Bu Blogda Ara

19 Ocak 2010 Salı

"CESARET" İLK NEILL'IN ELLERİNDE


Aslında yazının başlığına "Cesareti ilk Neill giydi" yazmak isterdim, belki imza töreninden sonra giymiştir, izleyemedim. Ancak resmi sitedeki fotolarda hep elinde tutmuş formayı. Yazın olsaydı çıkar, 2 top sektirirdi belki antreman sahasında. Dediğim gibi izleyemediğim için bilmiyorum belki yapmıştır. Her neyse, yine de bu formaya şuana kadar en yakın futbolcumuz, aramıza en son katılan isim oldu. Kendisine sonsuz başarılar dileyelim.


Bu arada Neill 12 numaralı formayı giyecek resimden anladığımız kadarıyla. Galatasaray'ın öyle bir kültürü yok, ancak Dünya'daki pek çok takım 12 numarayı taraftarın sayar ve futbolcuya vermez. 12. adam arkamızda mantığı. Ülkemizde ise Fenerbahçe uygular bu 12 adam meselesini. Ben açıkçası saçma bulurum bu uygulamayı. Kimse gidip "12 taraftar" yazan bir forma yaptırmaz, herkes beğendiği ismin ve numarasının veya kendi favori numarasını sırtına koyar. He 12 favori numarasıysa bilemem tabi.

Son bir not; formanın üzerine bir şey dökülmüş (bkz: ilk resim), belki ondan giymemiştir Neill :). He bir de formanın fontu tahmin ettiğimiz gibi beyaz renk.

3 yorum :

Adsız dedi ki...

yakışır aslanıma. :) bu arada neill da imzayı sol elle attı (bir diğeri leo franco). o da bir solak. bu önemli bilgiyi de ben ekleyeyim. :)

L dedi ki...

şimdi bir de lucas'a niye imza töreninde kırmızı formayı eline aldığını anlatmak gerekecek. adamın kafasını karıştırdılar ilk günden.

Adsız dedi ki...

ülker reklamı kırmızıda daha şık durmuş sanki

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır