Bu Blogda Ara

16 Ağustos 2010 Pazartesi

GERÇEK FOTOLARLA LOGOLAR


Blog takipçilerimizden Oğuz Bayrak bizden tasarımlarında kullanmak için formalarımızın üzerinde bulunan logoların fotolarını rica etti. Daha sonra; tasarımlarda kullanmak veya arşivlemek isteyen diğer takipçiler için blogda bu çekimleri paylaşmamızın iyi olabileceğini söyledi.

Büyük ebatlı ve güzel çözünürlükte olan forma üzerindeki gerçek logoları buraya da eklemek güzel olur gerçekten. İsteyen wallpaper olarak kullanır, isteyen arşivler, isteyen de tasarımlarına orjinal fotolardan alınmış logoları ekler. Oğuz Bayrak'a güzel düşüncesi için teşekkür ederim. Ayrıca başka istediğiniz forma üzerinde olan bir detay varsa, aynı bu şekilde fotoğraflayıp bloga ekleyebilirim. Yorum kısmında söylemeniz yeterli veya mail gönderip isteyebilirsiniz.

Resimler sırasıyla; Şuan ki Parçalı formamızda yer alan arma (07-08'den beri kullanılan logo), 100. yıl formasındaki dikiş arma, Parçalı formada yer alan Efendiler logosu, Şampiyonluk veya Türkiye Kupası sonrasında formaya basılan Türk Bayrağı.

Not: Mercan ve Arslan formada yer alan yeni sezon logosunun fotosu yok burada, henüz formaları almadım. Calibra'dan rica ederim müsait zamanında çeker ekleriz buraya.



1 yorum :

pepino dedi ki...

şu kıçtaki galata logosunu dikiş yapıyolarda logoyu neden yapmıyolar cok kafa yordum ama cevap bulamadım

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır