Bu Blogda Ara

23 Kasım 2009 Pazartesi

KRALİÇELERE YAKIŞIR


Aslında böyle bir hamleyi bekliyordum. Hatta Bayan Basketbol takımızda da bekliyordum, onda kullanılmadı.


Erkek Voleybol takımımızın sezon açılışında formalarını burada tanıtmıştık. Aynı gün Bayan Takımımızın da sezon açılışı vardı, fakat onlar antrenman tişörtleri ile poz vermişlerdi, yeni formalarını görememiştik. Açık konuşmak gerekirse pek fazla da takip etmediğim için formalarından bir haberdim. Sezon başlayalı epey oldu ve 5. haftada Beşiktaş ile Galatasaray Bayan voleybol takımları karşı karşıya geldi. Derbi olduğu için bu maçı takip etmiştim ve net skorla da Galatasaray maçı koparmıştı (3-0). Bu maçta takımımız Majesty (mor, 2288) forma ile mücadele etti. Oldukça yakıştığını söyleyebilirim bu rengin voleybolcularımıza.


Galatasaray Futbol Takımı sezon başı güzel bir hamleyle aslında kadınlara da forma kültürünü sevdirdi. Hepimiz aldık mor formayı ve giyiyoruz gururla, fakat bu sene hangi kadın taraftarı yeni sezon formasıyla görsem o forma, yüzde 90 gibi bir oranla, mor forma oluyor. İşte kadınların da çok ilgisini çeken bu formamızı Bayan Voleybol takımımızda, voleybolcularımızın üzerinde görünce çok hoşuma gitti, oldukça güzel bir düşünce olmuş. Ben aynı olayı, yukarıda da yazdığım gibi, Bayan Basketbol takımımızda da olmasını beklerdim.


Bu arada mor formanın altına siyah şort güzel gitmiş. Aynı şekilde beyaz yaka kullanımı da güzel bir ayrıntı. Bu seneki futbol Majesty formamız eğer yakalı olsaydı onda da beyaz bir yaka olmasını isterdim.

Keşke Erkek-Bayan Voleybol takımlarımızın formalarında, dev reklamı yapılan Store'umuzda Voleybol formaları da satılsa ! Gerçi pek kar getirmez herhalde.

3 yorum :

Gala's dedi ki...

kızlarımız bu forma ile bu sezon 2. kez sahaya çıktı...

buradada demiştik

http://armaninpesindeyiz.blogspot.com/2009/11/amator-subelerden.html

vakıfbank maçındada 2288 ile oynadık.

Selocan dedi ki...

Vallahi benim ayıbım Gala's. Pek takip etmiyorum voleybol maçlarını. Beşiktaş maçında giymeseler bir haber olacaktım. Teşekürler bilgilendirdiğin için.

Gala's dedi ki...

Estağfurullah.. Rica ederim..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır