Bu Blogda Ara

5 Mart 2012 Pazartesi

2012-2013 SIZAN ÇUBUKLU FORMAMIZ


Formanın fotoğrafı Nike'ın kataloglarında yer alan formanın direkt kendisinin fotoğrafıdır. O katalogdan bize ulaşmıştır. Bilgiyi bize ulaştıran kaynağa göre bu forma sadece prototip, yani kulübe sunumu yapılmış ancak kabul görmemiş. Kısacası üretimi yapılmayacak. Bize söylenen bu, fakat akıbeti ne olur bilinmez. Belki ters köşe, forma gelecek sezon üretilecek olan formalarımızdan biridir. Üretilip üretilmeme meselesi şimdilik muamma, fakat bu fotoğraf Nike'tan sızmıştır. Sevgili Okan Öztoprak tarafından kendisinin Hollanda'daki kaynağından ilk defa ve sadece bize ulaştırılmıştır.

KAYNAKSIZ KULLANMAMANIZI RİCA EDERİZ.


24 yorum :

Yiğiter Duyar dedi ki...

Siyah forma yerine yapılsa olabilirmiş bence.

Adsız dedi ki...

Bu forma bu sezonun prototipi mi yoksa gelecek sezonun prototipi mi? Biliyor musunuz acaba?

Selocan dedi ki...

2012-2013 Sezonunun prototipi

aydın özer dedi ki...

ben GALATASARAYIMIZIN cubuklu forma gıymesını ıstemıorm sahsen. fenevin parcalı gıymesı gıbı bısı bence. o kadar dizayn varken gerek yok...

GeniuS dedi ki...

bu fenerin efsane forması, ince çubuklu, bizim iç saha formamızın böyle bişey olmasına tahammül edemem,
biz parçalı bekliyoruz karşımıza çıkan rezalete bak...

neyse geçen sene hayallerim yeterince kırıldığı için bu sene herhangi bir umut ve hayal yok içimde zaten

Adsız dedi ki...

2000-2001 sezonundaki çubuklunun güzelliğine yaklaşamamış bile bence.

aydın özer dedi ki...

ayrıca bu sene şu parçalımızı adam gibi 4 4luk yapsınlarda alternatıf forma bıle ıstemıyorum. tek formamız bıle olabılır. yeterkı parcalımız adam gıbı olsun

mua®t dedi ki...

Şu tasarımları kim yapıyor esas önce onu afişe etmek lazım!..yıllardır sanki birşeyleri yeniden keşfetmek istercesine saçma sapan tasarımlar, üretici firma dayatmaları...nasıl yapılıyor bu anlaşmalar anlamak mümkün değil...memleket gibi esir mi olmuşlar markalara? adam gibi istediklerini yaptıracakları bir üretici bulamıyorlar mı yoksa yapmak mı istemiyorlar...bütün mesele bu...denenmemiş ne kaldı geriye...puma...kappa...diadora...joma...lonsdale...le coq sportif...uhlsport...vs vs...hatta lescon!

ismailinc dedi ki...

Tasarım çok ta kötü değil ama bu çubuklu forma bizim olmadı hiçbir zaman. Olmasın da. Parçalımız dışında iç saha forması istemiyorum.

Unknown dedi ki...

http://2.bp.blogspot.com/-IwtFSP0rjB4/T1QBdkN1BaI/AAAAAAAABOs/rCJ0LN2Ocug/s1600/duyum+1.png

Hemen Hızlıca Bır Tane Yaptım

erhan1980 dedi ki...

FC Basel'in formasi parçali, ama arada Nike çubuklu forma da çikariyo. Taraftarlar bunun nedenini sordular kulübe. Kulübün verdigi cevaba göre Nike öyle istiyomus, satislar artsin diye üstüste parçali forma çikmiyormus. Ancak FC Basel'in bir sezonda sattigi forma sayisi 10'000'i geçmiyo, yani pek agirligi yok pazarda. O yüzden Nike sözünü geçiriyo. Genelde de mesela Barcelona'nin giyidigi deplasman formasi bir sezon sonra Basel'in deplasman formasi oluyo.

Herhalde Nike ayni taktigi GS'da da deniyo.

KINGELVIS dedi ki...

Evlerden Irak iyiki olmamış :)

burranazzo dedi ki...

renkler dogru!

burranazzo dedi ki...

bi de su fener kompleksinden arinin yeter.

tamam tam parcali hepimizin hayali. ancak daha hepimiz hayal urunuyken cubuklu var tarihimizde.

renkler yeter. barcelona nin da parcali ona bakarsaniz home formasi.

http://4.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/SmT0RWS0pkI/AAAAAAAABMA/VW0Sw5f09so/s1600-h/4haz1939.jpg

liverpoolandkop dedi ki...

Şu formayı görüp de, aklına Jardel tek kişi ben miyim? Süper Kupa anısına düşünülmüş olabilir?

Yaka kısmı ve çubuk inceliği benziyor.
http://u.goal.com/132500/132570hp2.jpg

burranazzo dedi ki...

@matthias chevalier +1

Burak Eken dedi ki...

Tamam, "yapmayın" demiyorum; hobi olarak yine yapın da "Home" ne demek Nike? Barça'ya her sene birbirinden alâkasız formalar yapa yapa herkesi aynı sanmaya başladınız. Galatasaray Adidas'ta "bile" 6 sezon boyunca iç saha olarak parçalıyı sabitledi, bu Nike daha 2'nci sezonunda niye böyle fantezilere başlıyor?

efes darth dedi ki...

bu forma tamamen yalan. emin olun seneye çubuklu formamız olmayacak. nike bayilerine 2,3 ay önce kendi merkezinde türlü güvenlik önlemleri alındıktan sonra formaları sundu ve talep aldı.bu tip bir forma o formalar arasında olmadığı gibi çubuklu forma kesinlikle yok. yeni formalarımız çok daha güzel emin olun!

L dedi ki...

@ahahahaha:

hocam "yalan" ne demek ya? postu okumadın mı? biraz daha dikkatli cümleler kurarsak seviniriz.

@burranazzo: hocam fener kompleksi diyorsun da, bu takımın bir forma kültürü olmayacak mı? bu istenmesin mi? ayrıca barça örneği bambaşka. adamlar 100. yılda ve 110. yılda, yani yıldönümlerinde ilk formaları anısına parçalı giydi. bu kadar. belli bir düzen dahilinde.

burranazzo dedi ki...

@Teğmen Lap olmayacak.

Adsız dedi ki...

içim sızladı olmasın olamasın

L dedi ki...

@burranazzo: ciddiye alıp soranda mallık.

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Her çubuklu duyumunda söylediğim gibi. Suyun bu tarafı parçalı giyer, karşı tarafı çubuklu. İstediği kadar geçmişte giyilmiş olsun, geçmişten bugüne hele hele "Home" olarak hazırlanmış her çubuklu Galatasaray forması hatadır ve bu hatada ısrarcı olmaya gerek yok. Fener'in bir tane parçalı forması olmuş mu ki iki üç senede bir çubuklu formayla ortaya çıkıveriyoruz.

erhan1980 dedi ki...

Bayern'i takip edenler bilir, genelde home formalari bi sezon düz kirmizi, diger sezon kirmizi beyaz parçali.

Nike illa iki farkli sari kirmizi forma çikaralim diyorsa biri parçali digeri çubuklu olabilir. Cubuklu forma sadece Türkiye Kupasi'nda kullanilabilir mesela.

Cubuklu forma'nin da febe'yle alakasi yok. Bordeaux gibi karakteristik bi forma olsa neyse de, bu çubuklu formayi 10 takim'dan en az 3-4'ü kullaniyo. Nedir bu febe kompleksi?!?!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır