Bu Blogda Ara

13 Haziran 2010 Pazar

OKAN'IN İSTİHBARATI


Bir alt başlıkta çok kısa bahsettik, ancak öyle çok kısa bahsedilecek bir durum değil. Ayrı başlık açıp bilmeyenler için bilgilendirmek şart. Okan geçtiğimiz günlerde çıkacak olan formalarımız hakkında güzel bir kaynaktan birkaç bilgi edinmiş. İşin ilginç tarafı; detaylar konusunda benim edindiğim bilgilerden çok farklı şeyler paylaşmış Okan. Bu sebeple hem bu blogun bilgilerini, hem de Okan'ın blogunda yazan bilgileri okumanızı tavsiye ederim. İlla ki biri tutacak sonuçta. Her türlü edinilmiş bilgiye açık olduğumuz ve sizleri de bilgilendirmek esas amacımız olduğu için Okan'ın blogunu da ziyaret etmenizi ve onun paylaştıklarına da bir bakmanızı öneririm.

Benim en son paylaştığım bilgilere şuradan ulaşabilirsiniz. Okan'ın kiler de şurada...

4 yorum :

Sercan dedi ki...

Vaybe süper.
Parcali saka maka süper olacak gibi :)

vobeya dedi ki...

http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2001/08/12/14742.asp

store reklamımız olursa formamız mükemmel olur.

dustman dedi ki...

selocan,

akşam 12 ye doğru msn de konuşalım..

victorieux dedi ki...

buna benzer bir yorumu okanın bloguna da yazdım ama şu galata logosunu ön tarafa koymak nasıl bir mantıktır anlayamıyorum.eski logoyu ya da ali sami yenle alakalı bir şeyi falan koy ama geçen sene adamın birinin kafadan salladığı galatlar logosunu koyma.zaten tarihimizle de alakalı olan bir durum değil tamamen kafadan uydurulmuş saçma bir şey.


ayrıca krem forma burada tahmin ettiklerimizin aksine altta linkini vediğim renkte çıkar gibi geliyor bana.bu renk bence göze daha hoş geliyor.üstüne bu formadaki gibi kırmızı detaylar işlenirse şahane olur.ayrıca aslan olarak kamerun formasındaki gibi gerçek aslan silueti kullanılmalı.kullanılması gündemde olan aslan çizgi film karakterine benziyor.


http://www.footballshirtculture.com/images/Club-Universitario-2010-umbro-football-kits-5.jpg


somon forma okanın yaptığında çok pembeye kaçıyor.o renkte çıkarıcaklarsa bizle çok dalga geçerler.roland garrostaki top toplayıcı çocukların giydikleri tişörtlerin rengi bize daha uygun gibi.


parçalı ve 4. forma böyle çıkacaksa süper.özellikle 4. formanın sarı ağırlıklı olması senelerdir beklediğimiz sarı formanın yerini tutar bence.hatta altına kırmızı şortla da giyilirse güzel olur.anı forması olduğu için ali sami yenle alakalı ufak detaylar çok önemli tabi.


bence kaleci formalarının bir tanesi mor renkte çıkabilir.store ekibinin geçen sene çıkardığı mor rengini bir sezonda kenara atacağını sanmıyorum.özellikle bu sene liverpool ve bayernin mor kaleci forması çıkarması bu iddiayı güçlendirir nitelikte.kaleci formalarını da satışa sunarlarsa güzel olur tabi.


son olarak okanın yaptığı somon ve kremi beğenmemekle birlikte parçalı ve 4. formayı harikulade buluyorum.inşallah parçalı ve çubuklu seneye bunun aynısı çıkar.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır