Bu Blogda Ara

3 Nisan 2010 Cumartesi

İMZAYI ATTİN FORMAYİ KAPTİN


Biz ekip olarak futbol tanrısı Cruyff'a taparız. Rijkaard da onun oğlu olduğu için, Cruyff'a yakın bir düzeyde tapındığımız olur kendisine. Kendisi buralara gelmeden önce de böyleydi, yani Galatasaray'a gelmesi ile bir alakası yok. Futbolu seven her insanın yapması gereken bir ibadet. Rijkaard Galatasaray'a geldi ve aylar geçmesine rağmen üzerimizdeki şoku atlatamadık, maç sırasında kulübede, maç sonrasında röportajlarda; resmen bu adam Galatasaray'da yahu diyorum hala. Neyse bu tip yazıları Lappappa'da yazarız genellikle.

Bu güzel insanı dinlemek çok keyifli, son GS Mobile reklamında da Rijkaard gibi bir adamın Türkçe konuştuğunu görmek insana ayrı bir gurur veriyor. Tıpkı Barcelona onursal başkanının zamanında Katalanca öğrenmesi gibi, Rijkaard'ın da Türkçe'yi ciddi ciddi öğrenmesi beni acayip mutlu eder. Yani o reklamda öğretilenler ile sınırlı kalmasın. Zaten tercümanımız vasat, bari Rijkaard direkt Türkçe öğrensin değil mi ?


Hemen formalar konusuna geliyorum. Elbet reklamlarda ve resmi sitede okumuşsunuzdur, Galatasaray'ın 2 farklı kampanyası var. Bu 2 farklı kampanyada da taraftarlara imzalı formalar veriliyor. İlki GS Bonus. GS Bonus'a başvuran ve başvurusu kabul edilen her 5. kişiye kaptan Arda Turan imzalı forma hediye ediliyor. 2. kampanyada da GS Mobile'a geçip, 1 yıllık Eski Açık tarifesine abone alan her kişiye Frank Rijkaard imzalı taraftar forması hediye ediliyor. Böylelikle bu 2 ürünü alıp hem takımına katkı yapmış oluyorsunuz, hem de 2 simge ismin imzaladığı orjinal formaları kapmış oluyorsunuz. Ya da Rijkaard'ın dediği gibi kapmiş...

3 yorum :

L dedi ki...

tercümanımız "vasat" değil, başka bi'şey de, neyse şimdi...

liverpoolandkop dedi ki...

10 yıllık Turkcell attımın gözünün yaşına bakmadan, GSMobile'a ilk geçenlerden biri olarak benimde imzalı forma hakkım diye düşünüyorum. İlk abonelere de yollasınlar imzalı formalardan =)

L dedi ki...

ben de yapıcam sanırım bu mevzuyu. dergi abonelii uğruna.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır