Bu Blogda Ara

24 Ocak 2010 Pazar

100.000



Yaklaşık 11 ay önce açıldı bu blog. İlk 2 ay sadece koleksiyon vardı. Daha sonra, bizimle aynı hobilere sahip insanların varlığından emin olduğumuz için, bu ülkede de formalara gereken önemin gösterilmediğini düşündüğümüz için, ekipçe sazı sapından tutalım dedik 9 ay önce. Sizler de sağolun bu sazı çalan kişiler oldunuz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm forma severlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Futbol ülkemizde çok konuşuluyor ve çok kaliteli onlarca blog zaten var. Biz kendi bildiğimiz yolda gitmek uğruna, sadece tek bir konu ve tek bir takım seçtik. Bu son derece kısıtlı blogda kendi çapımızda bir takım yazılar ve konular yazmaya çalıştık. Eğer sizler de beğendiyseniz bugüne kadar, ne mutlu bize.

Blog yaklaşık 2 saat önce 100.000 tekil ziyaretçi sınırını aştı. Ayrıca bu 9 ayda 314 bin küsür kez sayfalarımız görüntülenmiş. Hepinize sonsuz teşekkürler, nice 100.000 ziyaretçiye diyelim. Biz yine tek konu ve tek takım üzerinden, kendimizi bozmadan, amatörce yazmaya devam edeceğiz. Hepinize sevgiler...

GALATASARAY FORMALARI EKİBİ

7 yorum :

Adsız dedi ki...

Bizde ekip olarak daima yanınızdayız.

İlkler ve dostlar unutulmazdır.

Nice büyük başarılara imza atmak için..

Her zaman, her şartta yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

FCN BLOG EKİBİ

calibra dedi ki...

Alican; ilgin, özverin ve çalışmanın nelere kâdir olduğunu gördük bu şekilde.

Tebrikler :)

Adsız dedi ki...

Tebrikler abi :D
inşallah nice beraber başarılara

Adsız dedi ki...

Vay be nereden nereye? 2002-2003 sezonu formalarının resimlerini aramak için çıktığım yol beni önce oldfootballshirts.com'a, oradan da tesadüfler sonucu buraya çıkarmıştı. Yani kulübe bile mesaj atmıştım; şu eski formaların resimlerini koyun siteye diye... Neyse iyi ki koymamışlar.

Ben de Galatasaray resim koleksiyonuyla kendimi avutuyorum. Nasıl olsa 500 yıl sonra senin formalar Galatasaray mirası olarak müzede sergilenecek. O yüzden senin formaların aslında bütün Galatasaraylılar'ın. Öyle sahiplenme. :D

Selocan dedi ki...

@FCN Blog

Teşşekürler FCN Blog ekibi.

@ türkoğlu

İnş, teşekkür ederiz :)

@Riluial

Bir itirazım olamaz :) hepimizin.

@Calibra

ekip işi üstad, benimle alakası pek yok.

L dedi ki...

benim hikayenin de riluial'ınkinden farkı yok. bi forma resmi aramaktan bugüne. garip işler.

ayrıca ben de teşekkür ederim blog yazarı olarak.

yakın olsak bi' ıslatırdık bunu (içmeye bahane) da, ilk fırsatta artık :)

Burak Eken dedi ki...

Ben, sizlerden çok daha kısa bir süre önce bulmama rağmen, bu bloga ilk nasıl ulaştığımı hatırlayamıyorum. :) Ama iyi ki bulmuşum bu blogu. Benim gibi, hem forma konusuyla bu kadar ilgili (inanmayan bloguma baksın :)), hem de Galatasaraylı olan birisi için, gerçekten çok yararlı bir blog. Bunun için size bir teşekkürü borç bilirim. Umarım bu blog, uzun süre varlığını sürdürür.

Not: Bu blog ayrıca, kendi blogum dışında, internet tarayıcımın favorileri arasında bulunan tek blog. :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır