Bu Blogda Ara

17 Mart 2011 Perşembe

SAYGISIZLIK


Bu fotoğrafı bir dostumuzun twitter'ında gördüm. Nereden bulduğunu sorduğumda mail olarak kendisine yollandığını söyledi. Gerzeklerin resmi sitesinde rastlamadım bu fotoğrafa, ancak bana Digiturk'ten çıkmış gibi geldi.

Yapılan büyük saçmalık ve saygısızlık. Rakibin formasında, armasında futbolcusunda bir oynama yokken, ne diye Galatasaray ile uğraşmışlar anlamak mümkün değil. Fenerbahçe'nin güncel forması var fotoğrafta, bizde ise 08-09 sezonu forması kullanılmış. Ters çevrilmiş, reklamı çıkartılmış ve arma ters olmasın diye ona da sonradan bir işlem uygulanmış. O zamanlar reklam avea olduğu için de silinmiş formadan. Epey kasmışlar yani.

Neden diye sorası geliyor insanın. Her bokta 300 küsür milyon verdik, şöyle yaparız, şöyle asarız-keseriz saçmalığını ekranlarına taşıyan bu gerizekalıların şu reklamı hazırlamak için google image'den yararlandığına ve saçma bir Baros fotosu bulduğuna bahse girerim. Belki de çalışanlar, 12-13 yaşında genç bir grafikere gofret alıp yaptırmıştır. 3-5 Blogun yaptığı kaçak yayın yüzünden 2 hafta milyonlarca blogger ve takipçisini zor duruma düşüren ve bu bloglar yüzünden 300 küsür milyonlarının çöpe gideceğini zanneden gerizekalılar, biraz zaman ayırıp adam gibi bir reklam hazırlayabilirlerdi. Ancak bu işlerin ne kadar basit olduğunu daha önce de görmüştük. Haketmeyen insanlar, haketmedikleri işleri abuk-subuk yapmaya devam edip 30 milyonluk camiaya saygızlıklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Bu arada sakın ola ki web tv'den falan maç izlemeyin. 20 liranız uçup gider. Alt yapısı berbat olan bu site insanı kanser eder. Takılan, donan, hata veren ve hatta bazen başka bir yerden yayın alan bu site tamamen saçmalık, aynı bu reklamı gibi.

Edit: Baros'un bu fotoğraftaki orijinal versiyonu.

3 yorum :

Burak Eken dedi ki...

FB logosunun da yerini değiştirmişler. İlginç bir vaka...

Özgür G. dedi ki...

ne olacak be bu digiturk'in hali.
bu arada dikkatimi ceken,
Gönderen Selocan zaman: 19:05 :D

rtamer18 dedi ki...

ayna yapmışlar baksanıza barosun yüz ifadesine

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır