Bu Blogda Ara

27 Nisan 2010 Salı

BU KREM RENGİ ATKI, FORMANIN ÖNCÜSÜ MÜ ?


Az önce bir alt başlığın yorum kısmına Okan, yaz kreasyonu için hazırlanmış bir atkının resmini gönderdi. Yaklaşık 1 ay önce bana gelen bir mail doğrultusunda gelecek sezon giyeceğimiz formalarımızın ana renklerini burada paylaşmıştım sizlerle. O maile göre, gelecek sezon Away formamızın renginin krem olacağı ve de üzerinde bir aslan figürü olacağı söyleniyordu. İşte tam da bu tarife uyan bir atkı çıkartmış store, yaz kreasyonunda. Yukarıdaki resme bakacak olursak, Krem rengi ve üzerinde kahverengi yeleleri olan aslan figürü taşıyan atkıyı görüyorsunuz. Bu acaba gelecek sezonun öncüsü mü ? Bu sezon Galatlar teması ile mor renk aşılandı kulübe. Sadece forma değil, pek çok ürün, Galat logolu ve temalı mor renk olarak üretildi ve satışa sunuldu (atkılar tişörtler vs...) Önümüzdeki sezon da maskotumuz olan Aslanı mı ön plana çıkartılacak ? Üzerine tıpkı Galatlar gibi bir hikaye mi işlenecek ? Bu atkı da acaba gelecek sezonun belirlenmiş temasının ilk öncüsü mü ?

Resme Tıklayın

Formaları bir hikayeye, bir temaya bağlamak çok güzel bir fikir. Bize gelen bilgi bu atkıdan çok daha önceydi. Bu atkı da açıkçası gelen bilgiyi doğrular nitelikte oldu. Seneye ASLAN teması işlenecek anlaşılan. Ayrıca krem rengi formanın üzerine işlenen aslan teması da, bu tarz bir kahverengi olacaktır. Şortu da öyle yaparsak tadından yenmez. Bekleyip göreceğiz. Okan'a da paylaşımı için çok teşekkür ederim.

10 yorum :

emregs75 dedi ki...

Aşağıdaki linki tıklarsan eğer bu atkılardaki aslan figürlerini nerden aldıklarını görebilirsiniz.

http://www.shutterstock.com/pic-28416856/stock-vector-vector-lions.html

O yüzden kimse zannetmesin bu aslanlı vektörlerin GS'a ait bir maskot filan olduğunu. Parayı veren herkes kullanabilir bu vektörleri.Daha öncedende Walt Disney'in Lion King figürlerini kullanmışlardı.

pepino dedi ki...

koskoca galatasarayın kendi figürünü yapamaması ne kötü bişey bu arada eger forma krem ve kahve renginden olusacaksa cok guzel olur aslan figürüne falan gerek yok krem forma kahve sort ve corap cok guzel durur bence

cengo88 dedi ki...

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=5912

http://www.shutterstock.com/pic-18351001/stock-vector-gold-lion-vector.html


Bu iki link'deki resimlere bakinca demekki sadece o kahverengi atkidaki aslan figuru alinmamis ordan tahminimde yønetimin bir anlasmasi vardir bu sayfa ile veya kisilerle... ama kahverengi atkidaki(buyuk ihtimalle formada da o sekilde olcak) aslan figuru daha guzel bir sekilde yapilabilirdi bence cok guzel olmamis neyse herzamanki dedigimiz gibi emege saygi:) bakalim bu sene somon renginimi aliriz veya krem renkli olanimi:) belkide ikisinide :D

Selocan dedi ki...

O site için anlaşmalı olmana gerek yok. Ben de alıp o siteden kendi atkımın üzerine koyup kendim tasarlayabilirim. Öyle özel bir durum değil yani. Biraz hazıra konmuş store :)

cengo88 dedi ki...

hmm anladim :p aslan figuru hakkinda ne dusunuyorsunuz? daha iyisi yapilamazmiydi(bulunamazmiydi)? :(

Selocan dedi ki...

O konuda haklısın. Çok daha sağlam olabilirdi.

En azından daha karakteristik olabilirdi. Formalarda kendileri bir şeyler tasarlamışlardır umarım. Malum orada tasarımcı oldukları için duruyorlar. Hazır kalıp kullanmak da nedir !

Ama kendileri çizince de 100.yıl logomuz gibi olmasından korkuyorum :) İlkokul 3 stili.

cengo88 dedi ki...

hmm bende guzel bir aslan figuru bekliyordum taaki bugune kadar atkilarda o figurleri gørunce formada da buyuk ihtimalle o figur'e yer verirler diye dusunuyorum ama formalari gørmeden bir sey diyemeyiz tabiki.. bir aslanin resmini cekip koysalar daha guzel durur kendileri yapamiyorlarsa:) dedigim gibi beklemekten baska yapacak bi sey yok simdilik :p

Burak Eken dedi ki...

Konuyla alakası yok ama yeni banner çok güzel olmuş. Sade ve şık.

Selocan dedi ki...

Çok güzel di mi ? Buray Nazım Kok imzası taşıyor.

semih dedi ki...

banner çok güzel olmuş.

atkı da harika bence. mordan çok çok daha güzel bir seçim krem ve kahverengi. hem koyu sarımız hem de kırmızımız kullanılabilir.

krem rengi forma, kahverengi şort kahverengi tozluk, gibi bir kombinasyon muhteşem olur bence.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır