Bu Blogda Ara

26 Aralık 2010 Pazar

SON BİLGİLERE GÖRE ÇUBUKLU FORMA


Fanatik gazetesinde yer alan çizimde bir takım hatalar olduğunu kendi kaynaklarımızdan öğrendik. Bir alt başlıkta o çizimdeki doğruları ve hataları sizinle paylaşmıştık zaten. Ancak 1000 kelime yazarsın yine de resim olmadan tatmin olmaz insan. Ben olmadım açıkçası. Bu sebeple gecenin bu saatinde çok sevgili Okan'dan -edindiğimiz bilgilere göre- formanın tahmini bir çizimini yapmasını istedim. Sağolsun kırmadı ve yukarıdaki çizimi yaptı.

Bu bir fotoğraf değil, formanın tahmini çizimi. Yani kalkıp forma birebir bu olacak diyemiyoruz. Ancak diğer 2 formada (mercan ve arslan) ne kadar yakın çizimler yayınladığımızı bilenler, bunun da gerçeğine çok yakın olacağını düşünüyorlardır zaten. Alınan en son bilgilere göre 6364 kodlu, Ali Sami Yen'in ilk sezonunda giyilen formanın anısına tasarlanmış olan çubuklu formamızın en son tahmini çizimi budur. Bundan sonra çok büyük bir bilgi veya sızan bir fotoğraf yayınlanmaz ise yeni bir çizim yapmayız. Okan'a tekrar yardımı için teşekkür ederim.

Kaynaksız kullanmazsanız seviniriz.

2 yorum :

pepino dedi ki...

keske kollar da milanınki gibi cubuklıu olsaymıs daha klasik dururmus bide sami yen logosunu daha belirgin biyere koyabilirlermis orda gozukmicek bile

Selocan dedi ki...

Kollar tahmini usta. Yani yüzde yüz bu tip olacak diyemiyorum. Tamamen kırmızı da olabilir.

Lig maçlarında o logo ile çıkmayabilirler bile.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır