Bu Blogda Ara

20 Haziran 2009 Cumartesi

GALATASARAY FORMA TASARIMLARI ÇALINDI !!!

Arkadaşlar Blogun takipçilerinden CEM KALAY çok ilginç bir haberle bize yorum attı. Aşağıda vereceğim linkte haberin ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. Benim şahsi fikrim Lila formaya karşı çıkan bir taraftar bunu yapmış olabilir. Ancak acı bir gerçeği de yazmak gerek çalan kişi için, formaların tasarımları zaten çoktan tasarlanıp ilk örnekleri dikilmeye başlandı :D yani eğer bu iddia edilen olay gerçek ise ki biz yazanın yalanzcısıyız ve çalan gerçekten Lila formaya tepkisini dile getirmek için yaptıysa geç kalmış.

Şaka bir yana forma tasarımları eğer iddia edildiği gibi çalındıysa bunun sebebi herkesten önce internete sızdıracak heyecanlı birinin işi olmalı benim düşüncem. Başka bir sebep gelmiyor aklıma. Şimdi, blogları forumları takip etmek lazım gizemli forma resimleri görebiliriz..

Haberin devamı için samanyoluhaber.com sitesine uğrayabilirsiniz. Link:


Cem Kalay'a da çok teşekkür ederim bu ilginç haberi paylaştğı için..

20 yorum :

L dedi ki...

valla çalan dayı eğer yapacaksa, bir an önce nete salsa iyi olur. daha fazla bekleyemeyeceğiz.

Selocan dedi ki...

:D ben açıklicam bi 4 güne :p bekleyin az gari. bu olayda direk kulüpten biriyle temastayım :D ama tabi resim bulamam onları koyarsa çok kıyak olur ben sadece tarif edebilirim.

L dedi ki...

o da yeter abi.

Cem Kalay dedi ki...

Evet geç olmuş, çalan arkadaş az daha önce başarabilseymiş bu işi belki mor saçmalığıda başlamadan bitermiş :D

Şaka bir yana gelişmeleri bekliyoruz, Selocan24. İnşallah mor formanın iptali dileğimiz kabul olur.

Özgür Şeker dedi ki...

beklemedeyiz Selocan

Adsız dedi ki...

http://www.galatasaray.org/

acaba forma reklamında da sadece türk telekom mı yazacak? antremanda giyilen tişörtlerde öyle...

Selocan dedi ki...

Evet bu tip olacak ya da bayan basketbol takımındaki gibi olacak alt alta "türk--tele--kom" ama bu daha mantıklı olmuş büyük ihtimal böyle çıkacak. bir aria faciası daha yaşanmaz diye düşünüyorum..

müşkülpesent dedi ki...

formaları ggörenlerden aldığım bilgiye göre türk telekoma çok güvenmeyin ayrıca avea ve ülker de forma da olacak hatta bir değişiklik olmazsa ülkeri koydukları yer çok ilginç dediler. formalarda bulunan hologram kıssmın yerine 1908 efendileri logosu konulacak. lila denilen formaya da gelinince biraz vadaa tarzı bir renk olmuş dendi. anlaşılan bu sezon geçen sezondan daha iyi olmayacak en merak ettiğim konu ise 3 reklamlı forma da ülkerin nereye koyulduğu.

Selocan dedi ki...

aklıma 2 yer geldi biri şorta arka kısma diğeride sırt kısmında numaranın alt tarafına. fransa ligi gibi.. 2 yer de çok çirkin eğer gerçekten 3 reklamla çıkıcaksak oldukça kötü olacak tabi bu dediğim yerlerin dışına bir yere reklam konuyorsa bilemem..

Cem Kalay dedi ki...

Reklamlar dediğiniz yerlerde olursa ben seneye maçlara Metin Oktay forması ile gitmeyi düşünüyorum.

Kimse kusura bakmasın, tamam reklam gelirleri önemli ama eğer formada üç reklam bulunucaksa, her sene en az 2 tane aldığım Galatasaray fornasından bu sene hiç almayabilirim ben.

Ben o formayı takımımı sevdiğim için alıyorum üzerinde avea, Türk telekom ve ülkerin reklamlarını yapmak için değil. Bir reklama katlanıyoruz zaten ama 3 reklam nedir arkadaş?

Bu üçü bir arada olursa formanın üzerinde, yeni forma yerine METİN OKTAY formasını giyerim daha iyi.

Selocan dedi ki...

katiliyorum sonuna kadar. 3 reklam nedir yahu hadi biri gogus 2.si kollarda ufak 3 . Peki nereye? dedigim gibi sort veya sirt olursa cok cirkin olur. Diyelim oyle oldu acaba storeda satilirken o sekilde mi satilacak.birde ben avrupada mucadele ederken sirt veya sort reklamlari yasak diye biliyorum. Fransa liginde takimlarin bu tarz reklamlari var fakat avrupada kullanmiyorlar.

Adsız dedi ki...

bu arada acaba fontlarda bir değişim olacak mı? (inşallah olur)

Adsız dedi ki...

Gökhan Zan imza töreninde Türk Telekom göğüs reklamlı bir forma giyiyordu ve gördüğüm kadarıyla oldukça kötü bir formaydı. Göğüs reklamı köy takımlarının formalarındaki gibiydi sanki yapışkan harflerle yapılmış gibi. Font her zamankinden de kötü gözüktü gözüme... Anladığım kadarıyla forma açısından kötü bir sezon yaşayacağız... Bir seneyi de daha forma almadan kapatırız artık... :(

vobeya dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Selocan dedi ki...

gokhan zan imza torenindeki forma antreman formasi. Ve evet yuksek ihtimal ne yazikki o sekil olacak reklam. Ama formayi bu sene formasi sanmayin sadece yeni reklamla bu transferde bulunmak icin aceleyle antreman formasina isim yazilmis

vobeya dedi ki...

inş. 3. reklam alınmaz.formamız reklam panosuna dönücek.alırlarsa da koyacaklarıyer kürek kemikleri yada logomuzun karşısı olabilir.örn bu yıl logoyu sagda kullandık.sola avea yı yerleştirebilirler...

müşkülpesent dedi ki...

reklamın şortta olmadığı kesin ama çok ilginç bir yer diye üstüne basa basa söylediler açıkcası tahmin yürütmeye bile değmez tatmin etmeyecek her açıdan bu sene.

vobeya dedi ki...

ts yeni forma çıkartmış.türk telekom yazımız galiba böyle olacak trabzon gibi


http://www.munazara.net/trabzonspor-2009-2010-formalari/

vobeya dedi ki...

bu arada bjk adidas ile anlaşmış.bu yıl gs fb bjk formaları aynı tasarım olabilir

Selocan dedi ki...

Yaklaşık bir ay önce anlaştı adidasla beşiktaş bence çok iyi yaptı. Beşiktaşında Adidasla anlaşmasıyla 90ların ortasına geri döndük :D ben formaların birbirine benzeyeceğini düşünmüyorum ülkenin en büyük 3 takımın formasını aynı tip yapmaları saçma olur. Zaten formalara adidas değil kulüp karar veriyor formaları çizenlerde adidastan değil kulüpten insanlar. Adidas sadece belli başlı kalıplarını gösteriyor diğer herşeyi kulüpler hallediyor formaların çizimi tasarımı vs... Adidas sadece üretmekle ve ufak tefek şeylerle sorumlu. Herneyse bu sene fb de biz de Adidastık hiçbir formamız birbirine benzemiyordu. 90larda evet formalar renkleri dışında tamamen aynıydı gs fb ve bjk fakat artık biraz daha profosyoneliz ve kulüpler kendileri karar verebiliyor. dediğim gibi aynı ülkenin 3 takımına benzer forma yapmazlar bana göre geçen sene ki gibi 2 takım nasıl farklı olursa 3. takıma da değişik birşeyler bulurlar gibi.

Göğüs reklamına gelirsek evet çok büyük ihtimal hatta kesin böyle olur çünkü bizim antreman formalarını hepimiz gördük orda da aynı kullanmışlardı hiç beğenmedim ben bu yazı karakterini şeklini..

teşekkür ederim vobeya paylaşımın için..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır