Bu Blogda Ara

8 Şubat 2011 Salı

ÇUBUKLU KOL


3 farklı forma var. Bu 3 forma da bizim çubuklu formamız ile aynı kalıp. Hatta Arjantin ve Milan forması ile neredeyse birebir tasarıma sahip bizim forma. Fakat sizin de dikkatinizi çekmiştir, bir kol sorunu var ortada.

Ben çubuklu formanın kol kısmına hiç alışamadım. Sarı parçası ile kırmızı parçasının bu kadar keskin ayrılması ve kırmızının bu kadar çok yer kaplaması üzerine İspanyol paça bolluğu da eklenince kötü bir görüntü oluşturuyor.


Artık konuşmanın pek anlamı yok ancak yukarıdaki 3 formada olduğu gibi omuz kalıp parçasının aşağısından itibaren çubuklu bir kol tasarlanamaz mıydı ? Adidas tasarlayamazdı da değil mesele. Tasarlamış işte. Biz mi akıl edememişiz ? Ya da bu şekilde daha güzel olduğuna mı karar vermişiz, anlayamadım. Zaten pek çok şeyi anlamıyorum formalarımız konusunda, aha bir şey daha eklendi.

6 yorum :

Adsız dedi ki...

bir de kollar çok bol adidasın yaptığı formalarda sanki topçular küçük çocuk da abisinin formasını giymiş gibi oluyor. pek bir önemi kalmadı zaten üvey evlat muamelesi yapan adidas artık başkalarına yapar bu tarz formaları...

Burak Eken dedi ki...

Adidas'ın ta...

Yasin Özyapı dedi ki...

gelen gideni aratırmış keşke böyle bir şey olmasa nike'ı beğenmeyip adidasa tekrar dönmek bize de acı verir kulübe de ...

AksiCimbomlu dedi ki...

Bu formalarda, Adidas'in Dunya Kuapasi oncesi tasarlamis oldugu, techfit malzemesi kullaniyor. Zaten bu takimlairn maclarini seyrederseniz, sirt kisimlarinda X gibi bir sey gorursunuz fakat Galatasaray formalarinda bu teknoloji uygulanmadi. Ne yonetimimiz ne de pazarlama direktorlerimiz bu teknolojiden haberdar olacak ki Galatasaray'a boyle bir forma verilmedi. Adidas'in Turk takimlarina gostermedikleri ozeni, Nike'in Galatasaray'a gosterecegini umit ederim.

Selocan dedi ki...

Haklısın ancak resimdeki formaların 3'ü de tech-fit değil. Özellikle öyle olmayanları koydum. 2'si gs forması ile aynı climacool, Arjantin forması ise formotion.

Tabi söylediklerinde tamamen haklısın.

liverpoolandkop dedi ki...

Bayern'in göğüs reklamını paint'le mi yapmışlar? Ne salak bir tasarım olmuş. =)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır