Bu Blogda Ara

4 Mayıs 2011 Çarşamba

ANKET SONUCU - AYKIRI RENK 3rd FORMA


2 Hafta önce açtığımız aykırı renk 3rd forma anketimizi bitirelim. Büyük çekişme var. 2 yıl geçse de 2 şık arasındaki fark açılmayacak belli oldu.

Aykırı renk 3rd formalara karşı olanların sayısı, olmayanlara göre fazla görünüyor. Ama öyle ahım şahım, hadi gidip bütün mor-pembe formaları yakalım tarzı ayaklanma yaratacak fark yok.


Ben de aykırı renk 3rd formalara karşı değilim. Ancak bunların her sene türememesi lazım (çok yazdık bunu blogda). Ayrıca esas formalarımız kadar ön plana çıkartılmaması, reklamımızı yaparken bu formaların parçalının önüne geçmemesi lazım. Senede 4-5 maçtan fazla giyilmemesi lazım. Ben de 3rd formalar konusunda çok dertliyim, ancak en son rengine bakıyorum.

Gelecek sezon aykırı renge karşı olanların seveceği 3rd renklerimiz var. Siyah ve sarı. Taraftarlar çok uzun süre siyah ve özellikle sarı forma istiyorlar. Bakalım son 3 sezonun en çok satan formaları olan aykırı formalarımızın (turuncu-mor-pembe) satış sayılarına ulaşabilecekler mi ? Bakalım herkesin yıllarca beklediği formalar, küfre maruz kalan aykırıları geride bırakacaklar mı ? Mor'un yaklaşık 55 bin satıldığını hatırlatıp çekiliyorum.

4 yorum :

Efkar dedi ki...

Satış Rakamlarını Bir Kıstas Olarak Görmüyorum. Evet Uzun Zamandır Sarı Forma Bekliyoruz, Siyah da Olur Fakat Bu Sene Nike İle İlk Yılımız ve Taraftarın Satın Alacağı Formada Önceliği Parçalı Forma Olacak. Bu da Diğer Formaların Satış Rakamlarını Düşürür. Yani Önümüzdeki Sezon 3rd Forma Satışları Olması Gerektiği Gibi Düşük Olacak Bu Mor ve Somon'un Sarı veya Siyah'a Tercih Edildiği Anlamına Gelmez.

Yasin Özyapı dedi ki...

mor,mercana göre daha güzeldi tam 3rd idi ama parçalı hepsini katlayacaktır ben inanıyorum.. sarı,siyah ve beyaz biraz daha arkada kalacaktır bu sene

Ilaqwain dedi ki...

Gerçekten senede 5 hadi bilemedin 7 kere giyilse away formalar(avrupa maçları da dahil) gözümüzde de eskimez. Mesela mor forma. Burda Arda'nın fotosunu görünce hatırladım gerçekten güzel bir formaymıi ama o kadar fazla giydik ki eskiyor gözümüzde. Umarım bu sene işler biraz daha farklı olur.

Tanita Tikaram dedi ki...

3. formanin -yaziyla ucuncu forma- oldugunu iyi anlamak lazim. Bircok kisinin ortak sikintisi, bizim asil renklerimiz sari kirmizi, parcali forma dururken cingene pembesi veya menekse moru gibi pavyon sarkicisi renkleri neyin nesi oluyor?? Ama adi ustunde, ucuncu forma. O zaman home, away ve 3. formanin her birini sari kirmizi ve parcali yapalim, sikinti bitsin..

Nacizane yorumum eger ucuncu forma pembe veya mor disinda herhangi bir renk olsaydi (beyaz, siyah gibi) bu kadar tartisma olmayacakti. Belki de cok fazla feminen kaciyor Turk toplumu icin bu renkler.. Fenerbahce hiyar yesili ucuncu forma yapti, alan aldi, almayan almadi, ama bu kadar yerden yere vurulmadi renkleri (ki bence bizim 3. formalara gore cok cok kotuydu).

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır