Bu Blogda Ara

1 Kasım 2009 Pazar

BAZI FORMALAR VARDIR...


Bazı formalar vardır uzun kollu halleri onun gerçek halidir, onu tamamlar, uzun kolluyken forma bir bütündür. Kısa kollu hali giyildiği zaman ise formada bir eksiklik hissedilir. İşte bu seneki beyaz formamız meğerse böyle bir formaymış. Uzun yıllar bu formalardan görmemiştim. Kısa kollu iken pek beğenemediğim formayı, uzun kollu haliyle çok beğendim. Meğerse forma asıl böyleymiş. Formanın bütün hali buymuş, kısa kollu iken eksikmiş adeta.



Koleksiyonuma genelde uzun kollu forma sokmam ve çok da sevmem açıkçası. Bazı formalara yakışıyor o ayrı. Mesela uzun yıllar sonra koleksiyona bu formanın uzun kollu halini katmak istedim maçı izlerken. Kısa halini pek beğenmemem bu durumun en büyük sebebi. Fakat bu sefer de karşıma GSStore'un 2 senedir uzun kollu forma satmama olayı geldi, ne yazık ki bu formayı da kısa kollu almak zorunda kalacağım. Ben yine de Ocak ayını bekleyeyim !


Ülker reklamının en çok yakıştığı formamız bu forma. Kırmızı tonları farklı, fakat çok da fark edilmiyor.



Ayrıca numalardaki GS armasının kalktığından bahsetmiştik, bu maçtan güzel, ayrıntılı bir fotoyu koydum.

11 yorum :

calibra dedi ki...

Ben GS STore'a baya sitemkar bir mesaj attım uzun kollu forma satışı olmamasıyla ilgili..

Verilen cevaba göre sadece parçalı formamız uzun kollu satılacakmış.

Bu formanın uzun kollusu hakikaten kısa kollusuna göre çok daha güzel.

Satılırsa, alınır gerçekten.

Adsız dedi ki...

selocan ben her fırsatta uzun kollu formayı beğendiğimi söylerdim ve kısa kollu formanın bütünlüğü yansıtamadığını her ortamda ifade ederdim..kolleksiyonumada el verdikçe uzun kollu formaları katmaya çalışırım..evet bu formayı birde böyle görünce kanaatim sabitleştiki uzun kollu formanın tadından yenmiyor..hangi model olursa olsun

boo dedi ki...

şortlar hiç uymuyo formaya
madem o çizgi uzun kolluda daha belirgin aynı çizgi şortun yanında olmayınca bozuyor bütünlüğü uzun kolluda. üstelik şortun kırmızısı aynı tonda bile değil kolunkiyle

L dedi ki...

akdasli:

kısmen katııyorum.

calibra dedi ki...

@akdasli:

beyaz şortta da kollardaki sarı alan üzerine kırmızı çizgiler devam etmeliydi bence de.

okanöztoprak dedi ki...

Wallaha ne yalan söyleyim..
Bu beyaz formayi bende beyenmezdim.. bu uzun kollu halini gorunce begenir oldum.. Antrenman kazagini almayi dusunuyodum fakat eger bu forma satisa sunulursa kesinlikle bunu alirim..

müşkülpesent dedi ki...

daha önce arsenal hamburg arasında yaşanan iki aynı reklamlı takım karşılaşması bu gece milan-real madrid rövanşında tekrarlanıcak. madriddeki maçta olduğu gibi herhalde biri bwin biri win.com giyer gibi

L dedi ki...

evet. ilk maçta da olduğu gibi, deplasman takımı (yani bu kez real) win.com la sahadaydı.

okanöztoprak dedi ki...

Merhabalar,,

Bi fikir versin diye 3 formamizin da uzun kollu hallerini yaptim:

Beyaz:
http://i38.tinypic.com/34r96rp.jpg
Mor:
http://i35.tinypic.com/1ywnlu.jpg
Ve Parçali:
http://i33.tinypic.com/2ci8c2o.jpg

Dedigim gibi ben beyazi almayi dusunuyorum..

Selocan dedi ki...

Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Paylaşırız bunu blog'da. Satışa sunulmayacak beyaz formanın uzun kollusu. İLeri de parçalı forma satılma ihtimali varmış. Mor ve beyaz ne yazık ki kısa kollu olacak.

arnawut dedi ki...

geçen seneki beyaza ve bu senekine uzun kol gidiyor arkadaş! neden satmadıklarını anlamış değilim! senelerdir uzun kollu forma bekliyorum ama çıkartmıyorlar!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır