Bu Blogda Ara

7 Eylül 2009 Pazartesi

?

3 adet forma resmi buldum ve bu resimlerdeki formaların hangi yıllara ait olduklarına ulaşamadım.Genelde yıllarını bilmediğim çok resim oluyor fakat formaları hatırlıyorum ve yıllarını az çok çıkartıyorum, bu 3 resimdeki formaları ise daha önce hiç görmemiştim. Bilen varsa lütfen paylaşsın arşiv kısmında kendi yılları içine ekleyelim.



Burada ki siyah forma oldukça ilginç. Ben daha önce hiç siyah forma görmedim eski sezonlarda. En eski siyah formamızın 1991 yılında Metin Oktay'ın vefatı sonrasında çıkılan maçta giymiştik diye biliyorum. Bu forma profesyonel futbol takımımıza ait olmayabilir, kişileri de çıkaramadım. Kısacası neyin nesi bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.


Bu beyaz forma daha önce koyduğumuz beyaz formalardan değil. Tamamen farklı bir beyaz. Demek ki eski zamanlarda da oldukça fazla beyaz forma giymişiz. Tam yılını bilemedim bu formanın fakat 70'ler olduğunu düşünüyorum. Bilen paylaşsın yerine kaldıralım :)


Bu yukarıdaki son forma, kişilerden eğer yanlış anlamadıysam profesyonel takımımıza ait değil. Armamızın arka beyaz oval fonu yok sadece GS'den oluşmuş. 1991-92 şimşekler gibi kullanılmış logo. Yine yılını bilmiyorum fakat değişik bir parçalı, klasiklerin hiçbirine benzemiyor. Metin Oktay parçalı formalarına benziyor fakat V yaka değil, yakalı. Bilen varsa bunu da rica edecektim :)

3 yorum :

Sercan dedi ki...

1. ve 3. GS lise takimi.
3. kesin lsie takimi bana göre

The Champ dedi ki...

son resimde çok tuhaflık var ya?? Çözemedim..
Futbolcuların yaşı kesinlikle çok küçük ve foto siyah-beyaz olmasına rağmen foto oldukça ayrıntılı!!

geico dedi ki...

İkinci resim, B. Mehmet (ön sırada ortada) ile Çilli Mehmet'in (ayakta soldan üçüncü) oldukları kadro. Oturanların sağ başındaki de Fatih Terim.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır