Bu Blogda Ara

7 Mayıs 2011 Cumartesi

YENİ SEZON FORMALARIMIZ #3


Recep'ten taze bilgiler geldi. Forumda aslında 2 gündür yazıyordu ama bizim parayı vurduğumuz yer olan blogda da yazmak şart.

Bizim çok beğendiğimiz duyumlar var. İç saha forması dışındaki diğer 3 formamızın da şortları forma üstünden farklı renk olacak gibi gözüküyor. Beyazın kırmızı bir şortu ve çorabı olacak, sarının şortunun rengini bilmiyoruz ama sarı olmayacak diye bir duyum var. Siyah formanın ise kırmızı ve siyah olarak alternatif 2 şortunun olacağı Recep'in duyumları arasında.

Parçalı forma konusunda ise hala belirsizlik hakim. Pek güzel haberler de gelmiyor o cepheden. Parçalının önden tam parçalı olacağı ancak arkasının düz sarı veya düz kırmızı olacağı duyumlar arasında. Kısacası "tam parçalıya" yine hasret kalabiliriz. Avrupa'ya gidemeyeceğimiz bir sezonda Avrupa formalarımız gibi arkası düz bir forma tasarlamak saçmalık. Bakalım inş. yanılırız. Şortu beyaz ve kırmızı.

Armada bir değişiklik olabilir. Formamızın armasının etrafında yapraklar bulunabilirmiş. 107. yılda bulunması abes geldi bana biraz. Ancak heves etmişler olsun bakalım. Yukarıdaki resimde bir store ürünü yer alıyor, orada da yapraklar armayı çevrelemiş. Ufak bir ipucu olabilir.

Store demişken. Store'un yüzü değişti bildiğiniz gibi. Store.org sitesi yenilendi. Bir yenilikte ekipte. Galatasaray Store tasarım ekibi komple değişmiş ve birkaç gün önce tanıtılan yeni kreasyonlar da dahil bundan böyle bu yeni ekip store'a ürün tasarlayacakmış. Nike ile birlikte çalışılacak. Zaten gelecek sezon store'un adı da değişip Galatasaray Nike Store olacaktı, yazmıştık bunu.

Son haberler bunlar. Daha kesin bilgileri 20'sinden sonra almaya başlarız. Şimdilik sadece sağlam duyumlar bunlar. Kesin diyebilmek için biraz daha zaman rica ediyoruz. Recep Çınar'a da bir kez daha teşekkür ederim.

17 yorum :

Ilaqwain dedi ki...

Üstten farklı renk şortlar her zaman ilgimi çekmiştir. Hoşuma gitti bu haber. Ama hani "pure" beyaz bir formaya da (güzel olanama) hasretim. Umarım onunda yedekte bir beyaz şortu olur. Tam parçalı yine zıçıslarda galiba ama belli mi olur belki tam parçalıyı "tam" yaparlar. Ahaha belki NIKE farkında değildir avrupaya gidemediğimizin. E boru değil Türkiye'nin Avrupadaki kalesi değil miyiz ? Ehuheu. Güzel haberler duymak dileği ile ben gideyim.

Mucur dedi ki...

Yarın bir GSSTORE'ye gidip yeni ürünlere bakıp en az bir ürün almayı düşünüyorum. Malum Büyükşehirlerde oturmadığım için GSSTORE sitesi de hep yavaştan geriden geldiği için yarın Ankara'da inceleyeceğim ürünleri ;)

Efkar dedi ki...

Bu Haberler Benim İçin Hiçde Sevindirici Olmadı. Sonuçta Dış Saha Formalarımızın Şortlarının Forma Rengi Olması Bir Gelenek Gibi Düşünülebilir. Değişmesi ve Farklı Renk Şort Uygulamasına Pek Sevinmedim. Birde Parçalının Altına Beyaz ve Alternatif Olarak Siyah Şort Olmasını İsterdim. Hayırlısı...

NDishe dedi ki...

şuan hiç kimsenin bişey bildiği yok sağdan soldan duyumlar bunlar nike eğer formaları mayıs yada haziranda sızdırmazsa ki bana kalırsa sızdırmaz gibime gelio temmuzda ne olucağını görücez yok efendim parçalı arkası düz olucakdı sarının altına kırmızı şort olcakdı hani düz sarıydı üretim başlamıştı her kafadan bi ses işte kimsenin şuan hiçbişi bildiği yok temmuzu hepberaber bekleyip görücez ne olduğunu belkide formalar trabzon kalitesinde olucak ne biliyoruz !!!

Selocan dedi ki...

@Burak

Bu blogu okuyorsan sağdan soldan duyumlarla iş yapmadığımızı biliyorsundur. Eğer sağdan soldan burada yazan duyumları görüyorsan da bilki o bilgiler buradan alınmıştır. Bizim tek bir kaynağımız var ve bilgileri oradan alıyoruz. Bu blogda hiçbir zaman sağdan soldan alınan bilgilerle yazı yazılmadı, yazmayız da.

Kewell19 dedi ki...

burak sana cevap vermeye bile gerek duymuyorum :) saygılar o kadar seviyesizsin gözümde

NDishe dedi ki...

ahh nasıl üzüldüm r.çınar anlatamam seviyesizmişim sana mı kaldı benim seviyemi ölçmek güzel güzel tartışıp konuşuyoruz herhalde bu sölediğin cümleleri yaşına veriyorum bişi demiyorum ...


Selocan ; olabilir çok takip edemiyorum inş. dilediğiniz gibi olur formalar benimde temennim o yönde tabiki ama dereyi görmedende paçaları sıvamak istemeyiz dimi ?

L dedi ki...

@burak: madem çok takip edemiyorsun, neden gelip buraya çemkiriyorsun? mantık nerde?

NDishe dedi ki...

kimsenin gelip çemkirdiği yok buraya her kafadan ses çıkıo o öle bu böle diye bende 1kaç bişi yazim dedim ne yani yazmıyalım mı böle bi hakkımız yok mu sizin zaten gerekli istihbaratı gereken yerden gerektiği şekilde aldığını biliyorum ama konu çok karışınca bende fikrimi belirtim dedim ne kadar büyüdü bu konu yahu ....

L dedi ki...

@burak:

hocam fikrini belirtmene bişey diyen yok da, sen o cümlelerin nereye gideceğini pek öngörememişsin sanırım. gelip pat diye "kimsenin bişey bildiği yok, zart zurt" diye dalarsan, tepki görmen ve olayın büyümesi doğal. şimdi de gelmiş "zaten sizin gereken istihbaratı aldığınızı biliyorum" diyorsun. yapma lütfen.

müşkülpesent dedi ki...

diego bir dur allahını seversen

Adsız dedi ki...

Sizi bilmem ama ben sahsen parcalinin arkasinin düz olmasini estetik acidan daha guzel buluyorum (her ne kadar gelenege biraz ihanet etmis olsak da). Mesela Bordeaux'yu eledigimiz yil (sanirim 2009'du) Avrupa maclarinda giydigimiz parcalinin arkasinin beyaz fontlarla duz kirmizi olusu (Lincoln ve 10 yazisi mesela gozumun onunden gitmiyor hala)benim cok hosuma gitmisti; eger arkayi da parcali yaparsak o zaman beyaz yerine siyah fontlar kullanmak zorunda kaliriz gibime geliyor ki bu hosuma giden bir detay degil. Ben fontlarin ya beyaz olmasini, hatta olabilirse sari olmasini (duz bir kirmizi zeminde), siyah olmasina tercih ederim. Insallah kisa zamanda formalar piyasaya cikar da hepimizi rahatlariz, merakimizi gidermis oluruz. Eger gercekten Nike Hollanda tasarlayip uretiyorsa bu formalari, beklentilerim cok buyuk olmasa da umutluyum, hem Hollanda milli takimi hem de PSV'nin formalarindan dolayi. Hayirlisi neyse o olsun...

Kewell19 dedi ki...

Sevgili Burak-(Bey)-(Abi) senin bana söylediklerine ben neyine veriyim?yaşınamı?bilgisizliğinemi yoksa laf olsun torba dolsun değişinemi?
ben kimseyi inandırmak için bişey yazmam ki yazarım çıkar zaten illa ben inanmam diyosan evde takılmaya devam et zaten forumdaki yazılarımda dahi belirtiyorum fabrikasının adını formaların resimlerini bile yollarım sana ama öyle bi ihanet yapmam takımıma 7-8 yıldır forma işiyle bizzat satış yapıyorum ve o senin 89 tl verdiğin formaları günü geliyo bedava alıyorum bana inansan nolur inanmasan nolur :)

ahmetgs17 dedi ki...

açıkçası burak isimli üyenin "nerden biliyorsunuz" şeklindeki yorumuna takıldım. 1. yanlış çıkar doğru çıkar; recep duyduklarını paylaşıyor. konuşmanın anlamı yoksa o zaman senin burda bulunmanda tuhaf değilmi... bu forum forma forumu. şimdi bende forma tasarlayan biri olarak ki tüm tasarımcılar dahil bırakalım bu işleri "nasılsa bizi dinlemezler, bizim yaptıklarımızı yapmazlar" mantığıyla... sen neden burdasın onu anlamış değilim. eğer forma konusunda merak ettiklerini öğrenmek içinse işte recep gibi bazı arkadaşlar paylaşıyor, yok amacın başka ise o zaman sen neden burdasın. burası forma sitesi... dedikodu yada takım hakkında yönetim hakkında paylaşımların olduğu bir site değilki... ayrıca paça sıvamak falan değil bizim yaptığımız. sadece herkes duyduğunu paylaşıyor, paylaşılanlarada yorumlar yapılıyor. bu sitede forma konusunda oluyor bu ppaylaşımlar. çünki burası forma sitesi. burada herkes bu tür paylaşımlar yada yorumlar yapmak için burada zaten. bu seni neden rahatsız ediyor anlamış değilim... sen hiç bir yemek sitesinde "ne bu kardeşim hep yemek konuşuyorsunuz" diye bir yorum gördünmü yada diğer sitelerdeki gibi yönetim üzerine yapılan yorumlara "bırakın kardeşim bu bilmeden konuşmaları nerden biliyorsunuz adnan polatın bırakacağını yada aysalın geleceğini" türünden yorumları. yahu herkes burada belli bir konu üzerindeki duyum ve yorumlarını paylaşmak için burada zaten...

liverpoolandkop dedi ki...

Tam parçalıyı gelecek sezon yapmasınlar zaten. Ne zaman CL oynarız, o zaman giysinler.

rvkarakaya dedi ki...

http://www.sporbucks.com/fotogaleri/230/2743/2011-2012-formalari/iste-yeni-sezon-formalari buradaki arsenal forması dikkatimi çekti isterseniz sizde bakın bi

Adsız dedi ki...

merhaba,nike tan oldukça umutluyum ve güzel şeyler çıkacağı kesin...özellikle son yıllardakialternatif yada parçalı formalarımızdan sonra...bekleyip görelim....arsenal in gelecek sezon deplasman forması ise şahane ,aynısının kırmızı çizgilisi de çok güzel olur bence....
http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljho2pdUdB1qzxem7o1_500.png

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır