Bu Blogda Ara

1 Şubat 2010 Pazartesi

5. HAFTA TASARIMLARI YAYINLANDI

Tasarımlarını gönderen bütün tasarımcılara tek tek çok teşekkür ederiz. Önümüzdeki haftalarda da yeni tasarımları ile kendilerini görmek isteriz. Ayrıca yeni tasarımcıları da blogumuza bekliyoruz.

Tasarımlar, tasarımcıların ismine göre alfabetik olarak sıralanmıştır. Lütfen beğendiğiniz tasarıma, tasarım blogunun sol kolonundaki anketten oyunuzu verin. 5. haftanın 1.sini de siz belirleyeceksiniz.

Belirtmekte fayda var. Sizin seçtiğiniz tasarımlar o haftanın 1.si oluyor ve bir sonraki tura kalıyorlar. Ancak sizlerin seçtiği formanın, yani anketten 1. çıkan formanın dışında, biz de her hafta 2 tasarımı bir sonraki tura çıkartıyoruz. Yani her hafta 3 forma bir sonraki tura çıkıyor. Ayrıca her hafta bizim seçtiklerimizle beraber; 1 Home, 1 away, bir de 3rd-4th forma çıkartmaya özen gösteriyoruz. Bazı haftalar 3rd-4th, away veya Parçalı forma çıkmasa da, dengeyi bozmamaya özen gösteriyoruz. Kısacası finalde bir Home, bir away bir de 3rd-4th olma ihtimali oldukça yüksek.

Henüz kesin olmamakla birlikte, finali 3'e ayrmayı ve Parçalı 1.si, Away 1.si, 3rd-4th 1.sini ayrı seçmeyi düşünüyoruz. Ancak Final ödülünü 3'e bölemeyeceğimiz için henüz tam karara bağlayamadık durumu. Daha Haziran ayına çok var. Elbet bir sonuç çıkar size de bildiririz.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır