Bu Blogda Ara

7 Haziran 2010 Pazartesi

Galatasaray'a Uygun Away Formalar 12


Tabi bu formayı; Mor, kabul görmüş 3rd renklerimizden biri olursa diye koyuyorum. Bana kalırsa artık mor rengi bir daha formalarımızda kullanmayız. Ancak diyelim kullanmak istedik, bunun gibi başka bir 3rd rengimiz ile karıştırıp kullanabiliriz. Hatırlarsanız, "ana renklerden farklı 2 renk ile 3rd forma yaratmak" ile ilgili bir yazımız olmuştu. Anderlecht sağolsun, geçtiğimiz sezon bizim için örneklemiş, o konumuza uygun bir forma yapmış. Siyahın ağırlıkta olması Mor rengi, çok aşırı olmasa da, detay rengi gibi göstermiş (aslında detay değil, 2. renk). Belki de böyle kullanılması, taraftarlar tarafından daha ılıman bir tepki ile karşılanabilir.

7 yorum :

dustman dedi ki...

Selocan selam,

Ben sarı ve kırmızı dışında bize en yakışacak renklerin beyaz ve turuncu olduğunu düşünüyorum. Beyaz zaten logomuzda yer aldığı için, turuncunun da ciddi bir felsefesi olduğı için (sarı kırmızı karışımı). Bence kulüp turuncu rengin çeşitlendirmesinde daha fazla kafa yormalıydı. Ancak enteresandır ki bu sene satılan mor forma rekorları alt üst etti ve yanlış bilmiyorsam bu sene ilk defa forma satışında fenerbahçeyi geride bıraktık.

Bu arada 4.forma olayına değinmek istiyorum, federasyon 4. formanın kullanımına aralık veya ocak ayı gibi izin veriyor. Yani 4. formayı lansmanda tanıtabiliriz ama maçlarda kullanamayız, biz de geçen seneki gibi lansmanını yapmayıp pazarlama stratejisi gereğince ocak ayında satışa çıkardık (aralıkta da olabilir). Bu sene göreceksiniz, diğer kulüpler de aynısını yapacaklar.

liverpoolandkop dedi ki...

Hocam, bu formada siyah bölümü kırmızı, beyaz bölümü sarı yapıp 3 rengi harmanlasak nasıl olur?

Selocan dedi ki...

@ Anıl

Beyaz zaten bizim artık klasikleşmiş away forma rengimiz. Her ne kadar önümüzdeki sezon kullanmayacak olsak da, bir sonraki sene tekrar beyaza geçeriz. Diğer dediğine de katılıyorum, turuncu forma hem anlamlı, hem de yakışan bir renk. Ancak hem beyaz, hem de turuncu açık renkler. Bu sebeple koyu renk 3rd renklerimizin de olması lazım. Mesela füme, mesela siyah, mesela mor gibi. Tabi mor olmaz herhalde bir daha, ancak füme ve siyah kullanılması gerek koyu renk forma açısından...

4. formaya sezon başında izin verilmediğini bilmiyordum, eşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

@ Matthias

Abi Mor ve kırmızının pek yakışacağını zannetmiyorum. Ancak mor ve beyazın yerine kırmızı kullanırsak, siyahla birlikte güzel olabilir 2 renk.

Adsız dedi ki...

egerki 4.formaya sezon basinda izin verilmiyorsa su sekil olur diye dusunuyorum... sezon basinda Parcali, cubuklu ve somon renk li formamizi kullaniriz tahminim.. Parcali klasik zaten olmazsa olmaz! cubuklu ali samiyen icin øzel cikariliyor 2. devre o kullanilmaz ve yerine ASLAN desenli formamizi ASLANTEPE'deki yeni stadimizda giyeriz :)

dustman dedi ki...

Bizim lansman temmuz ayında olacak o zaman detayları öğrenirsiniz, öğreniriz ;)

Bu arada mor forma bu sene en fazla satan formaymış teyit ettim.

Ben siyah üzerine yanlarda altın rengi 3 stripes ı yani bu seneki liverpool 3rd(yanlış olabilir) formasının bize yakışacağını düşünüyorum.
Bu arada selocan sana bir soru, yeni sezon formalarıyla ilgili bilgiyi nereden aldın :)

Originals logosu ve konuşacak daha bir sürü şey var özelden konuşabiliriz.

Selocan dedi ki...

Evet Liverpool forması, yazmıştık onu blogda. Hakikaten çok yakışırdı bize. Bana bir mail geldi, daha fazlasını şimdilik söylemeyeyim :) Mail adresini gönderebilirsen konuşuruz özelden :)

gsforma_selocan24@hotmail.com

L dedi ki...

turuncunun felsefesi var tabii. hem de öyle bi felsefe ki, diğer hepsinin anasını avradını elden geçirir.

abi daha önce yazdım mı bilmiyorum da, mor çızıklı bi beyaz iyi olur ilerde. çizilmişti de zaten biri tarafından.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır