Bu Blogda Ara

10 Nisan 2012 Salı

BEYAZ PANTER


Blog takipçilerimizden Gerçekleri Tarih Yazar blogunun yazarı Emre Urlu bizim eski maile uzun zaman önce bu fotoğrafı göndermiş. Genellikle siyah ve yeşil formaları ile, son dönemlerinde de az buçuk sarı formalarıyla görmeye alıştığımız Turgay Şeren bu sefer bembeyaz bir kaleci kazağı ile karşımızda. Üzerinde kocaman bir Galatasaray logosu olan bu forma, koyu renk çorap (kırmızı veya siyah) kombinasyonu ile de zamanına göre oldukça modern ve şık. Logonun şekline bakacak olursak 1950'lerin sonlarında giyilmiş olabileceğini düşünüyorum.


Tek açık renk formanın başka renk koyu çorapla giyilmesi olayına (tabi tersine de) blogca hastayız, bunu son zamanlarda kalecilerde Petr Cech'te görüyoruz, sahada çok güzel gözüküyor.

Berlin Panteri'nin bu "fotoğrafının fotoğrafı" Adana'da bir kebapçıda çekilmiş. Nerelerden ne fotoğraflar çıkıyor. Gerçekten müthiş.

Emre Urlu'ya bu güzel fotoğraf için teşekkür ederiz. Hazır konusu açılmışken sizlerin de arşivlerinde sakladığınız fotoğraflarınız varsa bize gönderebilir ve herkesle paylaşmamızı sağlayabilirsiniz.
Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır