Bu Blogda Ara

17 Ocak 2010 Pazar

"CESARETİ" İLK HANGİ MAÇTA GİYERİZ ?


Hep beraber düşünelim. Acaba Galatasaray ikinci yarıda giyeceği kırmızı (cesaret) formasını ilk hangi maçta kullanacak ? Buyrun siz de tahminlerinizi yorum kısmına bırakın.


Bu sene çıkan her forma gibi kırmızı formanın da bir teması var. Kırmızı formamızın, zorluk derecesi yüksek maçlarda, takımımıza ve biz taraftarlara cesaret vereceği öngörülmüş ve bu tip maçlarda kullanılacağı söylenmişti. Adı da zaten bu sebeple "Cesaret" olarak belirlendi. Aklımıza tabi ki ilk olarak Atletico maçları geliyor. 18 Şubat'ta ilk maçımızı Madrid'de oynayacağız. Bu maçta kırmızı formanın giyileceğini düşünmüyorum. Çünkü Atletico, her büyük takımın yapması gerektiği gibi, klasik formasını, yani "home" formasını giyecektir kendi sahasında. Kırmızı ağırlıklı bu formaya karşı cesaret formamızı giyemeyiz. İkinci maçı ASY'de oynayacağız ve bence cesarete oldukça ihtiyacımız olacak o maçta. Bu sebeple kırmızı formamızı bu maçta giyebiliriz çok büyük ihtimal. Tasarım konseptine oldukça uygun. Hem Atletico'nın simsiyah bir away forması olduğu için karışma gibi bir sorun da olmaz. Yani rövanşta "Cesaret" giyilir. Ancak o maç ilk maçı mı olur ?


Bana kalırsa kırmızı formamızı ilk olarak ligin 2.yarının ilk haftasında giyeriz. Bilindiği gibi mor formanın galasını da ASY'de yapmıştık. Yine Ali Sami Yen'de Gaziantep ile oynayacağımız 2.yarının ilk maçında kırmızı formanın galasının yapılacağını düşünüyorum. Belki konsepte aykırı, tansiyonu çok yüksek bir maç değil, ancak tanıtım açısından o maçta kırmızı formanın giyileceğini düşünüyorum. Benim tahminim budur. Buyrun siz de paylaşın.

6 yorum :

okanöztoprak dedi ki...

Alican,

Dün ki maçta sorta reklam alindigini gördüm..GS+BONUS yazilmis..
söyleyeyim dedim,,

Selocan dedi ki...

Evet evet farkettim dün zaten farkedilmeyecek gibi değil. Yazacağım onu bugün bir ara.

semih dedi ki...

3 maç giyersek iyidir. Moru tanıtacaklar ya, hala mor giyiyoruz. Zihniyetini sevdiklerim.

L dedi ki...

@semih:

ağzına/eline sağlık hocam.

ayrıca hiç giymesek "cesaret"i, olma mı...

Selocan dedi ki...

@lappapzade

Semihle tamamen zit goruslere sahip olmaniza ragmen ortak bir pay bulmana sasirdim usta :)

L dedi ki...

ya abi sen de beni hödük yaptın ama ha:)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır