Bu Blogda Ara

23 Mayıs 2010 Pazar

ORTAK


Bu resimdeki forma Galatasaray taraftarının en sevdiği formalardan biridir. Sarı ile kırmızının birleşmesiyle oluşan turuncu renk, hem tematik hem de şık bir renkti. Hikayesi de basit. 2288 yıl öncesine gitmeye gerek yok bu formanın teması için. Basit, sadece sarı ile kırmızının karışımı. İnsan acaba daha önce neden düşünülmemişti diye soruyor kendine. İşin garip yanı, benim de bunca senedir Turuncu bir forma fikri aklıma gelmemişti (o kadar da Cruyff'cuyuz). Pek çok acayip renk düşünmüştüm, ama turuncu aklıma gelmemişti. Halbuki sadece sarı ile kırmızının karışımı. Bu kadar basit. Belki de ana renklerimizden uzaklaşmadığımız için çok sevildi bu forma. Hem de 3rd geleneğine de uygun.

Bu resimdeki futbolcuların aynı formayı giymesi resimdeki tek ortak özellik değil. Bu resimdeki 3 futbolcu da Galatasaray'da çok sevilmişti. Biri bizi üzerek gitti, diğeri üzülerek gitti. Resimdeki son adam da artık bu formayı giymeyecek. O adam gitti ve biz üzüleceğiz. Ancak ne gariptir ki, o adam için biz resimdeki 20 numaralı turuncu formayı giyen adamı üzmüştük.

Taraftarların sevgilisi 3 adam ve taraftarların sevgilisi turuncu forma, böyle bir karede buluşmuşlar. Artık 4'ü de yok.

5 yorum :

L dedi ki...

ağlatcaksın illa yani

Burak Eken dedi ki...

Turuncuyu çok severim, ama Galatasaray forması olarak yakıştıramam. Sarı-kırmızının alternatifi olarak, o renklerin karışımını kullanmak çok saçma.

Selocan dedi ki...

@ Sportman

Turuncu kral formaydı. Açık renk 3 olarak da güzel bir alternatif bence. Ama bu 3rd konusunda fikirsel ayrılıklar olur tabi.

@ Enjoy The Lappap

Abi sen de öldüreceksin illa. Bu nasıl isim :))

ahmet dedi ki...

taraftarız duygusal olmak en büyük hakkımız, yöneticiler rasyonel olsun.
en az kewell kadar yaşlı ve sakat hissediyorum kendimi.

Taner357 dedi ki...

Hocam gece gece bogazimi dügümlettin, ama nedeni 19 numara degil, Kongolu olan. Adam resmen isliklanarak yollandi. Lincoln'e gösterilen ilginin dörtte biri Nonda'ya gösterilseydi belki bu adamin kalbi suan kirik olmazdi... Umarim yeni stadin acilisina davet edilirde bi sekilde onu unutmadigimizi görür.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır