Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2010 Pazartesi

SABIRSIZLIK


Forma sever adamın en sabırsız olduğu döneme girdik. Futbol sever adam olarak istediğimizi pek alamadık, sezon bitti ve yeni bir döneme giriyoruz. Bu ara dönemde herkesin merakla beklediği 2 olay vardır. Birincisi hiç kuşkusuz transferler, 2.si de özellikle bizim gibi adamlar için, yeni formalardır. Tabi bu Türkiye'de böyledir. Çoğu Dünya takımının formaları çoktan belli çünkü. Biz de ise yaz heyecanıdır yeni sezon formalarını beklemek.

Galatasaray 5 Temmuz günü yeni sezonu açacak. Resmi siteye göre bu tarihte ilk antrenmana çıkacağız. O tarihte muhtemelen yeni sezon kamp ürünleri ile antrenmanlara çıkacağız. Onlar da çoktan hazır çünkü. Peki ya formalar ne zaman tanıtılacak ? Bence Temmuz'un 5'i bile çok geç. Fakat muhtemelen futbolcular o tarihe kadar dinlenecek ve tatil yapacaklardır. Bizde de forma tanıtımları bir şov şeklinde yapıldığı için ve futbolcuların da o günde hazır bulunduğu için, tanıtımın 5 Temmuz'dan önce yapılması zor gibi gözüküyor. Yani en az 1,5 ay daha merakla bekleyeceğiz sanki. Geçen sezon tanıtımı çok geç yapmıştık, öyle ki resmi ilk 2 maçımıza 1 önceki sezonun forması ile çıkmak zorunda kalmıştık. Bu sezon 3. olduğumuz için resmi maçlarımız daha geç başlayacak. İnş forma tanıtımları da daha geç olmaz.

Her ne kadar formaların "Ana" renklerini bilsek de (yine de yüzde yüz kesinlik yok) bu bilgi bize hiçbir şey anlatmıyor. Aksine daha çok merakla bekliyorum artık. Eminim siz de benim kadar meraklısınızdır. Buradan hep beraber kulübe seslenelim, bir an önce tanıtsınlar formaları da, biz de transferlere yoğunlaşalım.

9 yorum :

N. Burak dedi ki...

Yeni sezon formalarımızı önceden giyme isteğimiz olsa bile federasyon bunu reddedebilirdi çünkü forma katoloğundakilerin dışındaki şort çorap kombinasyonlarına bile ceza kesildi bu sene.

Burak Eken dedi ki...

Geçen yılki tanıtımda Adnan Polat'ın dediği gibi, eğer bir oylama olacaksa, tanıtım daha geç olabilir.

Selocan dedi ki...

Biraz geç oldu oylama için sanki.

Selocan dedi ki...

@ N Burak

Evet öyle saçma bir olay yaşanabilirdi. Yeni sezon formasını giyip ceza falan yerdik. Ama Avrupa'da nasıl buna ayar çekiyorlarsa buralarda da yapılmalı bunlar

Fethi dedi ki...

formalara kadar numaralardaki gs logosu durucakmı cok merak edıyorum.ayrıca artık kendimize has bir tipografi ve numara bulmamız farz oldu.bundan 2 sene oncesıydı sanırım sevillanın aşırı marjinal numaraları vardı.umarım guzel calışmalar cıkar

Selocan dedi ki...

Numara üzerindeki logolar kalkmıştı ligde ama AL'de devam etmişti. Bizim ligimizde böyle saçma kurallar olduğu sürece logo falan göremeyiz.

pepino dedi ki...

sorma nasıl gecicek 1 bucuk ay ya :)
keske birileri sızdırsa formaları da onlar da cıkarmak zorunda kalsalar erkenden

90 + 3 dedi ki...

http://img188.imageshack.us/i/formaaa1.jpg/
Bambaşka bir şey ararken çıktı karşıma, büyük ihtimal çoktan görmüşsünüzdür zaten ama ben ilk kez gördüm ve çok beğendim, bu tarz bir forma yapılamaz mı mesela?
http://doksanartiuc.blogspot.com/

Selocan dedi ki...

Murat Güçyetmez tasarımı o forma, bize de göndermişti. Bence de önemli bir sezonda 4th forma olarak yapılabilir.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır