Bu Blogda Ara

30 Mayıs 2010 Pazar

OKAN'DAN "TARİHİMİZDEN FORMALAR"


Okan Öztoprak'ı blog takipçilerimiz biliyorlardır. Aramıza yeni katılanlar için çok ufak anlatacak olursam; Kendisi bizim de sıkça yardımına başvurduğumuz tasarımcı bir arkadaşımız. Anlatmakla yetinemediğimiz zamanlarda, Okan pek çok kez yardımımıza koşmuş ve tasarımları ile pek çok başlıkta bahsetmek istediğimiz formaları görmemizi sağlamıştı. Kendisi birkaç ay önce blog açtı ve tasarımlarını kendi blogunda bizlerle paylaşıyor. Ayrıca sadece tasarımları yok blogda. Kulübümüz ile ilgili çeşitli yazıları da mevcut.

Okan geçtiğimiz haftalarda bir proje başlattı. Çizim yeteneğini bu sefer gelecek sezon formaları için değil, geçmişte giydiğimiz formalarımız için kullanmaya karar vermiş. Günümüzden başlayarak, kuruluşumuza kadar giden bir seri başlattı blogunda. Bu seride tamamen kendi çizimleri ile olabildiğince birebir halde tasarladığı formalarımıza yer veriyor. En son 1999-2000 sezonuna kadar geldi ve geriye, 1905'e doğru emin adımlarla ilerleyecektir eminim. Biz de Galatasaray Formaları ekibi olarak Okan'ın bu güzel projesini destekliyoruz. Bittiği zaman mükemmel olacağından hiç bir şüphem yok.

Okan'ın blogunu takip etmenizi öneririm, ziyaret için tıklayın.

3 yorum :

okanöztoprak dedi ki...

Sagol hocam,

Gururlandirdiniz beni ..

Selocan dedi ki...

Esas sen sağol Okan. Müthiş bir iş...

utkan dedi ki...

bravo okan.çok iyi gidiyorsun ellerine sağlık.hepsi bitince wiki formaları gibi hepsini bi araya getirip yüksek çözünürlüklü posterini yapsan çok güzel bir çalışma olur bence.hatta bunu store çalışanlarına gösterebilirsen belki o poster ilerde storelardada satılabilir.ki bence alıcısı çok olur o tür bir çalışmanın.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır