Bu Blogda Ara

4 Mayıs 2010 Salı

MILAN FORMASI ÖRNEĞİ


Milan'ın gelecek sezon giyeceği muhtemel forması yukarıdaki resimdeki forma. Daha önce gelecek sezon giyeceğimiz çubuklu formadan ve nasıl olması gerektiğinden bahsetmiştik. Gelecek sezon bizim nasıl bir çubuklu giyeceğimiz belli değil, ancak Milan bizim giymemiz gereken çubuklu formayı gelecek sezon giyecek. Kırmızıların yerinde sarı, siyahların yerinde de kırmızı olduğunu düşünün.


Şunu da bir kez daha hatırlatalım. Forma kalıbı ile forma tasarımı farklı şeyler. Yani her kalıptan düz veya çubuklu bir forma tasarlayabilirsiniz. Mesela Beşiktaş'ın baklava forması ile Kayseri'nin düz beyaz forması aynı kalıp. Milan'ın şu kalıbından sadece çubuklu forma çıkar diyemeyiz kısacası. Düz bir forma da aynı bu kalıptan yapılabilir. Bu sebeple Milan'ın böyle bir forma tasarlaması sadece onlara özgü olabilir. Böyle bir formanın varlığı, bizim de aynen böyle bir forma yapmamız anlamına gelmez. Bu tamamen tasarımcıların vereceği bir karar. Artık bu saatten sonra da yapabileceğimiz bir şey yok. Çünkü gelecek sezon giyeceğimiz formalar aylar öncesinden belli. Sadece Milan'ın formasını örnek göstermek istedim. İlla ki çubuklu yapacaksak böyle bir çubuklu olması, ASY'nin son senesi olması açısından anlamlı olur. Bu arada Milan'a da bu forma hiç gitmemiş. Onların çubukları ince olmalı.

4 yorum :

okanöztoprak dedi ki...

Techfit formalarının fiyatı: $150.

225 TL civari..

Sen düşün gerisini..

Selocan dedi ki...

Galatasaray'ın techfit giyeceğini sanmıyorum. Giyerse bile sevgili Store'umuz da satılacağını sanmıyorum. Satılsa bile 225 lira fiyatı olacağını sanmıyorum. Burada 150 lira falan olur. Çünkü normalde burada 90 liraya aldığımız forma yurtdışında 70 euro falan. Yani 90-100 dolar arası.

L dedi ki...

abi işte çubuklu giyen takımların kaderi bu. tekdüze olmamak için, bir ince çubuk, bir kalın çubuk, bir orta düzey çubuk, değiştirip duruyorlar. bizde bile oldu böyle bişey, düşün.

bu seneki çubuklunun ardından bunu giymek, büyük prestij kaybı be abi. bu ne ya. ha nolur, nesta giyer, böyle fit durur, kızlar deli olur filan. bu yani.

okanöztoprak dedi ki...

Yerimde duramadim yaptim:
http://2.bp.blogspot.com/_YgJjyJjCMBI/S-CQ8Z2GkhI/AAAAAAAAAZw/fDWM7ytURY4/s1600/cubuklu+a.s.jpg

Tabii kollari filan kirmizi yapmadim, benzerlik olmaz eski formayla..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır