Bu Blogda Ara

16 Mayıs 2010 Pazar

ŞU GÜZELLİĞE BAK


Bir alt başlıkta dünya gözü ile esas kombinasyonumuzu göremediğimden bahsetmiştim. Çünkü 30 seneyi bulan bir zamandır Parçalı-beyaz şort-kırmızı çorap, yani "esas home" giymediğimizi hatırlatmıştım. O başlığın yorum kısmına pepino çok güzel bir paylaşımda bulundu. Geçen sezonun devre arasında yapılan hazırlık turnuvasında, Galatasaray Werder Bremen ile oynadığı karşılaşmaya "esas home" giyerek çıkmış. Ben o maçı hatırlıyorum ancak izlememiştim, fotoğraflarını gördüğümde neyi kaçırdığımı anladım.


Geçen sezonun Parçalı forması zaten son 12-13 senenin en güzel Parçalısıdır bana göre. Hem Metin Oktay Parçalısının birebiri, hem de tam parçalı görünümü yüzünden yeri çok ayrıdır. Bu kadar güzel bir formayı Galatasaray'a yakışan kombinasyonda görmek beni ayrı sevindirdi. Şöyle güzel bir formamız varken, beyaz çorap inadı nedir arkadaş. Keşke o maçı izleseymişim. Maçı 4-1 kazandığımızı da hatırlatalım.

Pepino'ya güzel paylaşımı için çok teşekkür ederim.

6 yorum :

pepino dedi ki...

rica ederim dunya gozuyle goremedim diyince aklıma bu mac geldi soliyim dedim :)

Morphosis dedi ki...

kaptanda mehmet güvenmiş ne saçma

Selocan dedi ki...

Vallahi sen söylemesen benim haberim olmayacaktı. Gerçi yine göremedim dünya gözü ile ama, resmi de yeter :)

Sercan dedi ki...

Resmi sitede'de güzel resimler vardi. Hemde büyük vs :)

yuco dedi ki...

beyaz şort-kırmızı çorap kombinasyonu klasik ve çok gzüzel duruyor.Seneye en azından iç sahamızdaki bütün maçlara bu kombinasyonla çıkmalıyız.Birileri yönetime bunu bildirmeli.

liverpoolandkop dedi ki...

W.Bremen beyaz çorap giymese, yine sittin sene göremezdik heralde.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır