Bu Blogda Ara

3 Haziran 2010 Perşembe

GELECEK SEZON FORMA TAHMİNLERİ - FİNAL

Yaklaşık 2 ay önce aldığım bir mail beni çok heyecanlandırmıştı. Mailde önümüzdeki sezon Galatasaray'ın giyeceği formaların ana renkleri yazıyordu. Ben de hemen sizlerle paylaştım. Daha sonra çeşitli kaynaklardan teyitler de gelince, 2 ay önce ana renklerini bilir olduk formalarımızın. Ancak bir formanın sadece ana renklerini bilmek o formayı ne kadar anlatabilir. Tabi ki anlatamaz. Bana bu dönemde bir kaç soru geldi. Formalarımızı görüp görmediğim, resimlerine sahip olup olmadığım soruldu. Onu da cevaplayayım, hayır. Formalarımızı ne gördüm, ne de herhangi bir resmine sahibim. Fakat şunu da ekleyeyim. Resimlerine sahip olsaydım da blogda onları paylaşmazdım. Geçen sene yaşanan talihsiz olayı biliyorsunuz. Tasarımlar tanıtımdan 2 ay önce çalınmıştı ve üretilip yurtdışındaki bazı sitelerde, bizim resmi tanıtımlar yapılmadan önce, satışlarına başlanmıştı. Çok sevdiğim kulübüme, bu blogdan öyle bir zarar vermem mümkün değil. Sonuçta zaten biz bu bilinci geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sebeple sahip olsaydım bile, bu kadar erkenden blogda paylaşmazdım (paylaşsamda tutuklanırdım muhtemelen :) ). Belki tanıtımdan 2-3 gün önce koyardım. Ancak dediğim gibi ben görmedim formalarımızı.

Bir diğer konu da formaların ne zaman tanıtılacağı; Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok. Kulübün de henüz bu konuda kesin bir tarih belirlemediğini düşünüyorum. Ancak Temmuz'dan önce de tanıtımın yapılacağını sanmıyorum. Keşke yapılsa da... yapılmaz. Adidas'ın önümüzdeki sezon için belirlediği 6 kalıp var. Kalıplarımızın nasıl olacağını bilmiyoruz. Aşağıdaki tahminlerimde de kalıplara çok takılmayın derim. Şimdi yaklaşık 1 ay kadar sonra çıkacak formalarımızı ne kadar tutturabileceğime bir bakalım. Formalar tanıtıldıktan sonra tekrar bu başlığa dönüp bakacağız. Zaten çok önceden belirlediğim tahminleri sıralıyorum.

ASLAN DESENLİ KREM FORMA - AWAY

Utkan AYHAN Tasarımı

Krem formamız bana gelen ilk mailde en çok detay içeren formaydı. Daha o zaman biliyorduk aslan deseni olacağını. Aslan deseninin nasıl olacağını bilmiyorum, ancak olacak, o kesin. Bu desenin dışında forma üstü tek renk. Adidas çizgileri de, GS Store'ın Babalar günü paketinin fonunda kullandığı kahverengi. Ne eklenebilir ? belki o renkte bir yaka... Şort ve çorabın nasıl olacağı ise sadece tahmin. Bana göre yüzde 90, forma ile aynı renk olacak. Bunun sebebini Somon formayı anlatırken söyleyeceğim. Ancak yüzde 10'luk bir ihtimal de; Adidas çizgilerinin kahverengisinde olacağı. Benim oyum zaten o koyu şorta, ancak dediğim gibi az bir ihtimal. Krem tahminim yukarıdaki gibidir.

SOMON FORMA - 3RD


Somon rengi formada biliyorsunuz yeni gelişmeler yaşandı. Sırtında, içinde numaraların yer aldığı şeklin Galatlar logosu olacağını öğrendik. Onun dışında dümdüz bir forma olacağını zannediyorum. Tıpkı geçtiğimiz sezon Barça'nın giydiği away gibi... Ancak formalar Adidas olunca, mutlaka Adidas çizgileri de oluyor. Bu adamların isteklerine göre de, o çizgilerin görünür bir renkte olması gerekiyor. Bu sebeple o çizgilerin koyu bir renk olması çok büyük bir ihtimal. Benim tahminime göre siyah olacaklar. Şort ve çorap kombinasyonlarında da 2 ihtimal görüyorum. 2'sinin de kullanılma ihtimali bana göre yüzde 50. Yani krem forma gibi daha net bir şey söyleyemiyorum kombinasyonlarda. İlk ihtimal; şort ve çorabın da somon renkte olması. Bu ihtimali sevmesem de, pek kombinasyon yapmayı sevmeyen bir takım olduğumuzu bildiğimden, somon şort ve çoraba hazır olun derim. Tabi bu formadaki somon renk çorap ve şort kullanımı, çok çok az da olsa da, krem formada koyu renk şort ve çorap kombinasyonunu tetikleyebilir. Ancak aynı orana sahip bir ihtimal de; siyah renk şort ve çorap kullanımı. Bana göre siyah olacak, çünkü; Barcelona'nın geçtiğimiz sezon benzer formasında kullandığı şortun rengi çok koyu bir lacivertti. Bu renk olacağını zannetmiyorum. Hem lacivert tonu sıkıntı yaratabilir, hem de çok Barcelona özentisi olur. Bu sebeple koyu şort ve çorabın siyah olacağını düşünüyorum. Tabi eğer böyle olacaksa, kremde koyu şortu göremeyiz. Çünkü hem kırmızı, hem siyah, hem de kahverengi, 3 koyu şort saçma olur. Somon tahminim de yukarıdaki gibidir.

ÇUBUKLU FORMA ASY ANISINA - 4TH

Utkan AYHAN Tasarımı

Ne kadar oldu bilmiyorum, Facebook sayfamızı açtığımız ilk hafta içinde, oraya bir haber sızdırmıştım. Çubuklu formamızın ASY stadı anısına tasarlanacağını söylemiştim. O kaynağımdan aldığım bir bilgiydi. Bana bloga yazma demişti, ben de Facebook grubumuza yazmıştım :) Gerçi daha sonra blogda da yazdım. Aslında daha önce, yani bu haberi almadan çok önce, ben öyle bir tahmin yapmıştım. Ne güzel ki tutturmuşum. Aslında zaten yapılması gerekliydi ve tasarım ekibi bu güzel detayı atlamamış. Konuyu uzun uzun yazdık blogda, ancak ufak bir özet geçeyim. Gelecek sezon Ali Sami Yen Stadı'na veda ediyoruz. 1964 yılında ise ASY'nin ilk senesiydi. Mabedimiz ile henüz yapım aşamasındayken ve yeni bittiği zaman bir hatıra fotoğrafı çektirmişti (aşağıdaki resim) kulübümüzün o dönem yöneticileri ve futbolcuları. Son senesinde de aynı o fotoğraftaki formanın bir benzeri çıkacak çok büyük bir ihtimal ile. Yani kalın çubuklu ve sarı ağırlıklı. Ayrıca formanın çeşitli yerlerine; göğsün sağ kısmı olur, ense veya yakanın bir bölümünde olur, ASY'yi ölümsüzleştiren farklı bir ASY logosu, yazı veya tarih işlenebilir. Mutlaka da işlenecektir. Bunun dışında görüntüsünün yukarıdaki formadan pek farklı olacağını zannetmiyorum. Hatta Adidas kalıbının da bu olması güçlü bir ihtimal. Önümüzdeki sezon çubuklu formaları genelde bu kalıpla yapıldı diğer takımlarda. Bu formanın da tıpkı parçalı forma gibi, beyaz şort-beyaz çorap ve kırmızı şort-kırmızı çorapla kullanılacağını düşünüyorum. Ayrıca sezonun ilk yarısının çoğunluğunda ve ASY'de oynanan hemen hemen bütün maçlarda bu formanın giyileceğini zannediyorum.


PARÇALI FORMA - HOME

Yukarıdaki 3 forma hakkında nispeten bilgi sahibiyiz. Ancak ne gariptir ki Home formamız, esas formamız olan Parçalı hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim. Aslında bu bir takım için, forma kültürü olarak çok talihsiz bir durum. Bana göre home formamızın nasıl olacağını gözümüz kapalı bilebilmemiz lazım. Fakat olmuyor. Her sezon Parçalı formamız değişiyor. Bambaşka tasarımlar ortaya çıkıyor. Hiçbir sezona başlarken kesin esas Home formamız olacak diyemiyoruz. Her sezon farklı bir Parçalı giyip duruyoruz. Bu sebeple bir tahminin yok bu forma için. Sadece temennim var. Tek temennim "Tam parçalı" olması ve sarı ile kırmızısının doğru yerlerde olması. Bunun dışında, beyaz şort ve kırmızı çorap ile birlikte giyilmesini de temenni ediyorum, ancak olmayacağını da biliyorum.

Bakalım çıkacak formalarımız görüntü olarak yukarıda, tasarımcılarımızın çizdiği formalar ile ne kadar benzerlik gösterecekler. Ayrıca sevgili Okan ve Utkan'a yardımları için çok teşekkür ederim.

28 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Parçalı, söylediğin gibi olsun; benim için gerisi teferruat. :)

havyarsız dedi ki...

FCNBlog'da ASY formasının sezonun ikinci yarısında giyileceği yazılmış Cesaret formamız gibi.

Selocan dedi ki...

@Sportman

Katılıyorum. Tabi bir de iç saha maçlarının tümünde giyilmesi lazım.

@havyarsız

O da bir tercih tabi. Olabilir.

okanöztoprak dedi ki...

Alican hangi ara gördün benim o galata amblemi ekledigim formayi:)
Bi arkadas için yapmistim, nerden aldin yahu ?
blog'un adi nedir, merak ettim açikçasi..

Selocan dedi ki...

O arkadaş ben olmayayım Okan :) Bir daha bak istersen mesajı gönderene :)

semih dedi ki...

parçalıda "zıt kol" olayının sağlanması çok önemli. geçen sezonki gibi parçalı formayı tasarım cahili ben bile tasarlarım rahatlıkla.

çubuklunun altına beyaz şort muhteşem duruyor resimde.

forma konusunda emek veren herkese teşekkürler...

okanöztoprak dedi ki...

Hobaa ciddi misin ya:)..
Dalginliktan oldu o zaman, kusura bakma:)

victorieux dedi ki...

bence bu sene krem varken somon forma gereksiz olmuş.hele arkasına galatlar ambleminde çerçeve yapmak daha bi saçma.galatlar amblemiyle somon forma ne alaka dicem ama geçen seneki mor forma için 2288 sene öncesine gidip galatasarayla bi bağ kurabilen somonada başka bişey uydurur bence.ben somon renge karşı değilim.bence her sene alternatif forma olarak farklı bir renk denenemesi güzel bir şey.geçen sene mor formada gördük bu durum forma satışlarınıda arttırıyor.ancak bu sene parçalı krem ve sami yen özel forması varken diğer formanın siyah,füme gibi koyu renkte olması gerek.o yüzden bu sene için somon forma bence gereksiz.
ikinci olarak parçalı forma bu sene adidasın milli takımlara (almanya,meksika,ispanya)uyguladığı kalıptan olmalı.o kalıp parçalı formanın dizaynına da uygun ve vücuda tam oturuyor.
aslanlı krem rengi forma da muhtemelen beyazın yerine kullanılacağı için renk olarak beyaza yakın bi tonda olur.yine aynı nedenle şortta krem renginde olur.aslan desenini de inşallah atkılarda gördüğümüz çizgi film karakteri aslan deseni yerine adam gibi gerçek aslan kullanırlar(pumanın 2006 dünya kupasında kameruna yaptığı tarzda)
çıkacak kalın çubuklu 4. formayı da dört gözle bekliyorum.100. yıl forması gibi özenli bi tasarım yapılır inşallah.avrupalılar böyle şeyleri çok iyi kullanıyor.hatta sadece bununla sınırlı kalınmayıp gelecek sene için store da asy stadyumuyla ilgili şeyler de satılmalı.
son olarak şu sıralar rolland garros tenis turnuvasında top toplayıcı çocukların üzerinde somon renkte tişörtler var.resim bulamadım ama denk gelenler dikkat etsin.bence somon rengin tonu o renkte olur gibime geliyor.
aslında daha yazcak çok şey var ama en azından gelecek sezonun tahmini formalarını fikir vermesi açısından bir araya getireyim dedim.

http://img30.imageshack.us/img30/7592/galatasaray20102011form.png

genius dedi ki...

benim tahminlerim;
PARÇALI: çok değişen birşey olmaz bu seneki formanın biraz kalıbı değişmiş hali olur.
KREM RENGİ: detayları kahverengi olacaktır, üzerinde aslan deseni olacağı zaten belli,onun dışında başka bir desen olmaz üstünde şortu da krem rengi olur.
SOMON: Yönetim rengin tonu sebebiyle taraftarın tepkisinden çekinerek, bol desenli ama tabanı somon olan bir üst forma yapacaktır, şortsa üst formada kullanılan o koyu renkten olacaktır...

Selocan dedi ki...

@Okan

Olur abi arasırai ne kusuru :)

@wasaby

Ben de dikkat ettim o çocuklara. Ama renk seçimi bize ait. Adidas karışmaz renge, biz nasıl istersek o olur. Ancak bir örnek olması açısından dikkat etsinler Roland Garros'taki top toplayıcılara. Yanlış hatırlamıyorsam onların da Adidas çizgileri siyahtı.

L dedi ki...

yeni sezondan tek isteğimiz içerdeki her maçta parçalının giyilmesidir. onun dışında ne bok yerse yesinler mna koyym.

Adsız dedi ki...

o aslan figuru ne yakismis formaya ya.. mukemmel øtesi olmus tum emekcilerimizin ellerine saglik..

Sercan dedi ki...

"O kaynağımdan aldığım bir bilgiydi. Bana bloga yazma demişti, ben de Facebook grubumuza yazmıştım :) "
Vay vay vay :)

Bu ara somon galiba tam belli degil gibi. Beyaz veya somon...
Beyaz ve krem zaten ayni esas.

Krem formasinda Aslan 100. yil formasinda oldugu gibi olur.

Bana görede su cubuklu forma 2. yarida cikar. Insallah hic cikmaz...yahu yeni stadyumda sadece cubuklu forma...delircem

Selocan dedi ki...

Affına sığınıyorum :)

Adsız dedi ki...

Bence ali sami yen anısına önce çubuklu, ikinci yarı da stadımıza geçtiğimizde parçalı forma çıkacak. (bu yıl cesaret'in sonradan çıkması gibi)
krem dedikleriniz ;aslında taş rengi olacak. store'da tüm t-shirtlerde taş rengi opsiyonu var ve tasarım ekibi gerçekten de çok seviyor.
gelelim somon tahminine...kesinlikle barcelona tarzı pembemsi olmayacak. barcelona'nın rengi pinkish orange dedikleri pembeye çok çalan bir somondu. bizde somon olursa turuncunun çok açık bir tonu olan (ki ona yavruağzı deniyor ve bu yılın moda iki renginden birisi) bir renk olacak. geçen yıl mor modası vardı ve ne tesadüf mor forma çıktı. bizim tasarım ekibi her sene moda olan renkte çalışma yapmayı seviyor. bu sene yavruağzı ile birlikte moda olan diğer renk ise petrol mavisi. çok güzel bir renk olmasına rağmen mavi tonda birşeyler çıkar mı bilemem? asıl konu bence şu: tekstil rengi ile tv'de gözüken renk birbirinden çok farklı olabiliyor buna da çok dikkat etmeliler. her yıl farklı bir forma rengi çıkartmak satış için iyi ama kurum kültürü açısından kötüdür. dünyadaki herkes (sadece cimbom taraftarı değil) galatasaray formalarını şu şekilde sayabilmelidir:
galatasaray içerde parçalar,
away beyazdır.
3.forma bir yıl fümedir ya da siyahtır öbür yıl turuncudur.(sarı kırmızı karışımı)
4. forma ise bir yıl düz sarı bir yıl düz kırmızıdır.
budur yani bence.

pepino dedi ki...

cubuklu ali samiyen forması olucaksa samiyendeki maclarda onu giyelim sadece tt arena da parcalı giyeriz ikinci yarı cubuklu cıkması sacma olur zaten asy icin yapılıyo asy yıkılınca cıkmaz bence

ahmetcan_48 dedi ki...

Normalde çubuklu forma seven bir taraftar olmama rağmen, Utkan Ayhan kardeşimizin tasarladığı Sami Yen çubuklu formanın aynısını çıkarırlarsa direk gider alırım aga. Ellerine sağlık kardeşim.

Adsız dedi ki...

tasarımları yapan abilerimden bir rican olacak ellerinde boş kalıp varsa bana gönderebilirlermi(mümkünse çorap,şort ve arka olarak st)
defanskeyfi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

@ türkoğlu
boş kalıp nasıl istiyorsun. psd filan çok ağır olur gelmez ki?
sadece şort ve çorap mı? yoksa tüm kit mi?

lions dedi ki...

cubukluya bıttım gercekten harıka duruo

Cem Kalay dedi ki...

Vallahi ben parçalıya o kadar takmıyorum kafayı da, şu somon rahatsız ediyor beni fena halde.

Turuncu, mor gibi uçuk renkleri destekledim, hatta aldım da. Ama şu somon yok mu.. Umarım beni yanıltan bir güzellikte olur.

Onun dışında arma ve yıldızlar yapıştırma olmazsa güzel olur.

lions dedi ki...

galata arması arkada olacaksa ulker reklamını nereye koycaklar eger ona cozum bulamayıp ustune yaparlarsa cok uyumsuz olur zaten begenmedım cok somonu

victorieux dedi ki...

http://www.footballshirtculture.com/10/11-kits/adidas-2010-world-cup-federation-collection.html

demin fsc'de bakarken gördüm.adidas dünya kupasına katılacak takımların formalarına özel kutulama yapmış.ince detayına kadar anlatmayayım yukarıdaki linkte resimler var.insan bakınca hayran kalıyor resmen.

şimdi gelecek sene ali sami yen stadına özel çıkacak çubuklu formaya bu tarz bir kutulama yapılsa şahane olmaz mı?sonuçta her sene böyle özel bir forma giymiyoruz.kutunun bir tarafında bu senenin özel çubuklu forması,diğer tarafında 1964 yılında giyilen eski forma,ortasında ise ali sami yen stadının tarihiyle ilgili bir kitapçık v.b.kutunun üzerinde ise yukarıdaki gibi ayrıntılı,yaldızlı işlenmiş gs logosu falan.özel koleksiyonerler için normal forma fiyatından daha yüksek bi fiyata ve sınırlı sayıda storelarda satılsa çok güzel olur bence.bu işi yapacak olan adidas değil gs store olur ama onlarda beni hiç şaşırtmayıp giderler asy ile alakasız saçma sapan çubuklu forma çıkarır,biz de adamlar yapıyor abi diye uzaktan bakarız.

yuco dedi ki...

somon renk umarım pembe ye yakın olur ve ülker reklamı umarım forma rengiyle uyumlu olur(fb örneğin)arkadaşlar parçalının altına beyaz şort-kırmızı çorap giyilmesi için ne yapabiliriz?

Selocan dedi ki...

@ Wasaby

Ben görmemiştim bunu. Of diyorum sadece. Muhteşem. Bizde böyle bir şey yapılır mı ki ? Yapılsa 40 tane falan alırım 7 ceddim için.

@ yuco

Bizim ülker anlaşmamız FB'den daha farklı, Ülker kendi rengini kullanacaktır bizde. Beyaz şort kırmızı çorap için, gidip kulübün önüne kafamızdan aşağı benzin dökmemiz lazım. Ama çok kişi olalım.

Efkar dedi ki...

Forma Tahminleri Umarım Tutar.
Şort Konusuda Bence Bi Mantığa Dayandırılmalı Mesela Parçalı Altına Kırmızı Şort Çok İtici Duruyor

Örneğin...
Parçalının Altına Kırmızı Çizgili Beyaz/Sarı Çizgili Siyah Şort,

Çubuklu Altına Kırmızı Çizgili Beyaz/Sarı Çizgili Siyah Şort,

Somon Forma Somon Rengi Şort/Formanın Omuzlarda Sarı Adidas Çizgileri Kullanılırsa Eğer Siyah Şort.

Krem Rengi Forma İçin İse Deseni Oluşturan İkinci Renkten Şort

Bu Sayede 4 Forma 4 Şort İle 7 Farklı Kombinasyon Şansı Doğar

Omeraktash dedi ki...

Arkadaşlar merhaba.

bu siteyi öylesine buldum ama neler kaçırmışım şimdi farkediyorum..

Forma tasarımlarını gördüm özellikle aslan temalı krem formaya bayıldım..Yani çıkan orjinal aslan temalı formayı görünce Utkan AYHAN'ın tasarımının çoook daha süper olduğunu, olacagını anladık gördük.

Gs Store'daki hesabımdan direkt Utkan'ın adını ve o çizdiği aslan temalı kremi gönderip bu formayı bari gelecek seneye düşünün demiştim.

Utkan'a buradan şahsi teşekkürümü ve bu işi süper yaptığını belirtmek isterim.

ayrıca buradaki yorumları okuyunca şunu farkettim. 2009 ve 2010 parçalı formayı sanırım bir tek ben seviyorum.. Benim görüşüm, parçalının çubukludan daha çok yakıştığı galatasaray'a. mesela ASY'ye ithafen çıkması ön görülen ve yine Utkan'in çizdiği tasarım amblem falan olmasa Kayserispor veya eskiden 1. ligde olan Malatyaspor forması gibi duruyor... Gerçi bir arkadaşın da dediğim gibi, çubuklu forma sevmememe rağmen, Utkan'ınki gibi forma çıkarsa ilk ben alırım :)

ayrıca yine sizlerden farklı olarak sağ ve sol kolların parca renginin zıttı olmasına da karşıyım.... öteki türlü yama gibi duruyor..dediğim gibi sadece benim görüşüm...

Kaldı ki en sevilen formalardan olan 2005 - 2006 parçalı forma da tam benim anlattım şekilde...ikiye bölünmüş, bir taraf sarı bir taraf kırmızı.. kollar da parçanın renginde..2009 - 2010 formasından sonra en begendigim formadır 2005-06 forması..

Ancak, hem fikir olduğumuz konu ise, gerek reklam olsun gerek amblem olsun, malesef dikiş değil.. dikiş olarak neden yapılmıyor? taraftar olarak bir yerlere yazma, talep etme şansımız var mı? çünkü herkes gibi ben de bu formaları hali sahada her hafta giyiyorum ama dikiş yerine baskı olunca ister istemez dökülecek bütün yazılar ve iğrenç görünecek..
dikiş olsa parçalanma derdi olmaz...Yönetim duy sesimizi eğer hala önemsiyorsan...

benim için formada ülker, avea ya da telekom reklamlarının olması sorun değil ama yazılı şekilli ne varsa yeter ki dikiş olsun ya da öyle bi şey olsun ki ne sökülebilsin ne zamanla parcalanıp kopsun.. aslında bir taraftar formam var (2008-09) bu formada tem benim istediğim şekilde yapmışlar. zamanla ne silinecek sökülecek ne de dökülecek cinste..içine işlemişler yazıyı çıkmasının imkanı yok..

bir diğer konu, 2009 - 2010 sezonun bütün formaları var.. parçalı formanın kumaşı (ya da herneyse) mor ve cesaret formasından çook farklı. Antalya gibi bir yerde yazın içinizde başka hiçbir şey olmasa mor veya kırmızı formayı hiçbir şekilde giyemezsiniz.. yakıyorlar.. ama parçalının hissi öyle değil. çok daha güzel.

Neyse çok uzattım..hepsine bakmadım ama Utkan'ın çubuklu ve aslan temalı formaları umarım gerçek olur..olsun da :)

Omeraktash dedi ki...

ayrıca yine sizlerden farklı olarak sağ ve sol kolların parca renginin zıttı olmasına da karşıyım.... öteki türlü yama gibi duruyor..dediğim gibi sadece benim görüşüm...

Kaldı ki en sevilen formalardan olan 2005 - 2006 parçalı forma da tam benim anlattım şekilde...ikiye bölünmüş, bir taraf sarı bir taraf kırmızı.. kollar da parçanın renginde..2009 - 2010 formasından sonra en begendigim formadır 2005-06 forması..

Ancak, hem fikir olduğumuz konu ise, gerek reklam olsun gerek amblem olsun, malesef dikiş değil.. dikiş olarak neden yapılmıyor? taraftar olarak bir yerlere yazma, talep etme şansımız var mı? çünkü herkes gibi ben de bu formaları hali sahada her hafta giyiyorum ama dikiş yerine baskı olunca ister istemez dökülecek bütün yazılar ve iğrenç görünecek..
dikiş olsa parçalanma derdi olmaz...Yönetim duy sesimizi eğer hala önemsiyorsan...

benim için formada ülker, avea ya da telekom reklamlarının olması sorun değil ama yazılı şekilli ne varsa yeter ki dikiş olsun ya da öyle bi şey olsun ki ne sökülebilsin ne zamanla parcalanıp kopsun.. aslında bir taraftar formam var (2008-09) bu formada tem benim istediğim şekilde yapmışlar. zamanla ne silinecek sökülecek ne de dökülecek cinste..içine işlemişler yazıyı çıkmasının imkanı yok..

bir diğer konu, 2009 - 2010 sezonun bütün formaları var.. parçalı formanın kumaşı (ya da herneyse) mor ve cesaret formasından çook farklı. Antalya gibi bir yerde yazın içinizde başka hiçbir şey olmasa mor veya kırmızı formayı hiçbir şekilde giyemezsiniz.. yakıyorlar.. ama parçalının hissi öyle değil. çok daha güzel.

Neyse çok uzattım..hepsine bakmadım ama Utkan'ın çubuklu ve aslan temalı formaları umarım gerçek olur..olsun da :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır