Bu Blogda Ara

7 Haziran 2009 Pazar

GELECEK SEZON FORMALARI DİKKAT !!!

FORUMLARI GEZERKEN BLOGUMDAKİ UĞUR KARAOĞLU ÇİZİMLERİYLE İLGİLİ YAZILARA RASTLADIM BAZI ARKADAŞLAR BUNLARIN RESMİ FORMALAR OLDUKLARINI ZANNETMİŞLER. BEN DAHA ÖNCEKİ TAHMİN YAZILARINDA BU FORMALARIN SADECE TAHMİNİ OLDUĞUNU ADİDASIN GELECEK SEZONKİ TASARIMLARINDAN YOLA ÇIKILARAK TAHMİNİ OLARAK UĞUR KARAOĞLU TARAFINDAN ÇİZLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM. YANLIŞ ANLAŞILMASIN TEKRAR SÖYLEYEYİM BU FORMALAR SADECE TAHMİNDİR SENEYE ÇIKACAK OLAN FORMALARIN RENKLERİ AZ ÇOK BİLİNİYOR (PARÇALI, BEYAZ, ÇUBUKLU, LİLA-MOR) BUNLARDAN YOLA ÇIKARAK BEN UĞUR KARAOĞLUNUN YAPTIĞI TASARIMLARINDAN SEÇTİĞİM FORMALARI KOYDUM. KENDİ SEÇTİĞİM PARÇALI BEYAZ ÇUBUKLU VE LİLAYI.. BU FORMALAR BİREBİR ÇIKACAK FORMALARIMIZ DEĞİL SADECE TAHMİNİ DAHA ÖNCEKİ YAZILARI OKUMAYANLARA DUYURAYIM BİR DAHA.

AYRICA BİR DÜZETME YAPAYIM; BAYAN BSKETBOL TAKIMIZDAN YOLA ÇIKARAK REKLAMIN TÜRK TELEKOM OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİM FAKAT GELCEK SEZON İÇİN DÜŞÜNÜLEN GÖĞÜS REKLAMIMIZ TTNET OLACAK.

AZ KALDI ARKADAŞLAR SON PROTOTİPLER TANITILMIŞ FAKAT ÇOK İYİ SAKLANIYORLAR DOĞAL OLARAK BU YÜZDEN BİRAZ DAHA BEKLEYECEĞİZ. ACABA DİYORUM FRANK RIJKAARD TAKIMIN BAŞINA GEÇTİĞİ İÇİN BİR TURUNCU FORMA JESTİ YAPILABİLİR Mİ?

11 yorum :

ahmetcan_48 dedi ki...

Valla abicim ben lila turuncu falan bilmem. 2005ten önceki bizim gerçek ve orjinal renklerimizden 1996-1997 sezonu parçalı formasının aynısından (Tasarım olarak) yapsınlar o bana da Galatasaray'a da bütün bir sezon yeter.

Özgür Şeker dedi ki...

kopyalayan kâmiller yazıyı okumadan direk resmi koyuyor :)

sonrada +rep denince seviniyorlar yazık valla o insanlara

Sercan dedi ki...

Selam, bir aldigim duyuma göre yeni sezonda beyaz oval logo yerine beyaz "1908 efendileri" logosu icinde GS olacakmis. Yani Istanbul silti. Böyle yani (ben yaptim) http://img40.imageshack.us/img40/3199/unbenanntiun.jpg Umarim olmaz. Sizin bu konuda bir bildiginiz varmi?

Blog: GALATASARAY FORMALARI
Kayıt: GELECEK SEZON FORMALARI DİKKAT !!!
Bağlantı: http://galatasarayformalari.blogspot.com/2009/06/gelecek-sezon-formalari.html

Selocan dedi ki...

öyle çıkmayacak diye biliyorum ben beyaz oval klasik logomuz olacak formalarda. bu logo 1908 serisi için üretildi dediğin gibi zaten baktığımızda da üzerinde bizim logomuz olmayan bir logo. bence o seri için yapılmış ve öyle kalacak onu formalarımızdaki asıl logoua uydurmazlar. zaten artık yapılan yapılmıştır bu saatten sonra değiştirilmez. o kadar çok söylenti çıktı ki sezon başlayacak oldukça alakasız formalarla çıkacağız sonunda.bence klasik logomuz çok iyi logoyla da bu kadar oynanmamamlı. birde son söylenti turuncu formanın rijkaard geldikten sonra kalıcağı yönünde. bu formalara 2 günde karar verip 1 günde mi üretiyorlar anlamadım. baştan çıkacak olanlar parçalı beyaz çubuklu lila. lila çok tepki gördü onan vazgeçip turuncuya dönülebilir mi? arma ama benim bildiğim değişmeyecek

Sercan dedi ki...

Selam,

benim duyduklarim söyle (arkadasim GS kongre üyesi ve pazarlamada tanidigi var. Bir kac hafta önce kagita cizimleri görmüstü. Yani belki degisir, ama kagita / cizimde böyleydi. Kendisi bizim gibi forma "deli" degil. Onun icin detaylara bakmiyor :) ).

-parcali bu seneki parcali gibi.
Yakali (galiba) ve beyaz font

-beyazda ise hafif ince kirmizi cizgiler

-eflatun / lila ise bu seneki turuncu forma stilinde. Rengi ise cizimde "vadaaaa" gibi

-3 formadada "GS" beyaz oval yerine "Istanbul silti / 1908 Galata Sarayi efendileri" logosu icindemis.

Sevgi, saygi ve selamlar

Sercan

NOT: 2001/2002 beyaz ve kirmizi formanin "Telsim" reklamlisi bende var. Isterseniz resimleri cekip size gönderebilirim. "Dijital" arsivinize katki olur. :)

Selocan dedi ki...

çok teşekkür ederim. Formaları duyandan sonra çizimlerini gören birilerini tanımak güzel oldu. çizimlerini gördüyse belki değişim geçirmişlerdir fakat çok da fazla değişeceğini zannetmiyorum muhtemelen arkadaşının gördükleri çıkabilir. ben bunları başlık altında paylaşayım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..

Selocan dedi ki...

bu arada telsimli formaların resimleri ben de var ama internet arşivinden kötü çözünürlükte. zor gelmesse gönderebilirsin kendi formaların fotolarını hatta bir koleksiyonun varsa görmek isterim .

Sercan dedi ki...

Maalesef dijital kameram suan yok (annem ve babam götürdü tatile).
Simdilik cep resimleri yeter. :)
Illerde dijital kameralan cekilen resimleri gönderirim. (Insallah unutmam :D )

Ancak koleksiyon seninkisi gibi büyük degil :)

http://img25.imageshack.us/img25/1232/bild0004m.jpg
http://img195.imageshack.us/img195/108/bild0006l.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/9695/bild0007.jpg

Selocan dedi ki...

önemli değil ben diğer forma toplayan insanların da koleksiyonlarına bakmayı severim takım da farketmez :D

Sercan dedi ki...

Bu ara hayirli olsun. Dergiyede cikmisin :)

Mail attim

Selocan dedi ki...

öyle oldu daha gidip alamadım ama :D

mail attım ben de

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır