Bu Blogda Ara

14 Ocak 2010 Perşembe

PARÇALI FENERBAHÇE


Fenerbahçe Parçalı giyseydi ne olurdu ? İşte yukarıdaki resimdeki gibi olurdu. Ne kadar garip geldi değil mi ? İşte bana da çubuklu forma Galatasaray için o kadar garip geliyor. Yani bu foto bize durumu biraz idrak etmemizi sağlar diye düşündüm ve paylaştım. Fotoğrafın üzerine tıklayın daha da büyüyecek.

Bu arada bu fotoda herhangi bir oynama yok. Armaya dikkat ettiyseniz Fenerbahçe arması gibi. Peki Fenerbahçe Parçalı forma mı giymiş gerçekten ? Hayır. Bu oldukça garip durumun hikayesi için Lappappa'ya davetlisiniz. Burası yeri değil diye oraya yazdım hikayesini.

7 yorum :

L dedi ki...

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=sergen_yalcin

trabzonun da zaten biliyoruz.

Herhangi Biri dedi ki...

çubuklu formadan ve çubuklulardan oldum olası haz almayan biri olarak şunu söylemek isterim;

gs diyince aklıma hep parçalı, parçalı diyince de gs gelir. lakin uzunca bir süre de parçalı yanında çubuklu hatta bazı sezonlarda devamlı çubuklu yapılmış. ben kişisel zevkim olarak parçalıdan başkası yalan diyorum ama bu açıdan bakınca çubukluya haksızlık mı ediyorum diyorum..

acaba siz ne düşünürsünüz?

Selocan dedi ki...

Bizim rengimiz belli ismail efe :) Parçalı ile parçala, gerisi yalan...

Çok eski yıllardan beri çubuklu giyeriz ama bu doğru olduğu anlamına gelmez.

Herhangi Biri dedi ki...

bu arada çubuklular iki-yada 3 sezon evvel parçalı t-shirt yapmışlardı, kadıköyde son maçtan sonra giyilmişti lakin fenerium sayfalarında bulamadım

Selocan dedi ki...

Bulamazsın abi onu yapanı ertesi gün kapı önüne koymuşlardır. Herkes bizim gibi geniş değil.

Burak Eken dedi ki...

Sarı-kırmızı çubuklu giyen birçok takım var, ama sarı-lacivert parçalı giyen yok. Bu nedenle resimdeki forma bize çok acayip geliyor, fakat Galatasaray'ın çubukluları o kadar da göze batmıyor.

Ancak ne olursa olsun Galatasaray, her zaman parçalıyla parçalamalıdır! :)

L dedi ki...

@ismail efe:

abi haksızlık filan yok. bizim esas formamız parçalıdır, çubukluyu ortaya çıkaran veya giyilmesine izin veren kim varsa da, allah bldiği gibi yapsın. sonra büyük kulübüz lakırdısı yapmayı bilirler ama.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır