Bu Blogda Ara

1 Şubat 2011 Salı

HAZIRLIK FORMALARI


AliSamiYen.Net'den Fatih Erdem güzel bir duyum almış, burada paylaşmakta fayda var. Nike sezon bittiği zaman, arada-hazırlık kamplarında yapılacak özel maçlar için geçici formalar verecekmiş bize. Yeni sezon formalarımız çıkana kadar, ki genelde Temmuz Ayı'nın son günlerini buluyor bu, geçici olarak bu formaları tedarik edeceklermiş.

O geçici formalar Nike'ın hazır katalog kalıplarından seçilen formalar olacakmış ve alınan duyuma göre Parçalı, beyaz ve kırmızı renkte olacaklarmış. Düz formaların nasıl olacağını bilemiyorum, fakat geçici parçalı formamız Trabzonspor'un bu sezonki ve geçen sezonki "tam parçalı" olmayan formalarından olacaktır. Çünkü tek parçalı hazır tasarımı o Nike'ın. Aynı formayı Eskişehirspor da kullanıyor.

Hatırlarsanız Lotto'dan Umbro'ya geçtiğimiz dönemde de hazırlık karşılaşmaları için geçici formalar hazırlanmıştı. Sarı, kırmızı ve beyaz renkte olan bu formalar 3-5 hazırlık maçında kullanılmış ve sezona yepyeni Umbro formalarımızla çıkmıştık. Böyle geçiş dönemlerinde rastlıyoruz yani bu tip durumlara.

Nike; hazırlık döneminden sonra yaklaşık 1 ay kullanılacak olan bu formaların yerine, resmi sezon açılışına esas formalarımızı yetiştirecek ve tamamen bizim için; Inter, Arsenal, Manchester United, Barcelona kalitesinde özel formalar hazırlayacak. O formaların ise renkleri şekilleri sır tabi... Fakat en kaliteli ve Nike'ın en son teknolojisinde olacağı söyleniyor.

Hazırlık forması meselesinin, sadece bir duyum olduğunu belirtelim. ASY.net'den Fatih Erdem'in edindiği duyum. Kendi kaynaklarımızdan herhangi bir bilgi edinirsek paylaşırız.

31 yorum :

Mert dedi ki...

Teşekkürler bilgi için..Böyle birşey yapılması güzel olur,nike formaların Galatasaray'da nasıl durduğunu sezon başlamadan görmüş oluruz :)

Selocan dedi ki...

O formalar dandik olur ama, pek kıstas değil.

Mert dedi ki...

Aynen,fotoğraftaki formaya baksana,kollar adidasın yaptıklarından bile bol,emanet gibi :D

Selocan dedi ki...

Düşün Çimşir'e bol bi de :)

Efkar dedi ki...

Bu Haber Doğrudur Bi Şüphem Yok Ama Bi Yerde Mantıksızda. Önümüzde 4-5 Ay Gibi Bir Süreç Var. Geçici Forma Gibi Çözümler Bana Basit ve Değersizmişiz Hissi Veriyor Bu Kadar Zamanda Hazırlanamayan Formalar Sonraki 2 Ayda Mı Hazır Hale Gelecek? Çok Zor Bi İşte Değil, Tam Parçalı, Beyaz, Füme ve Sarı Forma Tasarlıcaklar. İkisini Mayısa Kalanını Temmuza Yapsalar Bile Olur. Geçici Forma Saçmalığıda Neymiş

Dil çıkaran oğlan dedi ki...

ya şimdi barcelona inter manchester kalitesinde diyosunuzda nike store larda boynerlerde filan 120 lira civarı bi fiyatı var bu formaların. tabiki en iyi kalite olmasını ister herkes ama 120 lira çok para ne olursa olsun. 3 sezon önce 72 75 lira filan veriyoduk formalara ve sadece gs fb bjk değil real olsun chelsea olsun manchester olsun bu fiyatlar civarıydı noldu nike ve adidas forma teknolojisini aşırımı geliştirdi yoksa global kriz bunlarıdamı vurduda 75 80 lira olan forma fiyatları 120 leri buldu anlamıyorum ki yabancı takımların formları kendi ülkelerine nazaran bizde biraz daha ucuz olurdu. yani sadede gelirsem bizim forma fiyatları bu takımlar gibi şişikmi olucak?

Selocan dedi ki...

Burada üretilecekleri için o kadar pahalı olmayacak. Zaten şuan 92 lira bir forma. 95'e çekerler diye düşünüyorum.

rtamer18 dedi ki...

bu arada okanın blogunda -turkiyedir galatasaray'da- recep çınar yazmış cemal özgörkoy'ın istifasının adından birinden duyum almış galiba parçalı-beyaz-sarı-siyah diye

Selocan dedi ki...

Adidas zamanında yazılmış bir yazı. Herşey değişti artık.

Sercan dedi ki...

Efkar

Genelde böyle bir uygulama avrupada yok. cünkü orda yeni formalar mayis ayinda tanitiliyor.
Ancak bizde korsanlar yüzünden tanitim temmuzun son haftasinda veya ilk agustos haftasinda oluyor.
Bu yüzden bizde mayis ve agustos arasi özel forma cikartiyor yeni marka

The Champ dedi ki...

bizim uyanık yönetim bu geçici formalarıda satar :)

Batuhan Demirci dedi ki...

Formalar sezon bittiğinde tanıtılsa ve çıksa ne olur ? Hem hazırlık maçlarında giyilir ve iyice tanıtılmış olur. Niye Niye ?

Sercan dedi ki...

Baya ucuza satarlar ama. Söyle 40 TL felan. Yoksa kimse esas formalari almaz :)

efe dedi ki...

Bence geçici forma olayı Nike'in formaları hazirana yetistiremeyecek olmasından değil bizimkilerin yillardir formaları temmuz sonu gibi tanıtma alışkanlığından kaynaklanıyor. E haliyle o zamana kadar oynanacak maclarda Adidas kullanılamayacağına göre Nike kendince böyle bir çözüm bulmuş.

rtamer18 dedi ki...

@the wizard of oz yapar mı yapar abi

alaTURKa dedi ki...

Galatasaray Store'ye attığm mail
merhabalar.
kısa kesip konuya girmek istiyorum.
değişik taraftar sitelerinde kulübümüzün nike firmasıyla 2011-2012 sezonundan itibaren anlaştığı ve adidastan 2 kat daha yüksek bi miktara anlaştığını duydum. bu ok olumlu bir gelişme. zira adidas son yıllarda çıkardğ formalarla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. formalarımızda kullandığı kumaşlar logonun duruşu vs vs.
uzun lafın kısası tasarım ekibimizin tam parçalı bi galatasaray formasını nike den talep etmesi. inann iyi bir parçalı hakkettiği değeride görecektir.
saygılarımla."

Store nin cevabı
Syn. Mehmet ÜLKER,

Öncelikle görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konuyu ilgili birimlerimize ilettik.


Saygılarımızla.

sanırım bu nike anlaşmasını kaıtlıyo. zira öle bişey yok denmedi...

Selocan dedi ki...

Otomatik cevap da olabilir o. Çünkü ben de zamanında 1-2 mail atmıştım aynı şeyi bana da yazmışlardı. Sanıyorum otomatik cevap :)

alaTURKa dedi ki...

bu otomatik mesajmı diye bide mail atsam mı :D

Selocan dedi ki...

:)) Dene bakalım

The Champ dedi ki...

bu sotere yetkilileri belki tam parçılının ne olduğunu bile bilmiyorlardır.. her ne kadar Selocan şimdiye kadar defalarca yollamıştır onlara ama yinede emin olamıyorum o beceriksiz yetkilerin bazı şeyleri anlayabildiğine...

bu arada otomatik mesajmı değilmi emin olmak için küfür etsek :D bunada teşekkür edilirse kesin otomatik mesajdır kesin :)))

tunc dedi ki...

@selocan
Burada uretilecek demissinde aklima takilan birsey var o zaman Nike'in o kalitesine nasil yaklasilicak 6 7 tane interin formasi va 2006 yilindan itibaren portekiz mail var filipin mali var tahiland mali var china mali var, eger burada uretilirse ben yinede bunlar kadar kaliteli olucagini dusunmuyorum, bilmiyorum yanlismiyim ?

Mert dedi ki...

Kombinasyonu biliyorlar,Tam Parçalıyı da bildiklerine eminim..Umarım üretilir :/

GSstore'da çocuklar için set halinde satılan parçalı forma:

http://cdn.gsstore.org/Urun/b5841-1.jpg

Selocan dedi ki...

@tunc

Kalite, üretim yapan makinelere bağlı. Öyle bir güvence verdiklerini biliyorum ben. Tabi çıkmadan formalar bunu anlamayız. Fakat kendilerinin iddia ettikleri o. Makineler ve kumaşlar vs... getirilirse neden olmasın. Adidas bunu yapmıyordu.

alaTURKa dedi ki...

bi ara nike türkiye dünyada en çok büyüyen nike ülkesi olmuştu. bence verdır ellerinde. nike/gs - adidas/fb rekabeti süper olur. iki takımada yarar :D

tunc dedi ki...

@selocan
ben su ana kadar milli takim formasi almadim hic nike fakat eminim alan vardir ve kullandigimiz milli tkaim formasi diger nike giyen milli takim formalarinla ayni kalitedemi veya kluplerin kullandigi formalarla ayni kalitedemi ?

Selocan dedi ki...

@tunc

maç forması aynı kalitede. Bazı insanlar taraftar formasını baz alıp konuşuyorlar kaliteli değil diye, fakat Milli Takım'ın maç forması Barcelona veya Brezilya ile aynı kalitede.

alaTURKa dedi ki...

store den yanıt geldi...

Syn. Mehmet ÜLKER,

Otomatik mesaj değildir. Bizzat çalışan arkadaşlarımızın yazdığı bir mesajdır.


Saygılarımızla.

Selocan dedi ki...

Canlı insanlar otomatik yazıyorlar o zaman, bana da dediğim gibi hep aynı cevap :)

alaTURKa dedi ki...

kalıp mesajları konuya göre yolluyolardır yaa :D okuyolardır yani :D
çok ta karamsar olmamak gerek

tunc dedi ki...

@selocan
Fransa ile Nike galiba bundan 1 yil once veya dunya kupasindan sonra bir anlasma oldugunu aciklamisti halen fransa adidas giyiyordu, bizdede aciklama gelirmi acaba yada henuz kesinlesmeyen durum mu var ? Ya da ara ara bu konu ile bilgilendirme yazarsan seviniriz :) sende bilgi aldikca tabiki

Selocan dedi ki...

Kesin olmayan bir durum yok, Nike işi bitti. Bilgiler aldıkça yazarız fakat Nike kesindir.

Açıklanmama sebebi Adidas formaların hala satışta olması olabilir. Nike'a geçtik almayalım Adidas olmasın diyedir belki. Bilmiyorum açıklanmama sebebini.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır