Bu Blogda Ara

30 Haziran 2010 Çarşamba

KULÜP AÇIKLAMASI


Resmi sitede, çıkacak olan yeni sezon formalarımız ile ilgili kamuoyuna bir duyuru yapılmış. Yapılan duyuru aynen şöyle;

"Kulübümüz, yönetmelikler gereği Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA’ya iç saha, dış saha ve yedek olmak üzere toplam 3 forma hazırlayarak bildirmekle yükümlüdür.

2010 – 2011 Sezonu için hazırlanmış olan bu formalarımızın TFF ve UEFA onaylarının gerçekleşmesiyle kamuoyu ve ilgili makamlara duyurusu yapılacaktır."


Galatasaray Pazarlama A.Ş.


Şimdi neden böyle bir duyuru yapıldı durup duruken bilemiyorum. Ancak duyurduğumuz 3 yeni formanın bir nevi resmi açıklaması bu. Bildiğiniz üzere Parçalı formamızı aynen kullanmaya devam edeceğiz. Çıkacak olan somon, krem ve çubuklu ise yeni tasarlanmış formalarımız. Yalnız bu açıklamaya bakınca, acaba çubuklu formanın tanıtımının da diğer formalar ile birlikte olma ihtimali var mıdır diye düşünüyorum. Biliyorsunuz önceden aldığımız istihbaratlar Ocak ayında çıkacağı yönündeydi.

Bir diğer şüpheli cümle, "TFF ve UEFA onaylarının gerçekleşmesi ile kamuoyuna duyurusu yapılacaktır" cümlesi. Formaların tanıtımına 1 aydan az bir zaman kala bu iş yapılmamış mıdır henüz ? Hani bu tip konuları bilmem, ancak bu zamana kadar taslakların gönderilmesi gerekirdi sanki. Belirli bir zaman kuralı olduğundan değil, ilk parti üretimlerinin yapılması gerektiğinden, bu kararların artık netlik kazanması lazımdı diye düşünüyorum. Çünkü daha formalar üretilecek, tanıtımın ertesi günü storelara dağıtılacak vs... Henüz onay alınmamış mıdır yani ? 3 haftada hallederler mi bunu ? Onay verilmeyip, değiştirilmesi ise söz konusu değildir herhalde bu kısıtlı sürede. Bu arada değiştirilmekten de bahsetmişken; somon formanın -ki artık ağzımızı pembeye alıştıralım, bir görgü tanığımız daha var çünkü- kulüp içinde de pek tutmadığını duyumladım. Bu saatten sonra değişir mi, sanmıyorum...

Bu arada bir kaç mail geldi bana, kendilerine cevap verdim ancak buraya da yazayım. yaklaşık 1-2 hafta önce formalarımızın 15 Temmuz'da tanıtılacağını duyurmuştuk. Bize gelen bilgi bu yöndeydi. Ancak yine resmi sitenin duyurduğu kamp programına göre 15 Temmuz'da biz Hollanda'da olacağız ve hatta maçımız bile var o tarihte. Başka ülkede yaşasak, "ne olacak kamp sırasında tanıtırdık formaları" derdim. Ancak biz Milano Moda Haftası'nı kıskandıracak organizasyonlarla (!) forma tanıtımı yaptığımız için, sanki kamp bitimi beklenir. Bu da 25 Temmuz oluyor. Ya da beni şaşırtıp kampta sade bir tanıtım yaparlar, bilemem.

5 yorum :

Yıldırım dedi ki...

size 2 kesin haber..
1-pembe forma olmuş bitmiş, stoklar için hazırlıklar yapılıyomuş.. renk de resmen pembe!!
2-Tanıtım 16 temmuz günü yapılacakmış bu da kesin..

victorieux dedi ki...

Tanıtım sanal alemde

Bu arada Galatasaray yönetimi forma tanıtımında bu sezon değişikliğe gidecek. Artık defile tarzı tanıtım yerine, yeni formalar sanal alemden görücüye çıkacak.

http://www.webaslan.com/haber/38179/somon-forma-transfer-habercisi-mi/?ref=ABM4

Selocan dedi ki...

Yazalım bunu bloga. Teşekkür ederim..

Efkar dedi ki...

Şu Pembe İşine Çok Gıçık Oluyorum. Olmasa İyi Ama İlla Yapacam Diyorsan Bari Formaya Hakim Ana Renk Değilde Detay Rengi Olarak Kullan.
Birde Yeri Değil Belki Ama Yeni Sezon Formaları Bir Bir Çıkıyor Mesela Şu O.Lyon Forması Fena Değilmiş. Tek Eleştirim O Çizgi Çapraz Değilde Dikey İnse Tadından Yenmezdi

http://www.footballshirtculture.com/images/Lyon-10-11-adidas-home-football-shirt-3.jpg

Krem Formada Devasa Bir Aslan Beklerken Bizim Aslanda Böyle Ufak Tefek Bişey Çıkmaz Umarım. Çıkacaksada 1994-95 Hollanda Formalarındaki Gibi Bişey Olsalar Keşke.

http://i45.tinypic.com/p7xvr.jpg

Selocan dedi ki...

Lyon'un forması güzel, ayrıca dik inme olayına da katılıyorum. Ancak dik inen çok forması var Lyon'un biraz değişiklik yapmak istemişler belli ki.

Aslan desenimiz devasa olmayacak, ortalama bir boyu varmış. Hollanda forması gibi de değil, tek bir Aslan olacak...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır