Bu Blogda Ara

24 Ocak 2010 Pazar

KOLEKSİYONERLERİN DİKKATİNE

Aslında satışı yapılan herhangi bir ürünün burada linkini vermiyorum resmi sitede olmadığı sürece. Takip edenler bilir, bir kaç özel durum olmuştu bugüne kadar. Çok yakın bir dostum ne yazık ki koleksiyonundaki 1-2 parçayı satmak zorunda. Eğer ilgileniyorsanız mutlaka bir bakın derim. Ben prensip olarak bende olan bir formaya teklif vermiyorum. Bence etik bir davranış değil koleksiyonculukta. Bu demek oluyor ki aradan çıktım :)


İlk forması 99-00 sezonu füme formamız. Hem de şortu ile birlikte. Görmek için buraya


Diğer forması da 01-02 sezonu Şampiyonlar Ligi maçında Hasan Şaş'ın giydiği ve üzerinden alınma beyaz forması. O forma için de buraya tıklayın

6 yorum :

boo dedi ki...

hasan şaşı tahmin edebilsek de fümenin bedenleri belirtilmemiş ya da ben bulamadım

Selocan dedi ki...

Fume dun aksam satilmis boo.

pinarfiliz dedi ki...

hasan şaşın forması satıldı mı acaba? satılmadıysa ne kadar ister sahibi.

Selocan dedi ki...

@pf123

Formanın satışı bitmedi ancak belirli bir fiyatı yok. Açık arttırma usulü satılıyor forma. Ebay'e üye olup arkadaşa mesaj gönderip daha fazla bilfi isteyebilirsin. Ancak dediğim gibi belirli fiyatı yok, en iyi teklif veren alacak formayı

Yıldırım dedi ki...

resimde görülen füme forma maç formalarıyla aynı kumaştır ve birebir orjinaldir, sizdeki taraftar için hazırlanan formadır ve kumaşı farklı, keşke alsaymışsınız.. ebayden forma almayı beceremedim bi türlü, almanyada çok orjinal formalar bulmak mümkün olabiliyor..

Selocan dedi ki...

Ben de o formaların official replica yazmayanı var zaten. Maç forması, birebir. Biri 76. diğeri de 77. Galatasaray formam oldu. Siz görmeyeli değişti epey işler :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır