Bu Blogda Ara

11 Aralık 2010 Cumartesi

LİGDE SON DEFA PARÇALI


Şimdilik Galatasaray ile ilgili bu sezon yeni stad ile birlikte tek olumlu şey Parçalı forma performansıydı. Geçtiğimiz haftalarda ligde oynadığımız 8 maçın 7'sinde parçalı forma giyilmişti hatırlarsanız. Ali Sami Yen'deki son lig maçımıza da Parçalı forma ile çıkacağız. Aksi zaten düşünülemezdi. Bu yarı sezonda böylelikle 9'da 8 yapmış bulunuyoruz. Galatasaray için büyük gelişme. Hele ki geçen sezon ligdeki toplam ASY maçlarımızda sadece 9 kez parçalı giydiğimizi düşününce gelişmenin büyüklüğünü daha fazla idrak edebiliyoruz.

Ancak her güzel şeyin sonu tez geliyor Galatasaray'da. 15 Ocak'ta açılacağı bildirilen TT Arena'da parçalı görebileceğimizi düşünmüyorum. Yeni stadımızda artık 2. yarı çubuklu forma ile çıkarız.

Bütün ilk yarı forma karnemizi devre arasında tablo şeklinde paylaşacağım. Kupa - Avrupa - Lig - İç Saha Dış saha vs...

1 yorum :

ahmetcan_48 dedi ki...

Başkanım şu an nasıl sinirli ve agrasif bir durumda olduğumu inan ki anlatamam.

Düşün ki öyle bir stat, nice zaferler yaşanmış. Avrupa'nın en önemli takımları dize getirilmiş. UEFA ve Süper Kupa'yı görmüş. Birçok önemli Milli maçlara ev sahipliği yapmış. Kısacası görkemli bir şekilde selamlamış bizleri.

Ve bu statta artık son maçların oynanacağı bir sezonda rezil bir takım, rezil bir yönetim ve bu görkemli stattaki son 3 lig maçının da üst üste kaybedilmesi.

Bütün bunlar yetmezmiş gibi her ne hikmetse halen daha bu yönetimin sonuna kadar arkasında duran (!), durabilen (!) bir sözde bağımsız taraftar oluşumu.

Biliyorum bunları yazmanın yeri burası değil ama napayım ya insan da bir yere kadar dayanabiliyor. Esas dün bu maç esnasında bir sürü koltuk sökülüp sahaya fırlatıldı. Yani Aslantepe'deki ilk maçımızı seyircisiz oynama ihtimalimiz var. Hem de çok yüksek. Eee bu yönetime ve bu taraftara da böylesi yakışır zaten !

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır