Bu Blogda Ara

6 Ağustos 2011 Cumartesi

BASKETBOL - VOLEYBOL FORMALARIMIZ


Kadın Basketbol


Erkek Basketbol

Sevgili dostum Uğur Cem Demir twitter üzerinden, Errea sitesinde çizimleri görücüye çıkan, basketbol ve voleybol formalarımızın resimlerini göndermiş. Şimdilik sanıyorum sadece iç saha formalarımız görücüye çıkmış, bu formaların dış saha ve 3rd versiyonları olacaktır. Onların da çizimleri veya kendileri görücüye çıktığı zaman paylaşırız.

Kadın Voleybol


Erkek Voleybol

Voleybolda parçalı formanın gelmesi güzel olmuş. Özlemiştik. Kadın basketbol formamızın görücüye çıkan düz kırmızısından başka umarım bir parçalı formamız vardır. Olmazsa yazık olur. Errea tam parçalı forma yapmamış, zaten kolsuz formalarda bu iş kasar, fakat en azından gövde renklerini doğru yerde kullanmış, bu da futbol formalarımızı tasarlayanlara bir ders olsun.

12 yorum :

exception dedi ki...

kolsuz formalarda tam parçalı kasar tabi ama onu da kol altlarına ekledikleri parçalarla telafi etmişler. arkalarını göremiyoruz ama kolsuz formalar önden bakınca tam parçalı gibi sanki :)

scorpinco dedi ki...

iyi de erkek basketbol nike olmayacak mıydı?

scorpinco dedi ki...

Sanırım burda bir çelişki var..erkek basketbol takımının Errea giyeceği hatta yapılan transferlerde de arkadaki panolarda Errea'nın reklamlarını görmüştük.Ama daha sonra nike giyeceği söylenmişti? hatta birinin nike giyeceğimizi söylediğni söylemiştiniz.Şimdi tekrar Errea giyeceğiz diyorsunuz.Bi yerde bi yanlışlıklar..

OsmanliTorunu dedi ki...

sari kirmizi formalara beyaz rengi cok ama cok yakisiyor. hep istemisimdir futbol takimi formalarinin beyazla zenginlestirilmesini. ac milan bu sene yine kirmizi ile siyahin yanina beyaz katti. cok güzel duruyor

Selocan dedi ki...

Ne zaman söyledik Erkek basketbol takımının Nike giyeceğini ? Söylemedik ki öyle birşey. Sadece Adidas giymeyeceğinin kesin olduğunu fakat markanın ne olacağını bilmediğimizi söylemiştik. Ta ki Haziran başına kadar. O zamandan sonra Errea giyeceğini yazmıştık. Bir daha da Nike giyecek demedik.

Henüz ilk başlarda futbol takımı Nike ile anlaştığı zaman Basketbol takımı da belki giyebilir demiştik fakat o 3-4 ay önceydi.

N. Burak dedi ki...

Erkek basketbol takımının formasının sırtı sarı görünüyor bu çizimde arka eteğe bakınca. Umarım öyle olmaz, çizimle uğraşmamak için yapmamışlardır.

omerfaruk dedi ki...

@n. burak uğraşmamak için yaptıklarını sanmam kadın voleybolda uğraşmışlar çünkü

scorpinco dedi ki...

forumda bi konuda geçmişti.basketbol şubesine yapılan bi transferde arkada Errea reklamları vardı,hatta burda geçen ifade şuydu Nike giyeceğimiz halde Errea koymuşlar diye serzenişte bulunulmuştu.

scorpinco dedi ki...

més nickli arkadaş forumda 20 Temmuz 2011,saat 20:46:42'de attığı mesajda GSstore yaptığı görüşme sonucu basketbol şubesinin de Nike giyeceğini duyurmuştu.yani sizin dediğiniz gibi 3-4 ay önce değil de 20 gün önce konuşulmuştu.

Selocan dedi ki...

@scorpinco

Forumdan ben mesul değilim. Orada 500'e yakın yazar var herkesin yazdığına "siz demiştiniz" derseniz işler çok karışır.

billy89 dedi ki...

keşke errkek basketbol nike giysydi..errea ne ya

scorpinco dedi ki...

Zaten "siz sorumlusunuz","siz demiştiniz" gibi bi ibare kullanmadım.forumda böyle bi haberiin olduğunu söyledim hepsi o.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır