Bu Blogda Ara

8 Ekim 2009 Perşembe

ERKEK VOLEYBOL TAKIMIMIZIN FORMALARI


Yeni sezonu dün açan Erkek Voleybol Takımımızın formaları da görücüye çıkmış oldu. Reklam delisi olmuş formalarımızda güzel ayrıntılar da mevcut. Şimdilik 2 farklı forma görücüye çıktı, FCN'den aldığımız bilgiye göre Parçalı ihtimali de varmış kesin olmamakla birlikte.

2 forma da aynı tasarıma sahip. Zaten futbolda olduğu kadar formaların göz önünde olduğu bir spor dalı olmadığı için de birkaç farklı tasarım görmek şaşırtıcı olurdu. 2 formamız da birbirinin aynısı ve sarı kırmızı renklerimizin zıt şekilde kullanılmasından oluşmuş. Düz kırmızı formamızın yakalarında ve kollarında sarı rengimiz kullanılmış, yine aynı şekilde düz sarı formamızın da yakaları ve kolları kırmızı renk olarak tasarlanmış. V yaka tasarlanan formalarımızın yakalarının ön kısmı kalın tutulmuş ve bu kısımda da zıt rengin kullanılmasıyla güzel bir görüntü oluşmuş. Sarı formamızda kırmızı font, kırmızı formamızda siyah font kullanılmış isim ve numaralarda.



Formalarımızda benim saydığım 3 farklı reklam mevcut: Göğüs reklamı ve sırt reklamı olarak Yurtiçikargo, armamızın ters tarafında ve gövdenin yan tarafında GalatasarayStore reklamı, sol omuzda da GMC (eğer yanlış görmediysem :) ) reklamları yer alıyor. Ayrıca şortumuzda da yine GalatasarayStore reklamı mevcut. Bu kadar çok, formanın her yerinde, hatta gövdenin yan tarafında devasa şekilde yazılan GalatasarayStore reklamlarını görünce sorasım geldi; Bu kadar reklamını yapıyorsunuz Store'umuzun voleybol maçlarında. Acaba voleybol formalarını satacak mısınız ? Yoksa basketbol maçlarına, voleybol maçlarına futbol formaları ile gelme kültürünü desteklemeye devam mı ? Hadi basketbol formalarımız satılıyor, bari ilgilenenler için voleybol formalarımızda satılsın. Galatasaray camiası tek büyük branşın elde edeceği forma gelirleriyle bir yere gelmeye çalışmasın, her branşımızın store gelirleri yüksek olsun, bu kültür otursun yerine. Bu arada ben böyle konuşuyorum benim de futbol harici Galatasaray formam yok !



Birkaç olumsuzluktan sonra güzel bir ayrıntıyı da paylaşayım. Formalarımızın ense kısmında GALAT Amblemi kullanılmış. İnce ve güzel bir düşünce. Satılan Parçalı futbol formamızdaki Efendiler Logosu'ndan sonra bir güzel ayrıntı daha voleybol formalarımızda düşünülmüş.



Bayanlar da sezonu açtı fakat formaları henüz görücüye çıkmadı, çıktığı zaman onu da paylaşacağız.

Ayrıca daha erkek, bayan ve Dünya Şampiyonu Engelsiz Aslanların basketbol formaları da görücüye çıkmadı. Bayanlardan az çok bahsetmiştik fakat hepsini resimleriyle birlikte tekrar değerlendireceğiz. Galatasaray Formaları derken futbol ağırlıklı olsak da diğer branşların formalarını da göstermemiz doğru olur diye düşündük :).

3 yorum :

okanöztoprak dedi ki...

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=6187

Kamp Urunleri gelmis fakat benim istedigim oyuncun kazaklari satilmiyo heralde?

Selocan dedi ki...

Kamp ürünleri de çok can sıkıcı yazacağım ona da 1-2 şey

okanöztoprak dedi ki...

Bu arada kalitesi de pek iyi gorunmuyor esofmanin...
Belki de ben iyi goremiyorum..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır