Bu Blogda Ara

3 Haziran 2009 Çarşamba

2009-2010 SEZONU FORMALARI

% 90 kesinleşen , gelecek sezon giyeceğimiz formalar beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Umarım %10'luk yanılma payım doğru çıkar.

Parçalı Home, Beyaz Away, Çubuklu 3rd ve Lila 4th. Çıkacak formalarımız bunlar gibi gözüküyor fakat henüz tasarımlarını ele geçiremedim. Gelecek sezon çıkması neredeyse kesin olan formaların renklerine ve şekillerine göre seçtiğim Uğur Karaoğlu tasarımlarıyla bir gelecek sezon görüntüsü koyuyorum. Bu formalar değil fakat benzerlerini gelecek sezon takımımızda göreceğiz.4 tane kötü yan çıkardım acaba katılır mısınız?

1) İmza toplasak da şu çubuklu forma yerine bir sarı forma getirsek artık zamanı gelmedi mi düz bir sarı forma giymenin?

2) Bir takımda parçalı forma varsa çubuklu yapmaya ne gerek var !!! Milan çubuklusunun yanına parçalı yapıyor mu?

3) Lila da bir tartışma konusu. Açıkçası bir Galatasaraylı olarak pek yakıştıramadım fakat bir koleksiyoncu olarak beğendiğim ve karşı olmadığım bir forma olacaktır. İkilemde kaldım, beğenmeyeni çok olacaktır eminim.

4) 2009-2010 sezonunun parçalısı acaba bu geçtiğimiz sezonun parçalısının (Metin Oktay Home) yanına yanaşabilecek mi? Açıkçası üzerinde çok çalışmak lazım Metin Oktay parçalısını geçmek için.

Galatasaray'ın ve Adidasın bu sezonu alt edebilmesi için (bu sezon çok başarılı bir sezondu forma açısından) çok çalışması lazım ama gelen bu haber sınıfta kaldığımızı gösteriyor. Futbol açısından geçtiğimiz sezonu geride bırakmak dileğiyle...

Çok üzüldüğüm bir nokta düz sarı forma çıkmaması.

Umarım yanılıyorumdur çok iyi saklıyorlardır ve %90 kesin dediğim lafımı yutarım =) başka formalarla gelecek sezonu açarız.

Bu arada resimdekilerin aksine göğüs reklamı Türk Telekom olacak, ayrıca Murat Vurucu logosu tarzında bir olay da hiç olmayacak!

HOME
AWAY
3RD
4TH

6 yorum :

Adsız dedi ki...

ben çubuklu formayı daha çok seviyorum. parçalı bizim için klasik olsa da ben pek sevmiyorum açıkçası...
lila renk de hoş olur bence. kız arkadaşa, kardeşe falan gayet iyi hediye olur.:)

ama ben en çok mercan rengi isterdim.. önümüzdeki sene barcelonanın dış saha formasının rengi gibi mesela...

ayanux dedi ki...

bu sene adidas tasarımlarında v yakayı sık tercih edecek. yakanın birleştiği yerde ufak bir v parça da olabilir. resimdeki lila formanın tasarımının galatasarayda veya başka bir takımda kullanılması pek mümkün değil. çünkü mevzubahis tasarım bayern için kullanıldı. bayern'in belli bir hissesi adidas ag ye ait olduğu için adidas, bayern e yaptığı tüm formaları bir dahaki sene diğer takımların hızmetine sunuyor. bu da kurulduğundan beri adidas ekipmanlar kullanan bir takıma az bile :)
ayrıca o formanın yakası fermuarlıdır. bana sorarsanız da son derece kötü bir tasarımdır. kullanılmaması isabet olur. o ne oyle yav bisiklet forması gibi :)

Selocan dedi ki...

yaka tasarımı konusunda haklısın kullanamaz ama göğüs kısmındaki zırh gibi gözüken şeritler bu sene belki kullanılır, beyaz formada veya olası bir lilada. geçtiğimiz sezon kullandığı v yaka home forması bu sene yakalı olacaktır diye düşünüyorum away 3rd veya 4th formalarda artık nasul bir yaka kullanırlar bilemem bakıcaz zaten yakındır formaların çıkması son prototipler gsstorelara tanıtılmış..

boo dedi ki...

murat vurucu harika yapıyor bu işi
zaten yapanın giymek isteyenle aynı kişi olması en başarılı tasarımları getirir. ama bizim zihniyet o forma reklamını murat vurucu gibi renklere uygun değil tutar lacivert yapar sarı kırmızının ortasına bir de büyük çerçeve koyar hadi ver 80 milyon da al içine sindiyse. bu arkadaşın çalışmaları harika bence. lila da bir formaya hiç yakışmayacak bir renk

ayanux dedi ki...

arkadaşlar hatalı bir yorum yapmışım. bu sene fermuarlı forma tasarımı avusturya takımları içinde kullanılacakmış. yani fermuarlı forma galatasaraya da gelebilir.

Unknown dedi ki...

yha saçmalamayınn TTNET yazmıycakk formalardaaa !!!

Türk TELEKOM yazcakkk !!!

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır