Bu Blogda Ara

14 Kasım 2009 Cumartesi

HANGİ MARKA OLSUN İSTERDİNİZ ? ANKET

Diyelim seneye Adidas ile olan sözleşmemiz bitecek. Galatasaray Formalarımızı hangi firma üretsin isterDiniz ? Adidas oldukça güzel, devam edelim mi dersiniz, Nike olsun bir yenilik olsun mu dersiniz, Lotto'ya bir şans daha verelim, ya da Umbro bize yakışıyor mu dersiniz ? Kappa ve Puma farklıdır, bize uyar mı dersiniz ? Bir de tabi çok firma olduğundan diğer şıkkı ekledim.

Sizin bu konudaki tercihiniz nedir, merak ediyoruz.

12 yorum :

L dedi ki...

JOMA diyerek başlayalım... :D

benjcev dedi ki...

gsstore kendi yapsın.

Özgür Şeker dedi ki...

Kesinlikle Nike.Özellikle parçalı açısından.

ahmetcan_48 dedi ki...

Valla hocam açıkcası Umbro 2,5 yılda çok güzel formalar yaptı. Özellikle 2002-2003 çubuklunun bendeki yeri bambaşkadır. O çubuklu GS tarihnin en güzel çubuklusudur bence. Bir de Umbro yaptığı formalarda sarı ve kırmızı tonlarını benim sevdiğim şekilde kullandı, Adidas gibi renkleri rezalet bir şekilde kullanmadı. O yüzden benim tercihim Umbro.

L dedi ki...

bi gün bi yazı yazıcam, "forma meselelerinde öznel tutumun anlamsızlığı" diye, sonra kimse bloga girmeyecek, o olacak.

aman hocam, gsstore yapmasın. o tip deneyimlerin sonucunu biliyoruz.

Selocan dedi ki...

@Lappapzade

Abi ben sana katılamıyorum. Bir genel doğru bir durum vardır. Bir de herkesin kendi fikri. Zaten Galatasaray'ı bilen onu destekleyen herkes genel doğruyu bilir. Ama bir de aynı insanın beğenisi vardır "doğruyu bilmesine rağmen" kendi görüşü vardır. Buna ne yapabiliriz ki. Eğer senin mantığınla düşünsek aşağıdaki linkteki formadan başka forma giymezdik, kimsede başka görüş bildirmezdi.

Dediğim şudur, benim de farklı düşüncelerim var formalarla ilgili fakat bunların çoğu Galatasaray'a uygun olmayabilir, ya da forma kültürüne... ama benim sevdiğim bir durum. Örneğin sana ters ama ben düz kırmızı veya düz sarı 4th formadan yanayım. "Biliyorum forma kültürüne ters olduğunu" fakat ne yapayım beğeniyorum. Sonuçta insanın kendi düşüncelerini de söylemesi lazım, doğru olmak zorunda olmasa bile :)

Selocan dedi ki...

Bu arada yukarıda bashettiğim link şu :)

http://2.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/Spej9ciTCWI/AAAAAAAAB4w/9pps5v7xBng/s1600-h/Idris,Emin+Celal.jpg

L dedi ki...

abi benim de var öyle düşüncelerim de, bunu dile getirmek var, dile getirmek var. ben daha neler yazıcam buraya gör sen, o zaman "kendi fikrin" olayını göreceksin.

ama benim kızdığım milletin olayı "anlamıyor" olması. kabullenemiyorlar.

neyse abi, kim ne diyorsa o olsun. hatta bi tane forum açalım şuraya.

ahmetcan_48 dedi ki...

Bu konuda ben de Selocana katılıyorum. Herkesin fikir özgürlüğü hepimizin ortak paydasıdır diye düşünüyorum. Elbette birbirimizin fikirlerine katıırız ya da katılmayız ama bir gerçek var ki birbirimizin fikir ve düşüncelerine saygı duymalıyız. Tabii ki de Galatasaray hepmizin ortak sevdası ve biz onunla ilgili var olan bütün realiteleri de kabul ediyoruz ama şu da var ki özellikle de forma konusunda hepimizin bireysel düşünceleri çok önemli ve bu düşüncelerin yarattığı ortak bir sinerji de takımımız için en iyisi olanın hangisi olması gerektiğini ortaya çıkarır diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

ben umbrocuyum. bence kalite olarak adidasdan falan üstün. hele şu son ingiltere milli takımına yaptıkları forma mükemmel bence.

nedense ben umbroyla galatasarayı hep özdeşleştiririm. fener adidas, beşiktaş puma falan...

Selocan dedi ki...

Benim de uzun yıllardır gördüğüm en güzel forma İngiliz Milli forması. Özellikle uzun kollu alacaksın onu tam nostalji.

L dedi ki...

adidas bizle özdeşleşmez tabii. en büyük 2 sezonunda sen bu takıma çubuklu giydirdiysen, veya bir şekilde çubuklu giyilip, orda adidas görüldüyse, insan özdeşleştiremez. normal.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır