Bu Blogda Ara

17 Ekim 2012 Çarşamba

VOLEYBOL FORMALARI


Kadın ve Erkek voleybol takımlarımızın formaları görücüye çıkmıştı bir kaç gün önce. Maçlarda görmüştük. Geçici midir, değil midir emin olmak istediğimiz için yazmadık. Ancak artık pek bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Bu sebeple yakalayamamış olanlara yeni sponsorumuz Champion firmasının bizim için hazırladığı formaları gösterelim.

Errea güzel işler çıkartıyordu, formalarında güzel detaylar vardı. Zaten voleybolda 1 numara olduklarını burada defalarca yazmıştık. Basketbol için değil kesinlikle ancak voleybol için onlarla anlaşmamızın bitmesine üzüldüm. Tabi bunlar yönetimsel kararlar, duygusallığa gerek yok.




Champion firmasının bu sezon bizim için hazırladığı formalar oldukça sade. Errea ile geçen bir kaç seneden sonra bu sadeliği yadırgayabiliriz. Yine de sade olması, bir şeyler ekleyeyim derken ortalığı batırmaktan iyidir. İlk seneleri bu sene, eğer devam edilecekse ilerde daha "özgün" işler görebiliriz. Şimdiye kadar beyaz ve kırmızı formalar çıktı görücüye, daha fazla çıkar mı bilmiyorum. Çıkarsa ekleriz onları da. Gözler parçalıyı aradı tabi, ancak hazırlık formaları gibi geçecek bu sene anlaşılan, parçalı görebileceğimizi sanmıyorum bu sebeple. Demin de dedik, devam ederlerse seneye belki.



Kadın Voleybol'da ilgiç bir durum dikkatimizi çekti. Birkaç haftadır yapılan hazırlık maçlarında giyilen ve markasız sandığımız -çünkü herhangi bir marka logosu bulunmuyordu üzerlerinde (bkz: alttaki foto)- formalar meğerse Champion imiş. Erkek Voleybol'un başından beri Champion logolu formaları ile benzerlik göstermeseler aklımızda şüpheler olacaktı, acaba yetişmedi de çareyi logo baskmakta mı buldular, diye düşünecektik. İnsanlık hali. İşte o formalar bugün aynı şekilde ancak Champion logosu eklenmiş halde çıktılar karışımıza.



Tasarımlarda pek bir olay yok yazacak, renklere bakalım o zaman. Erkek Voleybol fotoğraflarında renkler sanki olması gerektiği gibi, kadınlarda ise daha açık duruyor. Tabi fotoğraflardan renkleri tam olarak çözemeyiz. Kadın voleybol bana ışık yüzünden açıkmış gibi geldi, erkeklerde ise daha doğru sanki.

Voleybol formalarımız bunlar, yeniler çıkarsa meydana başlık açıp bahsederiz. Satışa çıkma meselesini bilmiyorum. Ne zaman çıkar ya da çıkar mı ? Göreceğiz. Erken konuşmayalım ama Errea'yı özleyeceğiz gibi.


Bu arada aynı zaman dilimi içerisinde Galatasaray Kadın Basketbol Takımı da ilk defa yeni Champion formalar ile sahaya çıktı bu akşam. Şimdilik bir foto koyuyorum, yarın daha detaylı yazarız onları da.

1 yorum :

KINGELVIS dedi ki...

Yazının altına imzamı atarım .errea gecen sene voleybol takımlarımıza cok güzel tasarımlar ve 1. sınıf formalar ürettiler.basketbol için aynı şeyi söylüyemicem basketbolda, hem kalıpları güzel değildi hemde tasarımlar vasatın altındaydı .champion ise tam hayal kırıklığı yarattı hem tasarımlar kötü hemde forma kalitesi.renk tonuna değinmek bile istemiyorum .basketbol formaları için eleştirilerimi yarın ki yazınızın altına yazarım artık .o konuda da önerilerim eleştirilerim var

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır