor. Biz kendi kaynaklarımız dışında aldığımız duyumları yazmıyoruz buraya. Kirlilikten arındırmaya çalışıyoruz. Son aldığımız duyumları sizlerle paylaşalım. Yalnız bu son parti 2 bölüm olacak. Çünkü çok yeni bir gelişme var formalarımız hakkında. Hani pislik olsun diye söylemiyor değiliz, Recep Çınar'ın 1-2 yerden teyit alması lazım. O sebeple 2. parti yarın, en kötü ertesi gün gelecek. Şimdilik sadece kesinleşen parçalı-sarı-siyah formadan bahsedeceğiz. Beyaz formada bir değişiklik söz konusu olabilir.

PARÇALI FORMA


Forma nihayet tam parçalı. Nike son 40 yılımızı baz alarak güzel bir araştırma yapmış. Herhalde sonunda özlediğimiz formamıza kavuşacağız. Kaliteli detaylar ve forma içi yazılar mevcut.

SARI FORMA


Sade, Brezilya forması gibi omuzlarda kırmızı şeritler var. Fontlar siyah olacak formada.

SİYAH FORMA


Bu formanın birkaç versiyonu hazırlanmıştı, son olarak yukarıdakinde karar kılındı diye bir duyum aldık. Dostum Uğur Cem Demir bize bu istihbaratı sağlayan kişidir. Kol altı kırmızı olan düz siyah gövdeli forma rafa kaldırılmış, yerine Design In Sport'un daha Şubat ayında çizdiği Milli Takım stili ortadan kırmızı bant geçen siyah formada, ya da benzerinde karar kılınmış. Design In Sport'a bu konuda hiçbir şekilde danışılmamış tabi ! Bir ihtimal de Design In Sport'un tasarladığı tarz değil, Brezilya 2011-2012 formalarındaki tarz, ortadan geçen bant olabilir. Her 2 durumda da ortadan geçen kırmızı bir bant söz konusu.

AYRICA;

- Formaların kombinasyonlarını bilmiyoruz. Yani üst renklerini biliyoruz fakat şort ve çorapları hala muamma. Artık sürpriz olacak hepimize. Umarız en idealleri ve doğruları olur.

- Formalar ülkeye getirildi, burada belli başlı reklam ve font basımları başlandı. Bundan sonra formaların değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yok yönetim beğenmemiş, yok başkasını seçmişler falan olmaz bu saatten sonra.

- Tanıtım tarihi 5 ile 15 Temmuz arasında. Recep Çınar'ın yeni edindiği bilgiye göre Eylül'ü de bulabilirmiş, bana pek olası gelmedi tabi. Artık tarih 15 Temmuz'u geçtiğinde bakarız Eylül meselesine.

- Armalar ve yıldızlar dikiş olacak. Nihayet.

- En kaliteli kumaşlar ile üretildiler. Hollanda Nike fabrikasında Arsenal, Man U, Celtic vb... takımların formaları ile yan yana yapıldılar.


- Armanın etrafında yapraklar olabilir. Ali Sami Bey'in 125. doğumyılı anısına olabilir. Yoksa saçma yaprak konması falan. (Not: Resimdeki arma tahminidir) Bu bilgi kesin değildir, biz yapraklı çizdik ancak kesin değildir.

- Çizimlerdeki kalıplar Nike'ın kendi kalıplarıdır. Uydurma kalıplar değildir, ancak tahminidir. Hangi formanın hangi kalıp ile yapıldığını bilmemiz çok zor.

- Son olarak merak ettikleriniz varsa yorum kısmında bize sorabilirsiniz. Aynı soruların tekrar tekrar soulmaması için de yorum kısmını da önceden okumanızı rica ederim. Ben cevaplamaktan zevk duyarım ancak siz vaktinizi yazarak harcamayın.

Geçen sene formalarımızı 4 ay öncesinden 4'te 4 yaparak bilmiştik. Bu sene fena sakladılar, zaten geç de belli oldu. Umarım yanılmayız, yanılsak da kredimiz vardır azıcık diye düşünüyorum.

Ayrıca formalar çıktıktan sonra belli durumlara göre hem yapraklı arma, hem de siyah formanın tasarımının Design In Sport ile olan bağlantısını da yazacağız. Önce ama bir çıksın formalar. Baştan atıp tutmayalım.

Sevgili Okan'a ve istihbarat şefimiz Recep'e tekrar teşekkür ederim. Ben bizi uzun zamandır takip eden dostlara saygımdan paylaştığımız foto veya çizimlerin üzerine nal gibi blog adını koymuyorum (gerçi koyana da asla bir lafım yok, malum aşırmayı çok seviyoruz), sevmiyorum. Bunun karşılığını genelde gazetelerde çalıntı haber olarak alıyorum ancak gazeteleri bir kenara atarsak siz sevgili dostlar için bu haberdeki görsellere yine link koymuyorum. Sevgili tasarımcımız Okan'a biraz olsun saygınız varsa Kaynaksız kullanmamanızı rica ederim.

2. Parti Recep Çınar'dan yarın veya ertesi gün gelecek. Dediğimiz gibi beyaz formada bir değişiklik olabilir, başka bir forma var gibi gözüküyor ufukta.

58 yorum :

ahmetgs17 dedi ki...

eline sağlık kardeşim. hoş olmuşlar.

ozdmroz dedi ki...

Büyüksünüz !!!

Safa dedi ki...

ben sarı formanın böyle olacağını sanmıyorum. çünkü bu, nike'ın geçen seneki kalıbı. 2011/2012 sezonu için tanıtılan nike formalarının hiçbiri bu kalıpta üretilmedi. ama bilgi %100 ise bilemem.

KEREM dedi ki...

Sonunda beklenen yazı geldi.Tam Parçalı geldi ya gerisi teferruat artık :)Beyaz formada neden değişikliğe gidildi acaba?Son olarak emek harcayan tüm ekibe teşekkürler.

Selocan dedi ki...

@Safa

yazıda mevcut. Kalıplar Nike'ın kendi kalıplarıdır ancak kalıplarını bilemeyeceğimiz için tahmini olarak seçip çizildi formalar.

fatih dedi ki...

abi bilgiler çok güzel özellikle tam parçalı müthiş heyecanlandırdı yalnız eylül olayını anlamadım lig ağustosta başlıyo o zamana kadar adidasları giymiycez heralde:)

Selocan dedi ki...

@fatih

O bana da pek olası gelmiyor. Bakalım. 15'ine ne kaldı :)

The Champ dedi ki...

işte bu ya... siyah forma tam istediğim gibi görünüyor.. sarı ve parçalıda olması gerektiği gibi sade ve şık.. herkesin emeğine, okanın ayrıca ellerine sağlık :)

yalnız beyaz forma hakkında değişiklik olabilir diyosunda değişiklik nedir abi ?? beyaz formanın üretilmemesi gibi bir seçenekte varmı?? yoksa, beyaz forma olacakta nasıl olacağı hakkında yeterli istihbarat alamadık manasınamı geliyor??

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

çok güzel. ancak bir durum var ve olmasını çok isterim. acaba yeni bir firmaya geçtik filan diye hani bütün reklamlar burda basılıyormuş ya yanı plastik kauçuk artık siz ne derseniz sonuçta sonradan basılma reklamlar. diyorumki acaba bir kaç parti üretimde reklamsız gelmesi satılması gibi bi durum olurmu? trabzonda var bu ts club a bakıyorum formalara kafalarına göre takılmışlar kolda ve sırtta reklamlı formada var reklamsızda.

Selocan dedi ki...

Abi bilmiyorum. Beyazı Okan'a fabrikada söylemişler, ancak bizim buradaki isthbarat başka forma görmüş kendi gözleriyle. Beyazı görmemiş.

Yarın netleşecek bilmediğimden yazmak istemedim.

ahmetgs17 dedi ki...

away sarı görünüyor o zaman eğer beyaz olmazsa buna kesin tff hemen çomak sokar. maksat cimboma aykırılık olsun

KEREM dedi ki...

Eylül olayına pek inanmıyorum.Daha önce Gs Store'dan aldığım bilgi 5 Temmuz gibi olacağı yönündeydi.

Selocan dedi ki...

@YT

Abi sanmıyorum bizde daha profesyonel olur. Satılmaz yani reklamsız.

The Champ dedi ki...

tamam abi sağolasın, yarın bekliyoruz haberlerini ona göre :) peki 4. formanın yapılmaması gibi bir ihtimal varmı?

okanöztoprak dedi ki...

@ Safa

Gardes, Barça'nin 2011/2012 away formasina göz at bakalim.. Bilip bilmeden yorum yapmayin, rica ediyorum..

Selocan dedi ki...

@The Champ

Yok abi. Yapıldı zaten de biz bilemiyoruz. Ya beyaz, ya da çubuklu 2000 yılı benzeri.

KEREM dedi ki...

Altyapıda reklamsız formalar oluyor sanırım, bulmak gerek altyapıdan birilerini parası neyse vericem yeterki reklamsız tam parçalı olsun :D

Selocan dedi ki...

@KEREM

Alt yapıdaki çocuklardan imza iste sana formayı bedavaya verirler zaten :)

KEREM dedi ki...

@Selocan Fena fikir değil aslında :) Yattı bu iş kafama :P

shahin dedi ki...

Siyah Formada tek Kirmizi bant yerine bu sene barcdaki gibi kirmizi ve sari olsaydi cok guel olurdu tadinan yenmezdi benc
bantin yarisi sari yarisi kirmizi guzel olurdu

NDishe dedi ki...

formaların çıkış tarihi eylülü bulur demişsiniz bu nike'ın adidasa açtığı davadan ötürü olabilir mi hani ne zaman sonuçlanıcak o zaman tanıtılcak hesabı ??

efe dedi ki...

Elinize sağlık, yalnız örnek resimdeki sarı forma bildiğin turuncu olmuş :) inşallah orjinalleri brezilya sarısına daha yakındır.

Selocan dedi ki...

@Burak

Abi o konuda inan hiçbir bilgim yok. Bana kalırsa Eylül'e kalmaz, 5-15 Temmuz arası tanıtılır.

Selocan dedi ki...

@Efe

Bizim orijinal sarı tonumuz bu aslında. Düz olunca daha koyu geliyor insanlara. Bana kalırsa da düz sarı yapılacaksa tarihe gönderme olarak açık yapılabilir. Renk tonunu bilmek zor, o sebeple kendi sarımızdan yapıldı forma.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

peki parçalı yani home veya away'lerin 2'şer yıllık çıkması barcelona'daki gibi forma kültürünü oturtmayı filan düşünüyomu nike? bize böyle önerilerle geldilermi acaba? size home formaları 2 senelik yapalım tam yapalım gibisinden mesela?

serdar dedi ki...

arkadaşlar zaten adidas'ın sözleşmesi sona erdi ve KAP'a bildirildi... Nike da duyuruldu, daha ne mahkemesi olsun? Adidas ve Nike birbiriyle doğrudan muhatap değilki, Galatasaray ve Adidas muhatap, Nike da fesih tazminatını ödemiştir olup bitmiştir bu konu... Eylül'e varacağı kanaatinde değilim, en geç temmuz'da açıklanır...

Burak Eken dedi ki...

Açıkçası sarı ve siyahın tasarımları beni pek sarmadı. Ama zaten "Tam parçalı olsun da gerisi ... değil" felsefesinde olduğum için, pek takmıyorum.

Ayrıca diyorsun ya, "Nike son 40 yılı araştırmış" diye... Eğer son 40 yılı değil de son 20 yılı araştırsalardı, kesinlikle tam parçalı olmazdı. :) Hatta çubuklu bile olabilirdi... :)

Selocan dedi ki...

İç saha formamız için gelebilirler, diğerleri için zor. Biz de kabul etmeyiz zaten.

efe dedi ki...

@selocan

orjinal renklerimiz evet Ali Sami Yen'in söylediği gibi "vişneye çalan koyu bir kırmızı ve turuncudan izler taşıyan tok bir sarı" bu kombinasyon her sene parçalıda kullanılmalı ancak yıllardır şu formayı beklediğim için sarı forma sapsarı olsun istiyorum ben :)

http://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/ScJGV2g_UCI/AAAAAAAAAP8/v94Xosq9JZY/s400/1996-1997+Away.JPG

Enes dedi ki...

Sarı formanın fontu siyah olacaksa, şortunun da siyah olacağı kanaatindeyim. Sarı - Siyah gayet de şık bir görüntü oluşturur.

Siyah formanın şortu ise bence joker olabilir. Kırmızı, siyah ve hatta beyaz dahi giyerek kombine edebiliriz.

NDishe dedi ki...

Serdar@

sözleşmenin detayları bilinmiyor yani ne zaman sona erdiği adidas ile yalnız şu var nike KAP'a bildirildi ama resmi sitede galatasaray.org'de açıklanmadı yani mahkeme durumları sürüyo gibi gelio bana tabi bilemiycem sadece benim öngörüm ama tabi temmuzdaki hazırlık maçları ve 8 ağustos'da ligin başlaması bu işin eylüle sarkıcağını pek ihtimal vermiyorum :S

Selocan dedi ki...

@Enes

Beyaz şort çok yakışır siyaha da. " Biz Beşiktaş mıyız yeeaöösaöasar" gibi tepkiler gelir.

Mert dedi ki...

Bekliyoruz bakalım :) Ama inşallah diğer ihtimal olmaz da beyaz olur be abi..

The Champ dedi ki...

harbiden şortlarda çok önemli abi ya..
inşallah; parçalıya beyaz şort
(çıkarsa) beyaza kırmızı şort
siyaha siyah, sarıya sarı :))

serdar dedi ki...

@burak

Kardeş hem KAP'ta hem Galatasaray Sportif A.Ş. resmi sitesinde açıklandı fesih ve yeni sözleşme olayı... Mahkemelik bir olay KAP'a bildirilmez... Sermaye Piyasası Kurulu'nun da belli başlı standartları vardır... Bu yüzden mahkeme olayı falan gibi birşey söz konusu olamaz... Direk muhatap iki sponsor firma değil, ikisinin de direk muhatapı Galatasaray... Dediğiniz gibi olsa Umbro'dan Adidas'a geçerken aynı sorunun yaşanması lazımdı... Resmi olarak sezon bitiş tarihleri baz alınır ve bu tarih 31 Mayıs'tır... 2005 yılında Mayıs ayının başlarında 100. yıl forması altında Adidas'a geçiş yaptık Umbro'dan hatırlatırım... Burada esas konu Galatasaray ve sponsor firma ilişkisi, iki sponsor firmanın birbiriyle ilişkisi değil... Mahkeme Galatasaray'la bile söz konusu olamaz çünkü açık ve net bir şekilde fesih ve Nike'la yeni sözleşme olayı Şubat ayında duyruldu...

heterological dedi ki...

Armanın yanında yaprak olacağını hiç zannetmiyorum, çünkü Arsenal'in önümüzdeki sezon formalarında kulübün 125. yılı sebebiyle bunu uyguladılar. Ordaki yapraklar kulüp adına sembolik anlamlar taşıyor. Ali Sami Bey'in doğum günü ile ilintili yaprak referansı olabilecek bi durum olsa bile aynı yıl iki takıma kullanılmaz heralde.

rasim mutlu dedi ki...

Formaların tasarımları güzel, gerçeklerini de görmek gerek. Formalarla ilgili olarak tasarımlardan ziyade en rahatsız edici durum sırtında reklam bulunması, avrupa formlarının da satışı mutlaka olmalı.

E dedi ki...

Teşekkür ederiz tahmini çizimler çok güzel olmuş ancak yapraklar 'dana' gibi... Amblemi gölgelemiş. Daha zarif ve ince olabilirdi.

Orjinalinde olacaksa umarım bahsettiğim gibi olur.

ufooo dedi ki...

ya selocan fontlar konusunda hiç detaylı bilgiler vermediniz umarım çok kaliteli fontlar ve kontürler kullanılır..

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@Burak
Resmi sitede henüz Nike ile ilgili bir ibare olmaması ellerindeki Adidas stoklarını bitirme çabasındandır diye düşünüyorum. Nasıl olsa sezon açılışı ya da hazırlık kampına kadar Nike giyilmesi gereken bir durum yok. En azından bizim kadar ilgili olmayan ya da takip etmeyenler Adidas almaktan vaz geçmesin diye koymuyor olabilirler. Bir de Nike ile sözleşme imzalandı ama başlangıç tarihini bilmiyoruz. Sözleşmedeki başlangıç tarihi muhtemelen sezon açılış zamanına geliyordur ki o dönemde de ana sayfada sponsor olarak Adidas yazarsa Nike şarlayacaktır haklı olarak.

Bu arada parçalı umarım bu şekilde olur. Gerçekten çok güzel gözüküyor. Artık iple çekiyorum duyurulmasını ve forma satışlarının başlamasını.

Umarım 4. forma da gene çubuklu olmaz. Hayır anlamadığım bir şey var, Boğaz'ın diğer kıyısı ne zaman parçalı giymiş ki biz habire çubuklu formalar çıkarıp duruyoruz? Tamam tarihte bizim de çubuklularımız olmuş ama 20 sene sonra bugünler de tarih olacak, dönülsün artık şu hatadan. Onlar çubuklu, biz parçalıyız...

serdar dedi ki...

Arkadaşlar hala anlaşılmak istenmeyen bir konu dolaşıyor. Bu üçüncü yorumum olacak bununla ilgili, kısa kısa açıklayarak yazayım. Galatasaray Sportif A.Ş, adı üstünde bir anonim şirketi olduğu için, şirket faaliyetlerini birebir etkileyecek, şirket gelirlerini etkileyebilecek şirket içi ve dışındaki önemli durumları, özel ve tüzel kişilerle ya da şirketlerle olan iş ortaklıklarını, iş sözleşmelerini, faaliyetlerini Sermaye Piyasası Kurumu'na bildirmek durumundadır. Aynı şekilde kamuoyuna da Kamuoyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla kamuoyuna duyurur, hatta duyurmak zorundadır. Örneğin futbolcuların kulüple yaptığı anlaşma da bir nevi iş sözleşmesine girdiği için mutlaka kulübün SPK'ya bildirmesi gerekir. Adidas ve Nike'le yapılan sponsorluk anlaşmaları da şirket faaliyet ve gelirlerini birebir etkileyen bir faktör olduğundan aynı şekilde hem SPK'da hem de kulübün resmi sitesinde bildirilmiştir. Bazı arkadaşların söylediği gibi mahkemelik bir durumun söz konusu olduğu durumlarda da, bu sene muhatap şirketin Adidas olmasından dolayı, bu özel durumun bildirilmesi gerekirdi... Ama burada dışarıdan gözlem yoluyla şunu görebiliyoruz... Genelde çoğu anlaşmalarda olduğu gibi, iki şirketin de, sözleşme bitiş tarihinden önce tek taraflı fesih işlemini gerçekleştirmesi için, sözleşmeyi fesh eden şirket, karşı tarafın uğrayacağı prestij kaybı, maddi ve manevi zararlara karşılık olarak, iki şirketin sözleşme içeriğinde karşılıklı belirttiği maddi tazminat miktarını bu şirkete ödemek durumundadır. Çünkü sözleşmeyi zamanından önce fesh ederek anlaşma yapılan şirketi zor durumda bırakmaktadır ve bunun maddi karşılığını da temin edip ödemek zorundadır. Peki bu olayı kim yapmıştır? Söylenilenlere göre; Nike Nike European Operations Netherlands B.V., Galatasaray'la yapacağı sponsorluk anlaşması haricinde, 2011-2012 yılında faaliyete geçirmek için, Galatasaray'ın Adidas'la olan sözleşmesini fesh etmesi için gerekli olan miktarı da karşılamıştır. Bunun neticesinde Galatasaray Adidas'la olan sözleşmesini de fesh edip gerekli açıklamayı 24.01.2011 tarihinde KAP ve GS Sportif AŞ resmi sitesinden duyurmuştur. Daha sonrasında Nike ile yapılan 5 sezonu kapsayan anlaşmayı 09.02.2011 tarihinde aynı şekilde duyurmuştur. İnternetten KAP ve GS Sportif AŞ sitelerinden bakabilirsiniz. Gelelim diğer meseleye. TFF kapsamında Süper Lig Müsabakaları genel olarak, UEFA Ön Eleme vb. gibi müsabakaları olan takımlar hariç tutularak resmi olarak 1 Temmuz'da başlar, sezon sonu da 31 Mayıs'ta sona erer. Ayrıca 1-15 Haziran tarihi arasın da dinlenme dönemi olarak geçer. Buradan çıkartacağımız sonuç şudur : Sezon sonu 31 Mayıs'tı, aradan geçen bir haftalık sürede herhangi bir faaliyet olmadı... Sezon başlangıcı resmi olarak 1 Temmuz olabileceğine göre, formalar büyük ihtimalle en geç Temmuz ayı içinde ya da Lig müsabakaları başlamadan önceki bir tarihte görücüye çıkabilir. Bunun Eylül'e sarkması gibi bir ihtimalin olamayacağını düşünüyorum. Ayrıca bu durumda, kulübün Nike ile olan sözleşme tarihini belirgin olarak "şu tarihte" şeklinde vermesine gerek yok, sezon başlangıç ve bitiş tarihleri zaten belli olduğu için sadece sezon dönemini (ÖR 2011-2012) belirtip, sözleşme süresini (ÖR 5 sezon) vermesi ve duyurması yeterlidir. Umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur :)

Emir OTLUOGLU dedi ki...

@ serdar

Böyle bir tarihin olduğunu bilmiyordum. O zaman şunu diyebiliriz, 1 Temmuz'a kadar yönetim resmi sitede sponsorlar kısmında Adidas'ı tutabilir (Adidas ürünlerinin satışını olumsuz olarak etkilememesi ve stokların bir an önce erimesi için), ancak 1 Temmuz'dan sonra yeni sezon başlamış olacağı için formalar tanıtılmamış olsa dahi sponsorlar kısmında Nike yer alacaktır.

HOG dedi ki...

emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz. bu dönemde bilgi çok değerli ve çok güzel bilgiler veriyorlar.
benim sormak istediğim bir şey var. internette bir bilgi dolaşıyor parçalının kalıbı fransa milli takımının yakalısındaki gibi olacakmış! konu ile ilgili bir bilgi var mıdır? düşüncesi olan nedir?

Didem dedi ki...

İŞTE ÖZÜMÜZE DÖNDÜK BU SENE ŞAMPİYONUZ BAŞKA YOLU YOK!

Safa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ufooo dedi ki...

arkadaşlar tamam formaların kaliteli olması çok önemli ama benim için fontlar ve kontürlerde çok önemli , bakıyorum kimse bu konuya hiç değinmiyor eğer bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın..

OsmanliTorunu dedi ki...

Selocan bir sorum olacak: (bütün yorumlari okudum ve bu soruyu sormaya karar verdim)

Sen türktelekom reklamini biraz büyük yapmissin. onun hakkinda bir duyum var mi ?gecen sezonun büyüklügünde mi kalacak yoksa daha da mi büyültülecek sponsor firmanin reklami ? bazilarina sacma gelebilir ama belki tt bize daha büyük bir reklam karsiliginda daha yüksek bir yillik verebilir. temennigim reklamin kücük kalmasindan yana :)

Selocan dedi ki...

@OsmanliTorunu

Abi yok o tamamen tasarımsal bir farklılık. Yani reklam boyutumuz standart. Geçen sene nasılsa öyle olacak. Bir de formaları Okan çizdi benim öyle kabiliyetlerim yok :)

Selocan dedi ki...

@ufooo

Fontlar konusunda fikir sahibi değilim. Sanıyorum kontürlü olacaklar. Çünkü sarı formanın siyah fontu ve kırmızı bir çerçevesi varmış. Diğerleri de ona uygun olacaktır. Ancak karakterini falan bilmiyorum tabi.

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

gelgelelim can alıcı soruya. arma dikiş ise eğer, içine ne yazılıcak?

Selocan dedi ki...

@YT

Bu soruyu umuyorum bize sormadın abi :) Çalışmadığımız yerden çünkü.

tragedystreets dedi ki...

Hocam sırt kısmında reklam olcak mı onu belirtirmisin ? sırf reklam için Bir futbolcunun ismi alta yazılır mı be arkadaş formalara ne kadar reklam alınırsa o kadar kirleniyo formalar

blablabla dedi ki...

Gelecek seson fontlar nasil olur bilginiz varmi
Ve bu sezon trabzonspor yaptigi trasferlerde formalarinda ulker reklari uste ve gol reklamlari yoktu acaba gelecek soson gollardaa reklam olurmu cunki biliyorsunuz besiktasin golunda avea reklami vardi ve spor toto super lig logosu tam cizgide olmustu guzel degildi

blablabla dedi ki...

Peki basketbolda adidasla devam mi

Selocan dedi ki...

@blablabla

Abi şu yukarıda bir anasayfa butonu var. Tıklayıp en son girdiğimiz postu bir okuyuversene senden ricam :)

İsmail dedi ki...

Ellerinize sağlık, arma için güzel bir süsleme olursa hayır demem ben şahsen :). Arsenal bu sene 125.yılı dolayısıyla kullanıyor ve çok harika.

Kadircan dedi ki...

öncelikle hazırlayan herkesin ellerine sağlık.ben parçalı formamızda uefa tarzını beğeniyorum yani arka tarafın sadece tek renk olmasını.daha dün çok büyük şans ile 2008-2009 metin oktay parçalı formamızın uefa versiyonunu buldum ve beyaz font ile mükemmel uyum sağlıyor.ayrıca inşallah bu sezon formalarımızın uzun kollu versiyonlarının tamamı satışa sunulur...

furkanerdem dedi ki...

forma şeklimiz çok iyi siyah forma mesela numara modelimizde brezilyanın çubuk numaraya benzer şekli var o numaradan olsun

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır