Bu Blogda Ara

6 Mayıs 2010 Perşembe

SOMON RENGİ KAFALARI KARIŞTIRDI


Biz Hacı Lappap ile oturuyoruz. Kafamızda bin bir teori. Öyle teoriler var ki kafada, az kaldı tutturacağız yeni sezon formalarını. Şimdi bazıları komplo teorileri, artık her şeyden mesaj alır hale geldik. Paranoyak misali... Şimdi GSStore sitesini açın ve anneler günü için yapılmış olan reklama bakın. O reklama bakan çoğu kişi ürünlere bakar, biz pek normal olmadığımızdan, ben ilk bakar bakmaz renge takıldım. Ne var renkte diyeceksiniz. Anneler günü için başka ne renk seçilebilir diyeceksiniz. Haklısınız. Ama dedim ya rahatsızız biraz bu konuda. Her şeyden işkilleniyoruz. Store'un çıkarttığı atkının renginden krem formayı çıkarttık, şimdi de Anneler Günü'nden somon formayı çıkartacağız, az kaldı. Bu reklamlar ile hedef kitlesini belirliyor, kafamıza rengi işliyor olabilirler mi ?


Bana gelen mailde 3rd formanın somon rengi olacağı yazıyordu. Maili atan kişi somon rengi forma dedikten sonra, Palermo örneğini vermişti. Ben de bloga yazmadan önce Google'dan somon rengini arattım. Kimi zaman pembeye yakın bir renk, kimi zaman da Barcelona formasının rengi çıktı karşıma. Ben de ne yalan söyleyeyim, bu sebepten Barcelona formasını örnek göstermiştim. Ancak bana somon bilgisi geçen kişi, Palermo formasını örnek göstermişti. Kısacası somonun nasıl bir renk olduğunu hala bilmiyorum. Boya sitelerine girdiğimde yukarıdaki kare şeklin rengi çıkıyor karşıma, ancak pembeye yakın elbise resimlerine de rastlıyorum. Açıkçası kafam karıştı, sizinkini de karıştayım, bir çözüm bulalım istedim. Somon ne renk ?


Eğer somon yukarıdaki bir boya sitesinden aldığım renk gibi ise şöyle bir problem var. Bu rengin krem rengine yakınlığını farketmişsinizdir. Eğer bu renk bir forma çıkacaksa, hem away hem de 3rd formalar birbirlerine çok yakın 2 renk olacak demektir. Bu bana saçma geliyor. Yani birinde koyu şort kullanarak bu eksikliği biraz giderebilirsin, ama bir yere kadar. 2 farklı formanın bu kadar yakın renklere sahip olması bence yanlış. Parçalı dışında mutlaka bir koyu, bir de açık formanın yapılması şart. He eğer Palermo forması rengindeyse de bir şey değişmeyecek. Sonuçta o da açık bir renk. Ancak bu boya sitesinden aldığım renk neredeyse krem gibi. Bana biraz mantıksız geliyor ve somon formanın nasıl olacağını, nasıl bir kombinasyon kullanacağını çok merak ediyorum. Acaba o da Ocak'ta falan mı çıkacak nedir ?

Not: 2 açık renk away olayıyla ilgili ise topu Hacı Lappap'a atıyorum.

10 yorum :

Sercan dedi ki...

2x sari kirmizi forma
2x acik forma

al sana "Forma kültürü"

para kazancam diye tamamen mok ediyorlar

Selocan dedi ki...

İşte abi...

okanöztoprak dedi ki...

Abi isin iyice bokunu çikardilar vallahi.. Keske su internette tasarim yapan arkadaslardan birilerini külübe alsalar.. Kendimi kastetmiyorum yanlis anlamayin..

Selocan dedi ki...

Abi bizim kulüp kapalı kutu. Dışarıdan adam giremiyor pek. Belki bir GSdergi bu konuda rahat, ancak kulüp işleri Lise'ye emanet edilmiş.

L dedi ki...

aman abi netteki elemanlar filan...

Selocan dedi ki...

İyi seçecekler abi :)

maRco dedi ki...

hay sikim be bunları pembe bu aq resmen ne bok yicekler çok merak ediom bu sene yine bi ton salak salak forma rengi konuşmaları kendilerine laf mastürbasyonlarınla rahatlıcaklar, ister istemez bizde takcaz ama feci sinir olcaz bece bu sene mordan sonra pembemsi formayla. ne yapmak istiyor bu kulüp anlamıyorum. parçalı siyah beyaz kırmızı turuncu 5lisinden seç 4ünü zormu, mordur somondur, somona sokayım resmen pembe çüş diyorum artık.

genius dedi ki...

hani taraftara oylama yapacaktı bu aykırı rengi
sanki Adnan Polat öyle bişe demişti

yanlış mı hatırlıyorum ?

Selocan dedi ki...

Ya bak şimdi sen deyince aklıma geldi. Acaba somon ve krem formalardan birini mi seçeceğiz ?

okanöztoprak dedi ki...

Olabilir, fakat o zaman baska renkte bir forma daha gerekir..

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır