Bu Blogda Ara

6 Şubat 2013 Çarşamba

2013-2014 SEZONU FORMA DUYUMLARI V0.1



Her sezon hemen hemen bu aylarda ufak ufak duyumlar almaya başlıyoruz. Yine Şubat Ayı'nda edindiğimiz bir kaç ufak bilgiyi sizler ile paylaşalım. Bu bilgileri bize sağlayan forum üyemiz Sevgili Taha Sarı'ya çok teşekkür ederiz.

Önce şunu söyleyelim. Bu sene forma sızıntıları çok erken başladı. Avrupa'nın büyük takımlarının hemen hemen hepsinin formalarının fotoğrafları sızdı. Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Juventus, Inter, Milan, Celtic, PSV, Dortmund... Böyle bir liste var, daha da uzuyor. Bu takımların hepsinin bir veya birden fazla gelecek sezon formasının fotoğrafı sızdı. Burada bizi ilgilendiren Nike giyen elit kategori takımlar. Hepsinin tasarımının yapıldığı yer aynı ve birinin fotoğrafına ulaşan, diğerlerini de sızdırır diye düşünüyorum ben. Bu sebeple Galatasaray'ın formalarının da fotoğraflarının internete düşmesi yakındır. Bu tabi tahmin, yoksa biz asla sızdırmayız. Ancak dediğim gibi eli kulağındadır.


Galatasaray'ın gelecek sezonki formaları hakkında bizim edindiğimiz bilgiler de detaylı değil ve şu an için sadece duyum niteliğinde. Bizim duyumlarımız transfer duyumları gibi olmaz, genelde tutma oranı fena değildir. Ancak yine de bu kadar erken bir tarihte kendimizi çok kaptırmayalım ve sadece TAHMİN olduğunu hatırlatalım. Zaten bilgiler de kabaca.

Galatasaray'ın şu ana kadar öğrenebildiğimiz gelecek sezon forma planlarında bir parçalı bir de füme (ya da gri-koyu gri) yer alıyor. Parçalı hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz, sadece parçalı olacağını biliyoruz. Tam parçalı mı olacak, yakası nasıl olacak, bu gibi detayları bilemiyoruz. Füme içinse yine çok kaba bir detay duyumumuz var. Formanın ortasından enine bir bant geçeceğini öğrendik. Nike'ın geçmiş sezonlarda diğer takımlara yaptığı tasarımlardan yola çıkarak bu bandın Nike logosunu ve Galatasaray armasını içine alacak şekilde olacağını TAHMİN ediyoruz. Örnek çizimlerimizi de bu şekilde yaptık zaten. Formaların üzerlerinde detaylar olabilir, bant farklı bir şekilde olabilir, yakaları farklı olabilir, kol uçları farklı olabilir. Şu an için sadece ana renkleri ve formanın ortasından geçen bir bant olduğunu biliyoruz ki buna da şu aşamada %100 diyemem. Yani formada daha pek çok ek olabilir, o ekler de formayı farklı gösterebilir, bu çizimle alakası da olmayabilir. Sadece TAHMİNİ olarak ekip arkadaşlarımız, kafamızda şekillenebilmesi için yardımcı oldular hepimize.


Çizimler için; Ekip arkadaşlarımız Furkan, més, Erkut ve Burak'a çok teşekkür ederim.

Bu bilgiler harici şimdilik başka herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Zaten formaların resmi tanıtımına da çok var, kimsenin tadı kaçmasın, sadece heyecanı biraz arttıralım. Kendinizi kaptırıp gelecek sezon formamız bu demeyiniz lütfen. Daha Şubat'tayız. Fakat tekrar söyleyeyim, yukarıdaki takımlara bakınca bizim formalarımızın da fotosunun çok geçe kalacağını sanmıyorum. Bir de hatırlatma; Şu ana kadar nette, orada burada herhangi bir Galatasaray 2013-2014 sezonu forması adı altında paylaşımlar gördüyseniz, gerçek değillerdir.

Yazıyı ve fotoğrafları kaynaksız kullanmamanızı rica ederiz.


4 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Detay rengi sarıdansa beyaz olmalı. Öyle çok daha güzel durur "bence".

Ali Arslan dedi ki...

Eğer gerçekten böyle olursa çok iyi olur. Ben şahsen beğendim. Çok hoş bir forma.

Unknown dedi ki...

Kalıbı, şekli falan geçtim, "Füme" formamızın olacak olması beni çok sevindirdi. Umarım önceki yazılarda belirtildiği gibi deplasman formasına iç saha renkleri kullanılarak yapılan bir füme formamız olur.

Unknown dedi ki...

Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaraya fümeyi yakıştırıyorum.İyi bir tasarım olmuş.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır