Bu Blogda Ara

11 Mayıs 2010 Salı

1


Aslında 14 ay oldu blogu açalı, fakat bundan tam 1 sene önce kendi fikirlerimi sizlerle paylaşmaya karar verip yazılar yazmaya başladım. Benim gibi bu işlere meraklı pek çok insan olduğunu görmek güzel şey. Zaten bu blog hiçbir zaman kişisel bir blog olmadı. Sürekli paylaşımların olduğu, herkesin birbirinden bir şeyler kaptığı, katkı yaptığı bir blog oldu. Bana göre tartışmasız en iyi bloggerlardan üstad Hacı Lappap'ın bu bloga katılması ise blogun dönüm noktasıydı. İlk yazılarım ile şimdiki yazılarım arasında bir fark görebiliyorsanız bunun tek sebebi Lappap üstadı dinlemem ve onu örnek almam. Ben bu işleri hiç bilmem, kısacası beni adam eden kişi oldu, tabi blogu da...

Temamız sadece formalar üzerine kurulu, bu sebeple bu işi en iyi bilen 2 büyük insanı bloga katmayı çok istemiştim. Önce ayanux katıldı aramıza, daha sonra Calibra. Bu büyük ustalardan blog öncesinde kaptığım bilgiler blog açısından ne kadar faydalı oldu bir ben bilirim :). Ekibi bu kadar sıkı kurmak istemem, ileride sizin sıkılmanızı önlemek amaçlıydı. Beni kırmadıkları ve aramıza katıldıkları için onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.

Herhalde bu blogu açtığımdan beri en çok şeyi ben öğrendim sizlerden. Neredeyse her gün başka bir şey kaptım. Özellikle tarihimizi ne derecede bilmediğimi gördüm. Bu konuda sınırsız bilgisi olan insanları bloga çekebilmeyi az çok başardık. Bunun faydalarını önce ben gördüm.

En başında da dedim ya, bu bir paylaşım blogu diye. Tabi ki bu sebeple işin çok büyük bir kısmı siz takipçilerden oluşuyor. Eğer sizin destekleriniz ve katkılarınız olmasa, herhalde biz de bu kadar şevkle bu işi yapmaya devam edemezdik. Biz yine tek bir konuda, temamızı bozmadan yazmaya devam edeceğiz. Umarım siz de takip etmeye devam edersiniz. Siz takipçilere ve paylaşımcılara, usta ekibime-dostlarıma, bizi destekleyen herkese, yolu ucundan da olsa buraya düşmüş bütün insanlara çok teşekkür ederim.

6 yorum :

Sühan Alp dedi ki...

bilgiler paylaşıldıkça çoğalır =)

fethi dedi ki...

orta okul zamanında yaz tatili başlar başlamaz didime tatile giderdik.yaz sezonu benım ıcın her ne kadar kımler gelıyor kımler gıdıcek olsada daha çok yenı formalarımızıda aşırı merak ederdım.

ama o zamanlar ne ınternet var,ne de basın bu tarz haberlere değer verırdı.bende bakkalın tanıdık olmasının avantajını kullanır tum gazetelerın spor sayfalarına bakardım formalarla ılgılı bır resım varmı dıye.

kısacası yaptıgınız bu guzel blog için teşekkür ederım.umarım sızın açtıgınız bu kapı birgun klubumuzun forma tasarımını yaptırırken taraftarın ne istedigini ogrenıp o dogrultuda adım atmasını sağlar.

Selocan dedi ki...

Çok teşekkür ederiz. Bizim kadar meraklı insanları bulabilmek bir araya toplayabilmek, varlığını bilmek güzel şey.

Özgür Şeker dedi ki...

tebrikler.

ayanux dedi ki...

kardeşim selocan,

çok güzel işler yapıyorsun. sanma yazmıyorum etmiyorum diye koptuk. merak etme her hafta mutlaka blog u okuyorum.

sevgiler benden.

Selocan dedi ki...

Çok teşekkür ederim üstad. Senin ara sıra buralarda görünmen yeter :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır