Bu Blogda Ara

26 Haziran 2009 Cuma

TRABZONSPOR GÖĞÜS REKLAMI

Trabzon da yeni sezon formalarını tanıttı !! Madem başka takımlardan gittik yine bizle alakalı bir durumu başka takımlar üzerinden inceleyelim. Trabzon da yeni sezon için Türk Telekom ile anlaşmış ve bizim göğüs reklamımızda yüksek ihtimal bu şekilde olacaktır. Ben ilk olarak bizim antreman formasında görmüştüm reklamı ve beğenmemiştim fakat Trabzona yakışmış bence, en azından formalara uyum sağlayan yazı renkleri var. Acaba bizim formalara nasıl olacaklar ? Antreman formalarımız da yazı boyutları büyük fakat Trabzonda yazılar küçük yazılmış belki de o biraz durumu toparlamış bizde de böyle olur umarım.


7 yorum :

vobeya dedi ki...

keşke bizim formalarımızda nike olsaydı..

Özgür Şeker dedi ki...

keşke..

Volvox dedi ki...

Yazı iyi olmuş,bakalım bizim formalara nasıl bir görünüm verecek,4 gözle bekliyoruz.

L dedi ki...

karakter çok kötü gerçi bizde de oyle olacak gibi ya, sıçtık.

bu arada nike trabzon'u iyi keklemiş, bilmiyorum kaç kişi farkındadır ama, bu çubuklu, nike'ın 06-07 kreasyonundan. 3 sezon öncesi yani. hay maşallah. turuncunun olması güzel de, giymiyorlar ki.

müşkülpesent dedi ki...

ümit karan'ın imza töreninde gördüm de eskişehirspor sırtına eti reklamı almış futbolcunun ismini numaranın altına koymuş herhalde bizim ülker reklamımız da sırtımızda olacak eğer öyle satışa çıkarsa koleksiyonlerin dışında alıp da giyenin insanın çok olacağını sanmıyorum

Selocan dedi ki...

Dün akşam kulüpteki kaynağıma sordum ülker çok büyük bir parayla ki şuan gsnin çok ihtiyacı var reklam anlaşmasına varmış ve dediğin gibi sırtta ülker yazısı olacak maçlara öyle çıkacağız. Büyük bir takımın düşmemesi gereken bir durum fakat maddi yönden rahatlatacak bir anlaşma olmuş öyle duydum. Satışa gelirsek formalar öyle satılır mı bilmiyorum yurt dışında başka yerlerinde reklamı olan takımların formaları o şekilde satılmıyor diye biliyorum. ayrıca avrupa maçlarında da yasak bildiğim kadarıyla. öyle satılırsa dediğin gibi satış azalabilir.

ayanux dedi ki...

bu formanın yazı karakteri tam bir rezalet. yani hiç bulamadın, aç word u tahoma veya verdana kullan bundan daha iyidir.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır