Bu Blogda Ara

24 Kasım 2009 Salı

Galatasaray'a Uygun Away Formalar - 6


Bu seriyi Lappapzade açardı, 1 kereye mahsus kusura bakmasın :). Bu formanın bir benzeri ileride mutlaka kullanılmalıdır diye düşünüyorum. Aslında gelecek sezon için benim şimdiki Mor formanın görevini yapacak bir 3rd forma rengim var kafamda. Bunun hakkında bir yazı yazacağım önümüzdeki günlerde. Bu forma da biraz kafamdakini andırdı bana. Roma 01-02 3rd forması.

Yanlış anlaşılmasın; Formayı birebir almıyorum. Roma'nın rengi garip bir Lacivert tonu, ben bu rengi füme olarak kafamda kurdum. Yani formayı direkt değil, biraz bize uyarlanmış düşünelim. Tasarımına ve renk uyumuna dikkat edelim yeter. Hop bu Fenerbahçe demeyelim hemen.

7 yorum :

Seco dedi ki...

abi herşey tamam, 3rd forma konusunda çok esnek düşünüyorum ama olmaması gereken tek bir renk varsa o da laciverttir heralde. ki günlük hayatımda en çok giydiğim sevdiğim renk lacivert olmasına rağmen

Selocan dedi ki...

Abi zaten formayi birebir almak degil olay. Romanin formasi garip bi lacivert. O rengin 98-99 fume formasindaki fume oldugunu ve yanlardaki turuncunun da bizim sarimiz oldugunu dusunelim. Yani formayi birebir degil, renk ve sekil uyumunu bize gore dusunelim. Bir fikir vermesi acisindan.

L dedi ki...

@seco:

abi lacivert tabii ki olmaz, ama bi siyah, bi gri tonu, bi füme olur. mesela biz bu tip siyah-sarı kombinasyonu denemedik hiç sanrım. güzel olur yani.

@selo:

abi nolucak, sen konsepte uygun mal gördün mü, koy hemen bloga.

borgakanturk dedi ki...

selocan'in sevecegi galatasaray'a uygun away formalara bir adet ekleme yapmak istiyorum.
Liverpool FC'den genelde Away olarak 80-90 lı yıllarda sarı ve yeşil forma giymislerdi.
Sarı formayi arsenal de kullanır ancak ingiltere liginde arsenali fenerbahceye liverpool'u ise galatasaraya yakın bulurlar.


Liverpool'un away bir formasını buldum Sarı ve kollarda 3 çizgi kırmızı ve beyaz detaylar var adidas yapmış.

Sarı forma açlığı çekenlere şiddetle tavsiye ediyorum.



linki bu:

http://www.liverpoolkits.com/LFC85TPC.jpg

borgakanturk dedi ki...

ha birde şu var.
bu liverpool'un 82-83 deplasman forması. umbro'nun klasik ince cizgileri var. bu türde bir sarıyı polo yaka şekilde ve birazcık kalın kırmızı çizgileriyle giymiştik sanırım bir dönemler.

http://beingsven.files.wordpress.com/2007/08/1982away.jpg

bu formaya beyaz şort ve kırmızı ağırlıklı sarı şeritli çorap harika olur düşüncesindeyim.

L dedi ki...

ilk yorumda linkini verdiğiniz formanın modernize edilmiş versiyonu diyebileceğimiz bir forma 06-07 de vardı liverpool kreasyonunda. away değil ama, sarılar özelinde örnek alacak bir tasarım olabilir evet.

Adsız dedi ki...

ya bu değişik renk olayı çok güzel oldu... bu renkleri ele geçirmiş olduk. önce mor sonra turuncu.. bu renkleri sahiplenmiş olduk. kimse giymez bizden başka...

bakalım önümüzdeki sene hangi rengi ele geçireceğiz? bence geriye pembe renk kaldı. :D ya da barcanın bu seneki forması gibi mercan rengi... önümüzdeki seneyi heyecanla bekliyorum şimdiden :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır