Bu Blogda Ara

5 Mayıs 2010 Çarşamba

BAYRAK YERİNE ASY LOGOSU OLSUN


TFF'nin kurallarına göre lig şampiyonu olan ve de kupayı kazanan takımların bir sonraki sezon göğüslerine Türk Bayrağı işleme hakları oluyor. Bunun dışında kalan takımların ise o bölgeleri boş kalıyor. Bir zamanlar şampiyon olan takım bayrak taktığı zaman sadece ligde takardı, Avrupa maçlarında ise maçlara yine bayraksız çıkardı. Birkaç sezondur böyle değil, şampiyon olan ve/veya kupa kaldıran takım daimi olarak formasında 1 sezon boyunca Avrupa maçları da dahil olmak üzere bayrağı formaya işliyor. Geçen sezon Beşiktaş 2 kupayı da aldığı için, bu sezon bir tek onlar takmıştı bayrağı. Gelecek sezon ise Trabzonspor ve Bursaspor/Fenerbahçe ikilisinden biri takacak bayrağı. Bizim o bölge yine boş kalacak. Benim temennim o boş kalan bölgeye bir ASY logosu işlenmesi, son senesi hatrına. Ya da başka bir ince düşünce de olabilir. Hiç birşey yapmadık diyelim, bari Adidas logosu ortada olacağına o boş tarafa kaydırılsın.

Bayrak falan çok problem değil de Avrupa Ligi takımı oluverdik, o biraz can sıkıcı. Neyse burası yeri değil.

6 yorum :

okanöztoprak dedi ki...

Aynen öyle hocam, özledim kollarda S.Ligi logosunu görmeyi:)

aepikman dedi ki...

2010/11 adidas formalarında logo sağ tarafa alınmış. R. Madrid, Marsilya, Liverpool, Milan formalarında logo ortadan sağ tarafa alınmış. Bizimki de öyle olur umarım. Ortada güzel olmuyor

Gala's dedi ki...

Bu çok güzel olabilirdi. Geçen sene çok güzel tasarımlar da vardı. Umarım düşünürler.

okanöztoprak dedi ki...

Alican,

Daha önce yaptigim bir tasarim vardi. Real Madrid'in bu seneki renklerinden. Bak bakalim begenicekmisin :
[IMG]http://i41.tinypic.com/11abspi.jpg[/IMG]

Selocan dedi ki...

Güzel forma ama Fenerbahçe'nin bu seneki kaleci forması gibi. Yani forma tabi ki güzel ancak özenti falan derler uğraş dur :)

okanöztoprak dedi ki...

Dogru, bende simdi gördüm. Hatta Volkan'in üzerinde varmis dün..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır