Bu Blogda Ara

24 Mayıs 2011 Salı

2010-2011 SEZONU FORMA İSTATİSTİĞİMİZ - TABLO




Tarihin en kötü sezonu. Ancak formalar için aynı şeyi söyleyemeyiz. Belki de ilk defa formalarımızı yerli yerinde ve gerektiği kadar kullandık. Çubuklu formamız oynadığımız 44 resmi maçın 23'üne yetişemedi. Ancak 2. yarıda bu forma bir anlamda 2.iç saha formamız olmuş. Özet geçmek gerekirse toplamda 22 iç saha maçımızın 18'inde bu iki forma giyilmiş. Geçen senelere göre büyük bir aşama kaydetmişiz. Ligde daha da güzel. 17 maçın 15'inde iç saha formalarımız giyilmiş (17'de 17 olması dileği ile). Tabi keşke iç sahamızda sürekli beyaz şortlu kombinasyonu giyseydik.

Bir başka dikkat çeken forma olayımız da bu kadar yaygara kopardığımız 3rd formamız. İlk defa 3rd forma olduğunu anlayabilmişiz ve 44 maçta sadece 4 defa giymişiz. Geçen sezon mor formanın 13 kez kullanıldığını düşünürsek burada da büyük aşama kaydetmişiz. Dikkat çeken ve tablo harici yazmak istediğim iki durum bu.

Bütün forma istatistiğimizi tepedeki 3 tablodan inceleyebilirsiniz. O kadar tablo hazırladık tek tek yazmaya gerek duymadım. İlk tablo genel kullanım. İkinci tablo iç saha ve deplasman durumları. 3. tablo ise 44 resmi maçımızın sırayla dizilişi. Hangi formanın ne kadar kullanıldığını daha fazla idrak etmemiz için 3. tablo güzel özet (kendi tablomu övdüm).

Tabloları incelemek için üzerine tıklayın. Umuyorum seneye hem forma olarak hem de futbol olarak güzel bir sezon geçiririz.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır