Bu Blogda Ara

14 Şubat 2011 Pazartesi

1905-2011 GALATASARAY FORMALARI YAYINDA

Henüz 1960'a kadar olan kısmını koydum. Daha sonrasını önümüzdeki haftalarda yayınlayacağım. Takipçilerimiz de bir kontrol etsinler, yıllarda bir yanlışlık veya formalarda bir hata bulursanız yorum kısmında paylaşırsınız.

Çizimlerin tamamı Erdinç Çelik'e aittir. Blog ekibi olarak bizler epey uğraşarak en ufak detay farklılıklarını da hesaba katıp bütün formaları toplamaya çalıştık. Yaklaşık 2 aydır üzerinde çalıştığımız bir proje bu. Ben arşiv yapan kişilere saygımdan resimlerin ortasına nal gibi blogun adını koymuyorum. Paylaşım bloguyuz sonuçta. Ancak aynı saygıyı karşı taraftan da bekliyorum. Bilgisayarlarınıza dilediğiniz gibi kaydedebilirsiniz. Ancak başka bir internet ortamında, forumda, blogda vs... bu fotoğrafların tamamını lütfen paylaşmayın. 1-2 resim koyup aktif link vererek meraklı kişileri buraya yönlendirebilirsiniz. Sizden tek ricam budur.

Bu başlık sadece kronolojik diziliştir. Sezon sezon hangi formalarımızı giydiğimizi sol kolondaki fotoğraf bölümünde paylaşıyoruz zaten, bu çizimleri de oraya ayrıca ekleyeceğim. Bu tabi zaman alır. Kısa zamanda halletmeye çalışırım.

Dediğim gibi kaynak gösterseniz bile, bütün çizimleri internet ortamında başka bir yerde paylaşmamanızı rica ederim. 1-2 resim altına aktif link verebilirsiniz. Teşekkür ederim.

Ayrıca sol kolonda bu bölüm yerini alacak.

3 yorum :

Adsız dedi ki...

Elinize sağlık, iyi ki varsınız.

Mert dedi ki...

Çok teşekkürler.Ellerinize sağlık...

Old Sports Pub dedi ki...

Çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize, emeğinize sağlık.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır