Bu Blogda Ara

1 Mayıs 2010 Cumartesi

AYHANZEDE FORMALAR



Ayhan'ın son sezonlarda bir alışkanlığı var. Uzun kollu formasının kollarını dirseğinin altına gelecek mesafede kesiyor. Ne kısa, ne de uzun kollu bir görünüm yaratıyor. Son 2 sezonda daha bir dikkat çeker oldu bu hareketi, ama öncesinde de vardır illa ki. Büyük Kaptan da yapardı böyle arasıra. Rahatsız edince, maç içinde bile keserdi. Bu karakteristik forma olayını sizinle paylaşayım istedim. Bugünkü maçta da yapmıştı aynısını, ama fotosunu bulamadım.


9 yorum :

L dedi ki...

eskiden kalma alışkanlıktır abi. hatırlarsın birkaç yıl önce formalar çok bolken, kısa kollu formalarda kol bu kadar uzun oluyordu. dirsek ötesi.

Adsız dedi ki...

"Ayhanzede forma" olmaz o, "Kaptan Ayhan'ın giymesi ile kıymeti daha da artan kutsal Galatasaray forması" olur en hafif ifade ile.

pepino dedi ki...

bu hasan şaş klasığıdir ben kendimi bildim bileli hasan sas uzun kollu formaları boyle yapar hatta bir ara moda oldu bu hareket bende yapardım hatırlıyorum 2000 senelerine bakarsanız zaten o zamanlar bicok futbolcu boyle yapardı formayı suat falan

bikac ornek:
http://www.vindir.org/video/faimage/img-831960006.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_ja3UTJU7uBM/SuQ6q79VMmI/AAAAAAAAAYM/jtCVAOIMprk/s400/Hasan+Sas+yumurta.jpg

http://www.corlu.org/haberresim/img_6321_hasan-sasin-tuyleri-diken-diken.jpg

http://www.resim-galerisi.com/data/media/351/2766vi7.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_H6LLvOdSqms/S0dWVd2pX3I/AAAAAAAAAPg/q9IkT8wpajk/s400/hasan-sas.jpg

Taner357 dedi ki...

Kesmek derken bildigin makasla mi yani? :) Insanin ici gider yav...

Selocan dedi ki...

Evet makasla maç içinde kesiyorlar :) Garip ama gerçek. Onların içi gitmez, her maça 3 formayla geliyorlar her maça forma getiriyorlar. Senede kim bilir kaç formaları oluyor :)

L dedi ki...

aynen abi. bizim içimiz gidiyo filan ama, adamlar gelişine dalıyor.

@finrod:

hocam o kadar ciddi düzeyde ele almaya gerek yok. formaya sövmedik ya.

Adsız dedi ki...

@Hacı Lappap

Hakeza senin de bu derece ciddiye almana gerek yoktu:) Başlık üzerinden adamımıza güzelleme yapalım dedik. Neyse, olur öyle...

Yıldırım dedi ki...

ayhan'ın yaptığı resmen makasla kesmek, özellikle milli takımdayken alpay ve ogün yapıyodu bunu, ayrıca roberto carlos'ta bütün formalarının şortun içine giren kısımlarını keserek maça çıkıyodu, kısaltıyodu boyunu yani..
resimlere de dikkatli bakılırsa hasan şaş sadece dirseğe kadar sıyırmış formanın bilek kısmını, yukarı çekmiş, kesmemiş yani..

liverpoolandkop dedi ki...

Ben eskimesin diye yıkamaya kıyamıyorum, adamlar arap yağı bol bulunca götüne başına sürermiş misali takılıyor yani.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır