Bu Blogda Ara

20 Nisan 2010 Salı

100. YIL FORMASI


Son 2 başlıktır tasarımlardan gidiyorum biliyorum. Ancak ders niteliğinde Parçalı tasarımlar yapılıyor. Kaan Kabalak çok güzel bir retro forma tasarlamış gelecek sezon için. Bu formaya bakınca keşke 100.yıl formamız bu olsaymış dedim içimden. Kurucularımızın olduğu avea forması da olsun, ancak böyle bir forma daha yapılsaydı 100. yılda. Ya da 2008 yılında ilk sarı kırmızı formamızı giymemizin 100. yılı anısına şöyle bir forma ile çıksaydı takım 2-3 maça. Normal Parçalı da olsaydı, ancak bu da yapılsaydı ve satılsaydı. Onun yerine, zamanında 100 küsür lira para verip aldığımız, sayılı olmasına rağmen 2 sezondur hala bitemeyen ve yarı fiyata inen, Uzun kollu sweat kumaşından gömlek hazırlandı o sene. Şu forma ne kadar güzel olurdu. (Tabi kalıp o sezon kullanılan bir kalıba uydurulacak, bu kalıp 2010-2011 kalıbı) Reklama da dikkatinizi çekerim. Avrupa takımlarının 100. yıllarında kullandıkları tarz.


Kaan KABALAK'a çok teşekkür ederiz.

4 yorum :

bonaventure dedi ki...

avrupa takımlarınında 100. yıllarında kullandıkları tarz demişsinde. bir kaç örnek fotoda koyabilir misin?

Selocan dedi ki...

Ya hiç reklam kullanmıyorlar, ya da böyle ufak şekilde formaya koyuyorlar. Hazırlarım bir kaç örnek lappapa'da paylaşırım.

bonaventure dedi ki...

dediğine örnek olarak fenerin çift taraflı 100.yıl forması vardır. çok beğenirim. taraflardan birini reklamsız yapmışlardı. ne şiş yanmıştı ne kebap. belki yazmışsındır daha önce de bana denk gelmedi.

Selocan dedi ki...

Çok fazla örnek kullanmadan, şöyle bir başlığımız olmuştu. Ancak daha kapsamlı örneklerle yazarız yakın zamanda.

http://galatasarayformalari.blogspot.com/2009/08/100-yil-formalari.html

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır