Bu Blogda Ara

20 Aralık 2010 Pazartesi

İLK YARI FORMA KARNEMİZ - TABLO





Sezonu OFK maçlarında üst üste giydiğimiz Mercan formalarla açınca tipik Galatasaray işte demiştim. OFK'yı eledik, adamlara sorsan renklerimizi öğrenebilmişler midir ? Ardından oynanan 1. hafta lig maçında ve hemen 3 gün sonraki Avrupa Ligi ön eleme maçında da diğer alternatif formamız Kremi giyince ben bile şüpheye düştüm renkler konusunda. Fakat 5. resmi maçımızdan itibaren forma geleneği açısından tarihin en iyi sezonunu geçirir olduk bir anda.

Örneğin lige bakalım. Ligde oynadığımız 17 maçın 11'inde parçalı giydik. 1 lig maçı hariç, lig ve Türkiye Kupası'nda oynadığımız bütün iç saha maçlarına parçalı forma ile çıktık. Geçen sene hatırlarsanız hasrettik ASY'de parçalı görmeye. Hatta daha da ileri gidip, ligde tek bir maç hariç iç sahada sürekli olarak beyaz şort kullandık. Ayrıca deplasmanda da parçalıyı çokça giydik. Away forma olan krem ile aynı sayıda, 4 deplasman lig maçına parçalı ile çıktık. Mercan ise ligde sadece 1 kez giyildi. Ancak hala en çok satılan formamız. Bu da ne kadar giyersen o kadar satılır mantığının yanlış olduğunu gösteriyor.

Tablolar zaten özetliyor durumu fazla uzatmayayım. İlk tablo formaların toplam kullanımı. Ligde Avrupa'da ve kupada kaç kez giyildiğini gösteren tablo. İkinci tablo yine bütün turnuvalardaki iç saha ve deplasman karnemiz. Son tablo turnuvaların ne olduğuna bakılmaksızın oynadığımız toplam 22 resmi maçta hangi formaların arka arka giyildiğini gösteren tablo. Kötü başlayan forma karnemiz mükemmel bir seviyede. Tarihimizin belkide en kötü sezonunu geçirdiğimiz bu sezonda forma karnemizin en iyi olması ilginç tabi. Belki bununla avunan çıkar. Ocak'ta Çubuklu katılıyor aramıza. Sezon sonunda onunla birlikte genel karneyi de tablo şeklinde yayınlarız.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır